Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba aldım (mutluluk paylaşımı)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

1.2 motor ne kadar yakabilir ki zaten gideceğim yok günde yaklaşık 30 km bile değil ehe :) daha çok evden işe işten sağğa sola imalathaneye işten eve vs

o değilde az önce bi dışarı çıktım döndüğümde bir baktım benim arabanın kapılar açık (oha benim araba dedim bu ne mutluluk ^^) kiltlemeden eve çıkmışım :P

haftaya konu açarım artık "arabam çalındı :("
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:
ben bi aliyim de!
mercedesimle türkiyeye gelcem, arka fonda da müzik.
gezdiririm sizi artik gencler.

yav şu arabayı alıp türkiyeye gel de şu "alamancılar türkiyeye gelirken bütün sene para biriktirip lüküs araba kiralıyo, yohsam adamların yiyecek ekmeği yok yiğen" muhabbetinin de doğruluğunu test edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

benim arabayla olmazda bizimlkilerin arabasını kaçıarailbiirm bak

ulann anzar değdi buarada izmir trafikdeki şasi numarasının son rakamıyla ruhsattaki son rakam uymadı galib apazartesi günü bir de muayeneye götüreceğim arabayı damn!

ama sen dert etme ben çalarım evdeki arabayı ehe
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

vaniLLe said:
ben bi aliyim de!
mercedesimle türkiyeye gelcem, arka fonda da müzik.
gezdiririm sizi artik gencler.

yav şu arabayı alıp türkiyeye gel de şu "alamancılar türkiyeye gelirken bütün sene para biriktirip lüküs araba kiralıyo, yohsam adamların yiyecek ekmeği yok yiğen" muhabbetinin de doğruluğunu test edelim.

o dedigin kismen dogru olabilir. ama kismen.
ve ben o kisma dahil degilim dostum.

dönerci zincirimiz var, mercedesimin bagajinda beyzbol sopasi degil de döner bicagi bulunduruyorum o yüzden.

ha, her altinda mercedes olana güvenmemek lazim zira bankalarda milyarlarca borclari var. tanidiklarin da öyle, ordan biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...