vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben de ehliyetimi almaya kasiyorum bu aralar. almanyada öyle böyle degil, baya kazik hem maddi hem de zorluk acisindan. 21 yasindayim ama bana kalsa daha almazdim =P ben bi aliyim de! mercedesimle türkiyeye gelcem, arka fonda da su müzik. gezdiririm sizi artik gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hi bi de hayirli olsun ürkek ceylan, güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 gratz ilde baps. pi tur versene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 artık geceleri kalkar araban yerinde mi diye bakarsın :) her insan ilk arabasında böyle olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 güle güle kullan diyecemde bu benzin fiyatları ile zor be abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 gereksiz açıklama o değilde video nun başlangıcından ibrahim erkalın el kızartmacadan bi haber olduğunu anlıyoruz :D neyse gereksiz bi açıklamaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 1.2 motor ne kadar yakabilir ki zaten gideceğim yok günde yaklaşık 30 km bile değil ehe :) daha çok evden işe işten sağğa sola imalathaneye işten eve vs o değilde az önce bi dışarı çıktım döndüğümde bir baktım benim arabanın kapılar açık (oha benim araba dedim bu ne mutluluk ^^) kiltlemeden eve çıkmışım :P haftaya konu açarım artık "arabam çalındı :(" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 mutluluğumu paylaşan lar ve paylaşmaya devam edenler sağ olun var olun :) o değil artık çok alkol de tketemeyeceğim zamanında içmeye gidip arba kullanmak zorunda kaldığı için çok alkol tüketemeyen ne akdar arkadaşım varsa yoılların birikimiyle abanır bana rtık ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 GAYRI GELSİN GARILAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 vaniLLe said: ben bi aliyim de! mercedesimle türkiyeye gelcem, arka fonda da müzik. gezdiririm sizi artik gencler. yav şu arabayı alıp türkiyeye gel de şu "alamancılar türkiyeye gelirken bütün sene para biriktirip lüküs araba kiralıyo, yohsam adamların yiyecek ekmeği yok yiğen" muhabbetinin de doğruluğunu test edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ginaly said: GAYRI GELSİN GARILAR. VAROOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kazasız delasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BabacumMostors said: ginaly said: GAYRI GELSİN GARILAR. VAROOOO arabayı boşa almışın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 garı için hiç arabaya ihtiyacım olamdı ki.. ama arabaların bana hep ihytiyacı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hayırlı olsun kazasız belasız inş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ildeniz, artık evden eve servis istiyorum. mesela yarın akşam kupa maçı öncesi gel al, kaana gidelim, izleyelim, sonra geri bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 benim arabayla olmazda bizimlkilerin arabasını kaçıarailbiirm bak ulann anzar değdi buarada izmir trafikdeki şasi numarasının son rakamıyla ruhsattaki son rakam uymadı galib apazartesi günü bir de muayeneye götüreceğim arabayı damn! ama sen dert etme ben çalarım evdeki arabayı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hayırlkı olsun :) clio adi fransız arabasıdır ama seninki alman üretimiymiş diyelim üzülme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hayı'lı olsun ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 kermit said: oo hayırlı olsun kazasız belasız kullanma dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 GÖZÜN AYDIN İLDENİZ Direksyon dersi veriyim mi sana ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 "roket adam" said: vaniLLe said: ben bi aliyim de! mercedesimle türkiyeye gelcem, arka fonda da müzik. gezdiririm sizi artik gencler. yav şu arabayı alıp türkiyeye gel de şu "alamancılar türkiyeye gelirken bütün sene para biriktirip lüküs araba kiralıyo, yohsam adamların yiyecek ekmeği yok yiğen" muhabbetinin de doğruluğunu test edelim. o dedigin kismen dogru olabilir. ama kismen. ve ben o kisma dahil degilim dostum. dönerci zincirimiz var, mercedesimin bagajinda beyzbol sopasi degil de döner bicagi bulunduruyorum o yüzden. ha, her altinda mercedes olana güvenmemek lazim zira bankalarda milyarlarca borclari var. tanidiklarin da öyle, ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bankadan 1 trilyaroarlyoerl borc ceken taniyorum ben bizzat, dedikoduyu sevmem ama, adamcagiz sasirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 devlet yardimini sömürüp de türkiyede evleri olan adamlar da var. yakaladiklari an hapsi boylarlar. bi tane var öyle, cok sikayet etmek istiyorum kendisini ama yapamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar