Lion_Strimple Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Shadowbane ve SWG tatili ardindan 1-2 hafta once Atlantean'a donus yaptim. Eski arkadaslarin bilgisine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hehe wb :) biz hala ortalikda kosturuyoruz aramizda bi omni scum olsada (golestandt) hala geciniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hö??? *!AO acountunun şifresini arar*[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Invulon, 17 Mayıs 2004 12:40 tarihinde demiş ki: hehe wb :) biz hala ortalikda kosturuyoruz aramizda bi omni scum olsada (golestandt) hala geciniyoruz Soleyene bak :p Kac tane omni char acti, bazi clanlari bile omni yapti, docu bile omni yapicak side degistirebilse.. Clanlar oldu artik zaten, ne towerlari kaldi, ne oynayan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 2 FC uyuzlugu yuzunden clani satacak diiliz ;) Bekleriz ;) Zaten 3 vakte kadar bir patch cikar clanlar omnileri ezer bir sure. 'Balance' olayi 3 ay siz cosun, 3 ay da siz diye betimlenmis ne olsa ;) Roz cabuk bul sifreni. Bir suru dungeon vs. acmislar biz tepinelim die :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yaaaaaaaaaaaa ben de gelcem, roz da gelsin oyun oynamayi ozledim ulaaan dancin ozledim, ao ozledim, parrot olup ucmayi ozledim implant yapmayi takmayi, level kasmayi ozlemedim =p ao ne bicim oyundu acep biraktigim oyunlar icinde bi tek ao'ya donme istegi duydum simdiye kadar... hatta mumkun olsa da ao'ya sifirdan baslasam... makinamin mainboardu yansa, elm olsa, elimizde kasam boole yazicioglu, besiktas arasi mekik dokusak tamir ettiricez ucuza kasa dusurucez die... sonra obeliks ninja olcam diye tuttursam, millet benle alay etse... kapissak elm'le human mi obeliks mi daha iyi diye... tortor beni reet yaptiginda dellensem, szass girse benim accountumla duzeltse, elm bana tattoo lar topladiginda deli gibi sevinsem falan... sware bana crat suit formu almaya gittigi zaman otursam beklesem heycanla salak gibi saatlerce, sonra adamin pc basinda sizdigini ogrensem, sonra beklemediiim bi anda suit formu hedesiyle cikip geldiiinde cildirsam sevincten... o ne bu ne su ne die delirtsem elmi tortoru szassi... rozu omniden clana dondursek yine =p yeni bi oyuna ne oldugunu bile bilmeden sirf arkadaslarim icin baslamak... sonra bi de ustune oyunu pek bi sevmek... bi suru yeni arkadas edinmek... cok cok cok cok sevilen deli gibi ozlenen bi insanla paylasilan son oyun olmasi... said: Elminster bi gun AO'da demisti ki: cisim, geldi... *firk* eet doncem ao'ya yuregim kaldirirsa =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Heheyt! Trio yu kuralim degitalim ortami yine :)) Evet bir cok oyun denedik ama hic biri AO gibi degil. Ne grafik, ne ses, ne pvp, ne pvm hic biri tek basina faktor degil. Oyunun ruhu var resmen olayi budur. Athe yuk agir gelirse hep beraber kaldiririz gerekirse. sen gel :) Roz efendiye gelince bunca zamandir forum insani olmus post atiyo oraya buraya. Lan o kadar cagirdik, yalvardik tinmadin. Tipis tipis gelcen artik or else... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 aha hayat belirtileri geliyo :P gelin gelin eheh hem benim omni yapma sebebim ap ayri :P istisna o disq hala sufer bi sekilde clan duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 aklimi celmeyin, istirham ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 benim de... *!şifreyi bulmak da istememektedir bir yandan*[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 okul bitiyo 2 haftaya, aklmı çeldirtmeyin yahu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 *Roz'un aklina celme takar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Yeni versiyon bişiler çıkacakmış galiba Aoda yanılmıyorsam. Heckler dışında adam gibi XP kasılamıyor hala değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Hecklerlarda da eskisi gibi kasilmiyor artik, nerflediler :([signature][hline]Golestandt - Godfather - 213 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Lion_Strimple, 18 Mayıs 2004 18:01 tarihinde demiş ki: *Roz'un aklina celme takar* *!çelmeye çelmeyle karşılık verir*[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ahah :P eee artik kiymetimi bilin doc olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yapmayın! etmeyin acıyın toplaşmayın buraya ben swg alıcam yeni dünya yeni hayat derken azdırmayın gene insanı! sabahlara kadar reclaim terminal kuçaklamak 3 kuruşluk itemlar için nöbet tutmak stantard n00b sorularıyla boğuşmak armor göstermek quest anlatmak spawn beklemek drop rate'e küfretmek yalmdan hızlı koşan chrysaor'la ava çıkmak peter lee tokadı yemek türkçeyi unutmak v.b. ayıp diyorum başka bir şey demiyorum... zaten işe girdik diye saçı sakalı kuşa çevirdik bir ay bile dayanamadım o parayı ne tip salak bir şeye harcasam diye planlar kuruyorum. walla bakın yapmayın etmeyin hep beraber swg'ye girelim orda takılalımya da ikisinide .... yok yok birini.... eeeaaarrrgghhhhh!...[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ehehe blackrose photogragher journelist from the rubi-ka news!.. offf ya bir garip oldum LoL[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 gelin gelin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hehe arada demerolz a bakdimda To [helpbot]: whois demerolz [Helpbot]: Demerolz (L 200), male Solitus Doctor, Clan, not in a guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 evet bir ara ben yine SL çıkınca girmiştim nedir diye bakmak için, adam benim girdiğimi görmüş direk mesaj attı adamım naber napıyon niye yoksunuz diye bıraktık dedim çok üzülmüştü :p neyse levelimi kontrol etti sanırım, senin level alman lazım düşük kalmışsın demişti gene yarmıştı beni ortadan ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Aaa bu oyunu hala oynayan varmı =D[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ehem bende niye trader 0 yazıyor =p silinmiş olamaz herhalde[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 sen oyunu böle silersen o da seni siler oh olsun[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Lol abi iyide ben accountu bi ara aktive etmiştim yani benim charın sizden sonra silinmesi lazım =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar