Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Julifton said: köprü altı sevisgenleri fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 aski ve kell gayet iyi warriorlardi. hatta kell hunter gibiydi full mail takiliyodu :) lvl60 fury warrior kurban oldugum. agility strength gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi eminim o herif beni en az 3 kez kesmiştir. nerde böle bücür var bana dadanıo bi de arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu arkadaşın akıbeti; fartzwrgoben tıklamaya üşenen arkadaşlar için 1275534 hk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Astral said: ilk AV zamanları çekip kenara rep farmlıyordur :) 1 avden gelirdi 200 300 hk vanilla zamanlarında tek avden 1500hk aldığımı bilirim ama av de av idi gece yatardık sabah aynı avden devam ederdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 1.250k hk cidden inanılmaz. vanillada ben de rank13 kasmıştım 280k hk vardı. bg ler gelmeden önce southshore da stealth combat arkasında gezerek , ve ilk AV geldiginde 1 hafta süren AV lerde stealth combat arkası gezerek (3 gün x24 saat durmadan insanlar ortada birbirini kesip bi ally gy bi horde gy 'a kadar sırayla birbirini pushlarken) 150k falan olmuştu zaten. de yani vanilla da olacak iş değil bu. ki adam 2009 dan beri de 450k hk kasmış yuh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 günde 12 saat bg yapıyor arkadas heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Absolut said: I see dead people. İçimden bu geçmişti asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar