Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 PowerfulDarkness said: Evliyse yüzüğü vardır :P. arkadaşım belki yüzük takmayı sevmiyo alerjisi neyin var nerden bilcen tanımıyosun sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben böyle kaldırmıştım hatunu http://forum.paticik.com/read.php?20,3849708,page=1 ama şimdik olsa kaldırmam yanına otururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 burtonesk said: http://www.kubidik.com/komik_resimler/komik/029.jpg ahah süpermiş ya tam benim kafaya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yedin beni burton öldürdün geberdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 DÜŞÜNMEK İSTİYORUM ahaha ne bağırıon lan derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bir kere "tanışabilir miyiz?" sorusunu hayatınızdan söküp atmanız gerekiyor. yaptığınız/yapacağınız şeyin adı tanışmak olsa bile bunu böyle söylemeyin, kesinlikle soru sormayın. eğer popocuğunuz yiyorsa muhabbete lap diye dalın ve gevşek olun. kıza kendini "dünyanın merkezi" <-> "okyanusta damla" spektrumunda ne hissettireceğiniz tamamen, tekrar ediyorum TAMAMEN size bağlıdır. türk kızı şöyle, bilmem ne kızı böyle gibi genellemelere (doğru olsalar bile) düşmeyin zira her zaman istisnalar, istisnai durumlar vardır. önemli olan sizin avuçlarınızın terleyip terlemediği, ciğere bakan kedi gibi görünüp görünmediğiniz, sesinizin titreyip titremediği, gözünüzün kıça başa kayıp kaymadığıdır. emin olun göreceğiniz muamele bunlardan her türlü kültür öğesi ve gelenek hedesinden çoook daha fazla etkilenir. bu öneriler bi yana, yine de tercihen cafeden, otobüsten filan medet ummayın zira karşınızdaki kişiyi hiç tanımadığınız ve tamamen dış görünüş hesaplarıyla yanaştığınız başından bellidir. bu da kıza dipten ve derinden bir nefret duygusu verebilir "kıçıma başıma hasta oldu peşime düştü pis sapık" gibisinden. naha bu yüzden, uzaktan tanıdığınız, az olsa hukukunuz olan kızlara yanaşmaya çalışırsanız başarı oranlarınız artar. arkadaşların arkadaşları en güzel bölgelerdir, buralara çalışın. yok bütün arkadaşlarınız sapsa, en azından göz aşinalığı arayın (aynı yerde bir kaçıncı karşılaşma gibi). bu da yoksa, zaten durum ya-bat-ya-çık'tır, rezil olsanız da fark etmez, dolayısıyla ilk maddeye geri dönüp rahat olun, çünkü kızlar karşılarında ezilip büzülen adamlardan hiç ama hiç etkilenmez. ha (aslında söylemeye gerek yok ama size güvenmiyorum) ezilmeyeceğim diye hıyarlaşmayın da tabi. efendi olun, nazik olun, ilgili olun, ama en önemlisi ilginç olun. kızlar kendilerini eğlendiren erkeklerden hoşlanırlar lafı yalan değildir, sadece yanlış yorumlanır. orada eğlendirmekten kasıt kah kah koh koh gülmek değil, gavurun demesiyle entertainment'tır (oyalanma, ilgilenme, takılma, eğlenme ve eğleşme anlamlarının hiçbirini ve hepsini taşır). o yüzden bir maydanoz demetiyseniz kolay tanışamazsınız, normaldir. vesaire... vesaire... vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Güzel yazı olmuş +rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 özlemişim yaf ema'dan böyle yazılar görmeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Evet, sevgilim olsa da, yazıyı gözardı edemedim. yazıcıdan çıkarıp, yastığımın altına sıkıştırdım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 eli terlemeyen gözü kaymayan adamın zaten ya işi yoktur kızlarla ya da ihtiyacı yoktur tanışmaya çalışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ema abla bunu bize tuto yap :D:D edik:abla unutulmus sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 "The Blue Casket" said: eli terlemeyen gözü kaymayan adamın zaten ya işi yoktur kızlarla ya da ihtiyacı yoktur tanışmaya çalışmaya. işte "ihtiyaç"tan tanışmayın demeye getiriyorum ben de. ama pek getirememişim herhalde :P @screwy: been there, done that.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 "The Blue Casket" said: eli terlemeyen gözü kaymayan adamın zaten ya işi yoktur kızlarla ya da ihtiyacı yoktur tanışmaya çalışmaya. bu baya yetersiz bi yorum olmus da.. uzaktan begenip gider tanısırsın tabi ema ablamızın anlatıgı gibi yaparsan kızı yemeye gidiomussun gibi olmazsa ya da en azından oyle hissetmezsen.. elin titremesine gozun kaymasına basın gotun oynmasına gerek kalmaz muhabbette :D bi de gene ema ablamızın dedigi orda ya bat ya cık felsefesi superdir yani yiyebilcegin sey maximum bi tokattır eger hayvan degilsen bi ret dir olmezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 okadar hızlı olucaksınki ne o anlicak naptığını ne sen.. bi bakmışsın numarayı yazıyosun.. ne sapık gibi yaklaşıcaksın ne asılmaya gelmiş mallar gibi.. özetle piç bi tavır içinde ama hafif ciddi bi şekilde yaklaşıp mrb diyip derdini anlatıcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bence o yorum yeterli de tam anlaşılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 /explain yani o yorum neden tam ne demeye calıstın onu acıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 tanışmaya çalışmaya o kadar da karmaşık değil dostum sindire sindire tekrar oku yine anlamazsan açıklayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 patide bayan mı olur lan saçmalamayın fakedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 "The Blue Casket" said: tanışmaya çalışmaya o kadar da karmaşık değil dostum sindire sindire tekrar oku yine anlamazsan açıklayacağım. tanısmaya calısmak derken?? yani eger titremiyosa gider tanısırsın demeye calısıyosan oyle bise yok.. her gittigin insan( hatun degil bak insan dedim) ile tanısmaya calısırsın.. istersen allah ol senle tanısmıycak insanlar olabilir.. kısaca elin titremiyosa daha rahat olursun bi insanla tanısmaya "calısırken".. titriyosa daa gergin.. bi de ne bu tavırlar yaf sindire sindire oku falan bise soruyoruz adam gibi cevap verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 screwy said: "The Blue Casket" said: tanışmaya çalışmaya o kadar da karmaşık değil dostum sindire sindire tekrar oku yine anlamazsan açıklayacağım. tanısmaya calısmak derken?? yani eger titremiyosa gider tanısırsın demeye calısıyosan oyle bise yok.. her gittigin insan( hatun degil bak insan dedim) ile tanısmaya calısırsın.. istersen allah ol senle tanısmıycak insanlar olabilir.. kısaca elin titremiyosa daha rahat olursun bi insanla tanısmaya "calısırken".. titriyosa daa gergin.. bi de ne bu tavırlar yaf sindire sindire oku falan bise soruyoruz adam gibi cevap verin emir kipi konusunda hassasım Neyse izah edeyim. said: yani eger titremiyosa gider tanısırsın demeye calısıyosan Böyle bir şey yok. Öyle eli terlememek, ateş basmamak ne bileyim ( bünye her ne yapıyor ise o an hormonların etkisiyle ) herhangi fizyolojik bir saçmalığa maruz kalmamak gibi bir cool yaratılış kimsede yoktur hele ki karşı cinsten etkilendiği biriyle tanışmaya çalışıyorken. said: istersen allah ol senle tanısmıycak insanlar olabilir.. Şu noktayı kaçırıyorsun. Böyle tepkiler vermeyen adamın biriyle tanışmaya çalışmaya ihtiyacı yoktur. Çünkü zaten gözü doymuş durumdadır etrafındaki ilgiden başını kaldırıp aa şu ne hoşmuş yüreğim hop hop etti diye yamulmaz. said: kısaca elin titremiyosa daha rahat olursun bi insanla tanısmaya "calısırken".. titriyosa daa gergin. Hayır rahatsan elin terlemez kasmazsın ihtiyacın yoktur kasmaya. Değilsen ve tanışmak kaynaşmak gibi bir çaba içerisindeysen elin de terler ... de terler. Daha nasıl izah edeyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ulan garbage'da bukadar uzun yazı yazılır mı deli etmeyin adamı dağıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 beni de sıktı gece gece yeter daha da anlatmaya çalışmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kilimcinin kör oğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar