Marv Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Yea. Eziyoruz genelde. Ben de Tier 1' de Destructionların bizim bayrağımızı alabildiğine tanık olmamıştım. P.s: T4 önemli olan tabi, T4 de nasıldır onu bilemiyorum.
KingV Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Destruction tarafının sayısı az bu yüzden kaybediyorlar diye duymuştum.
Pangold Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 KingV said: karak-norn da destructionlar güçsüz mü? 1-15 lvl arası mapdeyim ama oyuna girdiğimden beri destructionun tek bir bayrağı alabildiğini görmedim. Hocam okadarda değil yaw :) 5 tane savaş oluyorsa 3-2 ortalama ile order alıyordur.
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bedava süreyle geri döndüm, özlemişim baya.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Ben hiç özlemedim. Şaka şaka hayvan gibi özledim. Özellikle RvR. Ancak Mythic'e şu an benden 5 kuruş çalışmaz. Ayrıca bedava Bloodline Champions pvp namına epey tatminkar.
interperez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bende açtırdım accountu özlemişim bariz.
KingV Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 @interperez rift ten çok çabuk bıktın :)
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 rr90 lar felan kasap olmuş diyolar kasılmazda şimdi ha 80 den
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 destroda en yüksek rr e sahipken bırakıp oyuna lowbie olarak dönmek koydu bir tek rank konusunda, yoksa ezdikleri filan yok rr90+nın.
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 populasyon durumları nasıl-sc gelme süresi nasıl biraz bahsetsenize canım çekti valla açtırabilirim accountu
interperez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 KingV said: @interperez rift ten çok çabuk bıktın :) pve oynıyamıyorum abi ben.sıkılmadım bildiğin beceremedim yani. nornda populasyon düşük gibi.5 dk da bir sc filan dönüyo işte.
Mutluhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 norn da desto tarafın da kimse yokmu ? eski acc actım döndum ama turkle karsılasmadım
KingV Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 vardı bir iki kişi ama nedense bizimkiler norn da order azgal da destro gitmiş hep :)
Mutluhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yapma yaw bendeki charlarda nornda destro azgalde order :)
Mutluhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 charları sildim norn da order actım onu kasam bari
trathias Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 durumlar nasıl ya fena özledim yeni patchle bi actırıcam accountu galiba
KingV Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 order tarafında kara norn'da ancient order adı altında bir türk guildı var. oradan muhendis ultraslan gibi arkadaşlar pm atarsanız iletişime geçersiniz :) ama gördüğüm kadarıyla wp leri dolu :)
Hao Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ventte yabancı arkadaşların target çağırırken "ultraslan" demeleri çok hoşuma gidiyor :d
Herifcotr Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ismet'le baya karşılaştık gülücükler gönderdik el salladık kendisinede, daha seninle karşılaşmadık, oyundaki nick in ne? ya bu arada ismetle bazen teke tekte karşılaşıyoruz, adama o kadar el sallıyoruz, dostça zıplıyoruz felan:D:D atak yapmıyoruz adam gavura vururmuş gibi vuruyo, hiç mi okumaz daldığı adamın nick'ini... durmuyoda arkadaş, insan arada bi durur bi soluklanır, vur allah vur neyse derdi anlamadım:)
Herifcotr Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 trathias said: durumlar nasıl ya fena özledim yeni patchle bi actırıcam accountu galiba emrah kendi açımdan durumlar gayet güzel, riften felan dönenler var bizim guilde, öyle takılıyoruz onlarla akşamları gayette eğleniyoruz her akşam online olan 80+ 9-10 kişi felan var, dün gece 3'e kadar oyundaydık, tovl yaptık eksikleri tamamlamak için duymussundur belki t1-t2-t3'de rr lvli rank lvl'n iki katına kadar çıkabiliyo artık ondan dolayı oyuna yeni başlayıp orda kasan da baya bi arkadaş var oyun genel durumu order 2 hafta öncesine sürünüyodu, bu aralar biraz canlanma var order da ama destler daha kalabalık bizden, sc sırasında sıkıntı yok beklemiyosun öyle, destlerde premade takılan iyi gruplar var, order için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. Ama genel itibariyle ekiple girdiğimizde sc'ye, güzel ekmek yiyoruz hani:)
Hao Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Herifcotr said: ismet'le baya karşılaştık gülücükler gönderdik el salladık kendisinede, daha seninle karşılaşmadık, oyundaki nick in ne? Haojin, witch elf, dark phalanx :)
trathias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ben de yavaştan bayıyorum riftten yeni patch geliyomuş bi tane onla birlikte bi actırırım acc u bıktım gazozuna adam kesmekten
KingV Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 war a yeni gelecek yamadan mı bahsediyorsun?
Öne çıkan mesajlar