Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dakro said:

Reyna said:

Aion değilde eğer oynarsan warhammer 40k da buluşuruz ..

illaki görüşeceğiz. seninle sırt sırta savaşmak bir onur herzaman!

ben yine karşınızda olucam :P
Mesaj tarihi:
sardi karşıda olmak yok bu sefer! beraber olacak ne olacaksa! çirkin bir orc olacaksın! :D tavuz kuşu tüyü takıp koşturmayacaksın ortamda. :D
Mesaj tarihi:
dakro said:

sardi karşıda olmak yok bu sefer! beraber olacak ne olacaksa! çirkin bir orc olacaksın! :D tavuz kuşu tüyü takıp koşturmayacaksın ortamda. :D

orc olmam ben chaos varsa anca...
Mesaj tarihi:
arcane said:

silahını da aldın mı günde 5 dakika oynadığın zamanlara geri dönersin :P

silahı alınca kalkan ve 1h almak için uğraşırken yardıracağım esas onunla, mythic de bir büyüklük yapıp 1.3.5'te görürse bizi şahane olacak.

wh40k'da sisters of battle olursa başka birşey oynamam, onu da yazayım buraya lol. wow paladin, wh kotbs için de yıllar önce benzer bildirilerim olmuştu. (:P)
Mesaj tarihi:
Bu ne abi. Beni görünce mi AFK çekiyorsunuz yoksa harbiden bu kadar leeche başınıza bir iş gelmiyor mu. İnşallah banlanırsınız valla ne diyim.

Incubi ventte diyor ki guildimden 3 kişi var aynı senaryoda leechleyen, lol
Mesaj tarihi:
orta bayragı gecmeden oyun oynuyorsun, bide gelmi$ millete "afk" ayagı cekiyorsun. kill degil cap kazandırır oyunu. guard'a yakın bayraklara uzak ol :P

he bide adama lafını yedirirler...
arcane said:
ukyo vazgeç bu sevdadan. Ön cephe tehlikeli yer, seni seven DPS Archmage falan denk gelir :P
Mesaj tarihi:
dakro said:

Reyna said:

Aion değilde eğer oynarsan warhammer 40k da buluşuruz ..

illaki görüşeceğiz. seninle sırt sırta savaşmak bir onur herzaman!

Seninlede oynamak bi onur olcak ... yalnız w40k da türk guildi kuralım falan demek yok .. ne zaman kursak sonu hüsran oluyor .. :)
Mesaj tarihi:
Ne kadar marauder varsa beni çekiyor, ne kadar WE varsa beni bekliyor, ne kadar sorc varsa wop'i üzerimde. Ortayı geçmiyorsam genelde 1v5 olduğumdandır. Sırf bayraktan bayrağa koşularak savaşmadan kazanılan 5 dakikalık senaryoda delikanlı gibi savaşıyorum.
Mesaj tarihi:
5 dakikalık senaryoda crest icin sava$ıyorum. boyle zevzek 2. bayraga guard inen, ust kattaki aoe'nin alt kata vurdugu, bir senaryodan "guardlara sıgınma" dı$ında ne zewk alabilirsin ki? sanki wh bize dalmıyor, wl bizi cekmiyor, sanki biz 1v5 kalmıyoruz :P
Mesaj tarihi:
Harir said:

Sardi bitmedi mi diziler abi:(

cüce, dizi mizi mesele degil yaw acc yi falan kapadım dönmem daha wara ben. son zamanlarda aşırı sıkılmıştım oyundan biliyon yok krala yer bulamama, vl yapamama gibi sorunlarda vardı aşırı derecede soguttu beni.

arada bi yazdıklarınızı okumaya giriyorum buraya o kadar:)
Mesaj tarihi:
valla bende açtırdım accyi biraz deneyim dedim sarmadı ya ilk günden sıkıldım.Olay tamamen reikland factory farma dönmüş.Warhammer bitti sanırım benim için neyse artık Warhammer 40k ya kadar beklicem anlaşılan.
Mesaj tarihi:
Yahu ben bu olayı anlamadımkı guest yapsak Renown dusukte kalıo renown a yuklensek adam yok bakınıp duruorz anlamadım gıttı =/
  • Yeni Oluştur...