Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harir said:

valla ne silahlar geldi ama ben hala lv silahıyla oynuyorum.Gayet casualım :p

ben influence rewardsdaydım hala en son oyuna girdiğimde. acaba artık kasmaya başlasam mı?
Mesaj tarihi:
fuzulee said:

Harir said:

ben influence rewardsdaydım hala en son oyuna girdiğimde. acaba artık kasmaya başlasam mı?

Ben 2 gün önce tomb weapon aldım.3 tane talisman slotu var. sen de öyle yap:)
Mesaj tarihi:
Tomb weaponlar şimdilik DPS olarak daha iyi zaten. rr75 ile kıyaslamadım, critinin matematiğini yapmak lazım, cba. Ama o talisman maliyeti nasıl giriyor yaşayan bilir. Ayrıca abilitylere weapon DPS modifier eklendiğinde toptan yalan olacaklar.
Mesaj tarihi:
ka runihura talismanlarla müthiş oluyor, ama talismanları ayarlamak büyük dert. şimdilik arkadaşı geriyorum scarabler için ama, onunkiler de bitince inf rewarda kalıcam sdf.
Mesaj tarihi:
fuzulee said:

Harir said:

sandstormlar cok du$tu, o senin axe misal 700 gold falan.

bide bide bide full tyrant :D
Mesaj tarihi:
Evet, staffler 12k civarlarından 5k goldcuk civarlarına düştü ehueh. Yakında çok fonksiyonlu archmage olarak halka açılıcam o zaman alırım.

ukyo dps spec misin?
Mesaj tarihi:
bizde farmer sayısı yeteneksizle dogru orantılı oldugundan insanlar artık hybrid silahlarını katiyen almıyorlar. dok'un me$hur dps silahı eziyet of the sandstorm 10k'dan 1k'ya du$tu. herkes sc farmda :P
Mesaj tarihi:
Sacrx tyrantçı değil. :) Defansif giyiyor ama bir garip, parry bonus falan almış. Colossus tome var, o yetiyor zaten.

ukyo vazgeç bu sevdadan. Ön cephe tehlikeli yer, seni seven DPS Archmage falan denk gelir :P
Mesaj tarihi:
arcane said:

Sacrx tyrantçı değil. :) Defansif giyiyor ama bir garip, parry bonus falan almış. Colossus tome var, o yetiyor zaten.

ukyo vazgeç bu sevdadan. Ön cephe tehlikeli yer, seni seven DPS Archmage falan denk gelir :P
full tyrant, gecen gun baktıydım :P beni seven archmage'den daha cok seven sorc'um oldugu surece kim korkar hain am'den :D
Mesaj tarihi:
Son birkaç günde ben RG'den çıktıktan sonra değiştirmediyse sadece 3 parça giyiyordu. Exalted defenses buildi gibi geldi bana ama onu kullanıp kullanmadığına dikkat etmedim.
Mesaj tarihi:
rg'den neden cıktın veya cıktınız diye sorsam sakıncası yoksa. ordaki ortamı hep merak etmi$imdir. bana hep hiyerar$i cok baskın ve officerları cok ciddi gibi geliyorda.
Mesaj tarihi:
dun gece yaklaştı bence oyunu bırakmaya.. butun gece husran fazla geldi, afk bırakmaya başladı sclerde.. sonra biraz cıkayım heal atayım dedi yine olmadı; logout:D
Mesaj tarihi:
Readjan said:

dun gece yaklaştı bence oyunu bırakmaya.. butun gece husran fazla geldi, afk bırakmaya başladı sclerde.. sonra biraz cıkayım heal atayım dedi yine olmadı; logout:D

yok yaw sabah 5 e kadar oyundaydı royal insignia farmlıyo deli gibi
ayrıca hiyeralşik bi durum yok direk diktatörlük var :D sacrx olmadıgı zamanlarda casual casual takılıo millet sonra adam gelio msn telefon falan herkesi oyuna caarıo :D
  • Yeni Oluştur...