Readjan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 zipzip bu başlığa yazmıyor genelde ama sanırım pati nicki de zipzip
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Harir said: valla ne silahlar geldi ama ben hala lv silahıyla oynuyorum.Gayet casualım :p ben influence rewardsdaydım hala en son oyuna girdiğimde. acaba artık kasmaya başlasam mı?
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 böyle oyun olmaz olsun. yine girilmiyor. yine serverlar yok :) anlamadım ki nasıl birşey bu.
Harir Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 fuzulee said: Harir said: valla ne silahlar geldi ama ben hala lv silahıyla oynuyorum.Gayet casualım :p ben influence rewardsdaydım hala en son oyuna girdiğimde. acaba artık kasmaya başlasam mı? Ben 2 gün önce tomb weapon aldım.3 tane talisman slotu var. sen de öyle yap:)
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Tomb weaponlar şimdilik DPS olarak daha iyi zaten. rr75 ile kıyaslamadım, critinin matematiğini yapmak lazım, cba. Ama o talisman maliyeti nasıl giriyor yaşayan bilir. Ayrıca abilitylere weapon DPS modifier eklendiğinde toptan yalan olacaklar.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ka runihura talismanlarla müthiş oluyor, ama talismanları ayarlamak büyük dert. şimdilik arkadaşı geriyorum scarabler için ama, onunkiler de bitince inf rewarda kalıcam sdf.
ukyo Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 fuzulee said: Harir said: valla ne silahlar geldi ama ben hala lv silahıyla oynuyorum.Gayet casualım :p ben influence rewardsdaydım hala en son oyuna girdiğimde. acaba artık kasmaya başlasam mı?sandstormlar cok du$tu, o senin axe misal 700 gold falan. bide bide bide full tyrant :D
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Evet, staffler 12k civarlarından 5k goldcuk civarlarına düştü ehueh. Yakında çok fonksiyonlu archmage olarak halka açılıcam o zaman alırım. ukyo dps spec misin?
ukyo Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bizde farmer sayısı yeteneksizle dogru orantılı oldugundan insanlar artık hybrid silahlarını katiyen almıyorlar. dok'un me$hur dps silahı eziyet of the sandstorm 10k'dan 1k'ya du$tu. herkes sc farmda :P
Readjan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ukyo said: bide bide bide full tyrant :D dağ gibi healerı loldps yaptım.. ellerimle masterloot to ukyo:/
ukyo Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 melee dps kesmenin incelikleri adlı kitabımı yazınca full tyrant dok nasıl spam yapar adlı guzide esere ba$lıycam reha :D
Readjan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 full tyrant heal spame alisirsan sonun sacrx gibi olur ama bak.. gelir bi loldps wp keser keser, sonra leeche baslarsin üzüntüden:P
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Sacrx tyrantçı değil. :) Defansif giyiyor ama bir garip, parry bonus falan almış. Colossus tome var, o yetiyor zaten. ukyo vazgeç bu sevdadan. Ön cephe tehlikeli yer, seni seven DPS Archmage falan denk gelir :P
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sacryx tyrant giyiyodu k8p deyken, şu an wrath oynamıyo mu hala
ukyo Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 arcane said: Sacrx tyrantçı değil. :) Defansif giyiyor ama bir garip, parry bonus falan almış. Colossus tome var, o yetiyor zaten. ukyo vazgeç bu sevdadan. Ön cephe tehlikeli yer, seni seven DPS Archmage falan denk gelir :Pfull tyrant, gecen gun baktıydım :P beni seven archmage'den daha cok seven sorc'um oldugu surece kim korkar hain am'den :D
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Son birkaç günde ben RG'den çıktıktan sonra değiştirmediyse sadece 3 parça giyiyordu. Exalted defenses buildi gibi geldi bana ama onu kullanıp kullanmadığına dikkat etmedim.
ukyo Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 rg'den neden cıktın veya cıktınız diye sorsam sakıncası yoksa. ordaki ortamı hep merak etmi$imdir. bana hep hiyerar$i cok baskın ve officerları cok ciddi gibi geliyorda.
ukyo Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 crazyaris nam-ı diğer korearis royal'e gecmi$, obsesif manyak :D
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Az ve "raad" oynayacağım için çıktım. Trathias ve Ragazzo kadar bilmem ama Sacrx dışında officerlık yapan görmedim.
sardius Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yok zaten. sacrx kaza bela oyunu bıraksın rg direk biter:)
Readjan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dun gece yaklaştı bence oyunu bırakmaya.. butun gece husran fazla geldi, afk bırakmaya başladı sclerde.. sonra biraz cıkayım heal atayım dedi yine olmadı; logout:D
trathias Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Readjan said: dun gece yaklaştı bence oyunu bırakmaya.. butun gece husran fazla geldi, afk bırakmaya başladı sclerde.. sonra biraz cıkayım heal atayım dedi yine olmadı; logout:D yok yaw sabah 5 e kadar oyundaydı royal insignia farmlıyo deli gibi ayrıca hiyeralşik bi durum yok direk diktatörlük var :D sacrx olmadıgı zamanlarda casual casual takılıo millet sonra adam gelio msn telefon falan herkesi oyuna caarıo :D
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ventrillo AFK channeldan çağırmak dahil, true story. :D
Öne çıkan mesajlar