arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 İki taraf arası anlaşmalı olan herşey crossrealmdir. Ayrıca anlaşmalı birbirini kesenlerin aksine bir kendilerine zararları yok. Adları çıkıyor o kadar. Ne cezası var ne birşey daha doğrusu CSRlar ceza veremiyorlar. Geri kalanlar, misal ben enayi gibi hakkıyla oynuyoruz işte. fuzulee said: ukyo said: biz senin gibi wc onu agac arkasına saklanıp zealot, sorc beklemiyoruz. bir saniye, dünyanın en eğlenceli seyi bu bir kere, sadece bunun icin we'mi 40'a getirdim ben!!!1!!1!!.... +1 keşke WH'ım yüksek rank olsa da t4'de yapabilsem. Hele healer/castersanız WH ile girip iki kritik atmak iki misli zevkli oluyor.
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 arcane said: fuzulee said: ukyo said: biz senin gibi wc onu agac arkasına saklanıp zealot, sorc beklemiyoruz. bir saniye, dünyanın en eğlenceli seyi bu bir kere, sadece bunun icin we'mi 40'a getirdim ben!!!1!!1!!.... +1 keşke WH'ım yüksek rank olsa da t4'de yapabilsem. Hele healer/castersanız WH ile girip iki kritik atmak iki misli zevkli oluyor.destro da am olsa am kasarım 1v1 icin, shaman aynı randımanı veremiyor...
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Şimdi am oynayan arkadaş gelir. Olurmu shamanın dps daha iyi der gider :P.
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 "life with zerg" belgeselini cekicem yakında :D 10 ki$ilik crimson maymun etti adamları :D "<1: region> THEY ALL 80 NOOBS" hahahahahhaa
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Yeni silahlar gelsin 10 kişi ile 300 filmini andıran sahneler yaşanır. 80'e kadar rank mi olur Mythic, yaktın casualları, pugları, yaktın!
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi işte zergfestlerden yakınan tayfa için birebir.
Readjan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 trathias said: ahah wh lar olarak ne kadar seviliyoruz biz bu serverda yaw :) bence sevilmemenizin nedenlerinden en sonuncusudur wh olmanız
Readjan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Satoshie said: cross realm olayı o degildir rr farm felan cross realm olmaz.. her 2 taraftada karakter olabilir,eğer sen bunları o 2 tarafdan birinin lehine kullanıpda otekilerin planlarını vs soylersen ve bu acıga cıkarsa o cross realm olur.. ne oldugu ve neden yasak olduğu gayet açık olan şu mevzuda nereden uyduruyorsun ki sen bu ilginc kuralları..??
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Okumamışsın sende senin arkadaşın gibi..Ben yasak değil mi dedim ?
Readjan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Satoshie said: Okumamışsın sende senin arkadaşın gibi..Ben yasak değil mi dedim ? peki yasaksa niye kılıf uyduruyorsun onu merak ettim.. öyle yaparsan cross realm olmaz boyle yaparsan olur ne demektir
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Yok bişi arkadaşım sen git eğlenmene bak gecti hepsi geride kaldı sen git oyun oyna yorma kafanı anlamadıgın seylere hade.
Readjan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Satoshie said: Yok bişi arkadaşım sen git eğlenmene bak yok bişi gecti hepsi geride kaldı sen git oyun oyna yorma kafanı anlamadıgın seylere hade. sorunlusun sen belli ki, tamam hadi karışmıyorum:S p.s: aklıma geldi reikte kesersin agacın arkasından cıkıp, /lol falan yaparsın, keyfin yerine gelir hadi üzülme üstüme geliyorlar diye hadi
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Satoshie said: Yok bişi arkadaşım sen git eğlenmene bak gecti hepsi geride kaldı sen git oyun oyna yorma kafanı anlamadıgın seylere hade.bir kere de noktalama işareti kullan be adam... madem her şeye kafan basıyor, burdan başla :P
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Anlaman için illa noktalama i$areti lazım galiba tmm senin için yaparım bi guzellik :D
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 beceremezsin, tu$ spamle olmazo i$ :P sove'yi cekip guildden cıkmı$sın, bana yalaka demi$sin :D 2 realm'da karakter acıp onları farmlayarak cıkar saglamayan, ayrıca cross realm olmadıgı icin isimsiz davranı$larda bulunan tav$anlarınla sana iyi eglenceler, vente gel arada "zealot kestim" de. bu muhabbeti daha fazla uzatmıycam :)
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 http://memegenerator.net/Instances/393/Epic-Beard-Man-I-AM-WATCHING-THIS-THREAD.jpg postlarımızı ona göre, dikkatli atalım.
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Vent bilgilerini yolla geliyim pasa sove alalı 3 ay oldu oyunu bıraktım ole kafandan atmasyon yazıosun..
Hao Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 O değil de azgın ergen kişiliğini oyundaki karakterine, forumdaki mesajlarına yatsıtarak bir şeyleri ispat etmeye çalışmak kadar komik ve acınası, zavallı ve parmakla işaret edilip aşağılanası bişey yok bence. Aslında böyle arkadaşların ( genel konuşuyorum üstünüze alınmayınız, ha çok hassas ve alıngansanız alınabilirsiniz de ) problemi gelişme çağındayken okulda veya sokakta ya da toplu ergen mastürbasyon partilerinde " lamer "lık illetine tutulmasından ileri geliyor. Tedavisi yok, sadece saf sevgiye ihtiyaçları var o kadar :) Ha bir de " he la hee " , " hadee kib byeee " modunda takılıp ben sizi sallamıyorum ve önemsemiyorum mesajı vermeye kasmak da bambaşkaymış :P
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu gece king push mı vardı order icin? bu hafta kesmediniz mi zaten kral sorması ayıp :S cidden bilmiyorum, dalga gecmeye calı$tıgımı falan sanmayın B)-
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Resmi bir push var mıydı bilmiyorum, vardı herhalde. Katılıp, hakkını vererek destro pataklayıp buna rağmen locklayamadığım 3. IC oldu. Realm çabası sux. Öte yandan dün prime time'da IC kapısına dayandık, ilerleme var. Şimdi ben yatar uyurum kesin ben uyurken keserler. :(
trathias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 soveleri tamamlayan yatmaya başladı cok tembel abicim bu order 3 tane guild var adam gibi bişey yapmaya çalışan
trathias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Readjan said: bence sevilmemenizin nedenlerinden en sonuncusudur wh olmanız neyimizi sevmiosun o zmn sen naaptık sana naapalım cheer yapalım kolkola yürüyelim senaryolarda ööle de hic güzel olmaz . üzdün beni valla ben sevilmicek adam mıyım? :(
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Benim için günün en kritik anı Boon'un Türk olduğunun saptanması oldu.
Öne çıkan mesajlar