Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İki taraf arası anlaşmalı olan herşey crossrealmdir. Ayrıca anlaşmalı birbirini kesenlerin aksine bir kendilerine zararları yok. Adları çıkıyor o kadar. Ne cezası var ne birşey daha doğrusu CSRlar ceza veremiyorlar. Geri kalanlar, misal ben enayi gibi hakkıyla oynuyoruz işte.

fuzulee said:

ukyo said:

biz senin gibi wc onu agac arkasına saklanıp zealot, sorc beklemiyoruz.

bir saniye, dünyanın en eğlenceli seyi bu bir kere, sadece bunun icin we'mi 40'a getirdim ben!!!1!!1!!....

+1
keşke WH'ım yüksek rank olsa da t4'de yapabilsem. Hele healer/castersanız WH ile girip iki kritik atmak iki misli zevkli oluyor.
Mesaj tarihi:
arcane said:

fuzulee said:

ukyo said:

biz senin gibi wc onu agac arkasına saklanıp zealot, sorc beklemiyoruz.

bir saniye, dünyanın en eğlenceli seyi bu bir kere, sadece bunun icin we'mi 40'a getirdim ben!!!1!!1!!....

+1
keşke WH'ım yüksek rank olsa da t4'de yapabilsem. Hele healer/castersanız WH ile girip iki kritik atmak iki misli zevkli oluyor.
destro da am olsa am kasarım 1v1 icin, shaman aynı randımanı veremiyor...
Mesaj tarihi:
Satoshie said:

cross realm olayı o degildir rr farm felan cross realm olmaz.. her 2 taraftada karakter olabilir,eğer sen bunları o 2 tarafdan birinin lehine kullanıpda otekilerin planlarını vs soylersen ve bu acıga cıkarsa o cross realm olur..

ne oldugu ve neden yasak olduğu gayet açık olan şu mevzuda nereden uyduruyorsun ki sen bu ilginc kuralları..??
Mesaj tarihi:
Satoshie said:

Okumamışsın sende senin arkadaşın gibi..Ben yasak değil mi dedim ?

peki yasaksa niye kılıf uyduruyorsun onu merak ettim.. öyle yaparsan cross realm olmaz boyle yaparsan olur ne demektir
Mesaj tarihi:
Satoshie said:

Yok bişi arkadaşım sen git eğlenmene bak yok bişi gecti hepsi geride kaldı sen git oyun oyna yorma kafanı anlamadıgın seylere hade.

sorunlusun sen belli ki, tamam hadi karışmıyorum:S

p.s: aklıma geldi reikte kesersin agacın arkasından cıkıp, /lol falan yaparsın, keyfin yerine gelir hadi üzülme üstüme geliyorlar diye hadi
Mesaj tarihi:
Satoshie said:

Yok bişi arkadaşım sen git eğlenmene bak gecti hepsi geride kaldı sen git oyun oyna yorma kafanı anlamadıgın seylere hade.
bir kere de noktalama işareti kullan be adam... madem her şeye kafan basıyor, burdan başla :P
Mesaj tarihi:
beceremezsin, tu$ spamle olmazo i$ :P sove'yi cekip guildden cıkmı$sın, bana yalaka demi$sin :D
2 realm'da karakter acıp onları farmlayarak cıkar saglamayan, ayrıca cross realm olmadıgı icin isimsiz davranı$larda bulunan tav$anlarınla sana iyi eglenceler, vente gel arada "zealot kestim" de. bu muhabbeti daha fazla uzatmıycam :)
Mesaj tarihi:
O değil de azgın ergen kişiliğini oyundaki karakterine, forumdaki mesajlarına yatsıtarak bir şeyleri ispat etmeye çalışmak kadar komik ve acınası, zavallı ve parmakla işaret edilip aşağılanası bişey yok bence.

Aslında böyle arkadaşların ( genel konuşuyorum üstünüze alınmayınız, ha çok hassas ve alıngansanız alınabilirsiniz de ) problemi gelişme çağındayken okulda veya sokakta ya da toplu ergen mastürbasyon partilerinde " lamer "lık illetine tutulmasından ileri geliyor. Tedavisi yok, sadece saf sevgiye ihtiyaçları var o kadar :)

Ha bir de " he la hee " , " hadee kib byeee " modunda takılıp ben sizi sallamıyorum ve önemsemiyorum mesajı vermeye kasmak da bambaşkaymış :P
Mesaj tarihi:
bu gece king push mı vardı order icin? bu hafta kesmediniz mi zaten kral sorması ayıp :S cidden bilmiyorum, dalga gecmeye calı$tıgımı falan sanmayın B)-
Mesaj tarihi:
Resmi bir push var mıydı bilmiyorum, vardı herhalde. Katılıp, hakkını vererek destro pataklayıp buna rağmen locklayamadığım 3. IC oldu. Realm çabası sux. Öte yandan dün prime time'da IC kapısına dayandık, ilerleme var.

Şimdi ben yatar uyurum kesin ben uyurken keserler. :(
Mesaj tarihi:
Readjan said:
bence sevilmemenizin nedenlerinden en sonuncusudur wh olmanız

neyimizi sevmiosun o zmn sen naaptık sana naapalım cheer yapalım kolkola yürüyelim senaryolarda ööle de hic güzel olmaz .
üzdün beni valla ben sevilmicek adam mıyım? :(
  • Yeni Oluştur...