Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler karak-norn a yeni geldim. azgalda 26 wh var ama pek tutmadı çok damage yiyorlar fln derken sıkıldım,guild olayları flnda pek açmadı..Karak-Norn serverına girip bi tane chosen açtım,8r yaptım..Tek lazım olan Türk Destro guildi eğer varsa?:)
Mesaj tarihi:
beyler var mıdır türk premade party fln? Wp mi kasasım geldi,rr68 yapmışken en azından sovereign giyecek duruma getirmek istiyorum.Varsa grubunda healer WP ihtiyacı olan takılabilirim.Malum yalnız takınılmıyor oyunda.
Mesaj tarihi:
Karakterim Karak azghalda kaldigi icin (eski invadoria, Heither 40Dok) Nornda Archmage actim. (karakterin adini unuttum ama :), evden bakip yazarim)

Beraber kasmak isteyen varsa pm atin kaynasalim
Mesaj tarihi:
hehe.Abi biz sizle bi karşılaşamadık sanırım ya.Arada karşılaştık ama tam premade değildiniz.Zevkli olurdu şöyle bi denk gelsek:D
Edit:Evet o yakışmış:D
Mesaj tarihi:
Abi biz hergün oynuyoruz valla.SC+Orvr.Bizde zaten wb kurulmuyor normal günlerde.Ya sokaklarda sürtüyoruzdur ya da sc:dZaten artık healerımla oynuyorum.Premade dağıldığında da ib ile giriyorum.Healerım adı Wuamell bu arada vurmayın pls:p
Mesaj tarihi:
Readjan said:

bi de şimdi gordum bir onceki sste combat loga dikkatlice bakarsak, Apti is on a killing spree yazmakta.. ehuhuhue:D

Heal atarak keserim çok pis B)-. WP'ler de olmasa o damage çıkmazdı şimdi adamlar yine iyi heallıyor (tu)
  • Yeni Oluştur...