toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Pederin maillerine antet eklemem lazım, gonderdigi zaman gozuksun istiyo boyle tepede ya da en altta da olabilir, firmanın anteti. One gonderenlerin hepsinde varmıs bana da yap dedi, bilemedim. Var mı becerebilen? Outlook Express'ten bakıyo babam maillerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 imza ekleniyor ya maillere,ordan firmanın logosunu babanın adını soyadını vs yazarsan olur gibi bi mantık yürüttüm. ps:genelde öyle oluyor ya firmaların mailleri. ad soyad,logo,telefon vs. sırf logoyu da ekleyebilrsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Thunderbird'de Account Settings bölümünde hesap seçince sağda Attach This Signiture'dan dosya seçip tüm maillere otomatik eklenmesini sağlayabilirsin; veya Attach My vCard ile vCard ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 imza nasıl ekleniyor bilmiyorum ben. bi de su outlook yerine thunderbird'e alıstırsam ben adamı iyi ederim di mi? ne o oyle cag dısı yazılım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 baban kaç model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 54:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ben Thunderbird kullanıyorum 3 senedir falan, şikayetçi olup alternatif arama ihtiyacı hissetmedim hiç. Ama MS Outlook hakkında da bir fikrim yok, o yüzden bir karşılaştırma yapamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bu thunderbird birde maillerimi indirdikten sonra mailden silmese onları olmaz mı ? Kullanmasını pek bilmediğimden yedekleme fedekleme falan sakata geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 POP3 degil IMAP kullanacaksin o is icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 POP3 ile de olur, "mesajın bir kopyasını sunucuda bırak" seçeneğini seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 toggie said: 54:P hiç problem değil ya ne koyarsan uyumulu en fazla bir firmware update e bakar bendeki 43 model allah seni inandırsın firmware geçtim driverı yok piyasada böyle her kodu en baştan yazmak gerkiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Araçlar/seçenekler/posta biçimi/imzalar buraya geldiğimizde sağda düzenle kaldır yeni seçenekleri var. yeniye tıklatıyoruz çıkan bilgilere bişiler yazıp gelen ekranda ''Gelişmiş Düzene''tıklıyoruz ve bir uyarı geliyor. evet diyip geçiyoruz bi tane word dosyası açılıyo. burdan alt bilgi üst bilgi düzeni ile antet yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cok tesekkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yapabildinizmi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bu aksam yapıcam, yazarım yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar