BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Rewendor said: Caner zaten yarışamaz o bölgede artık da.... Elano geriye çekiliyorsa ilerideki üçlü Santos - Arda - Keita olur en önde de Baros. Kewell gelince artık ne olur bilmem. Kewell değil Nonda gitmeli zaten. 2 tane kaliteli forvetimiz var Baros - Jo, tek forvet oynuyoruz ileride. Haliyle bi üçüncü forvete gerek yok, onun yerine gençler falan idare eder. Caner jenerasyonunun en yetenekli adamıydı, benim gözümde yetenek olarak Arda'dan farkı yok.Alınsın bonservisi düzenli şans verilsin,seneye 1 kontenjandan yırtar onunla da seneye Amistad karası ön libero alırız. Red said: caner hakan baltanın yedeği arkadaşlar.adamı hemen arda nın kewellin yedeği yaptık sol bekimiz yok hakan baltadan başka.ki caner sol bekte hakan baltayı çogu maç kesecektir Caner'in asıl pozisyonu sol açık, ayrıca Uğur sol bek de oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 caner hakanı yavaş kessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Caner sol bekte fazlasıyla yetersiz Keita forvet oynar aynen çakma Eto'o gibi ki Nonda'dan da iyi oynar bence Elano sezon başında da AMC oynamadı ki pek. Takıma alışmadan 2 maç AMC oynatıp ha bu olmadı demek mantıklı değil, Rijkaard o kadar yetersiz bir teknik adam değil vardır bir bildiği. Şimdi deep-lying playmaker oynatınca adam oynuyo işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 o değilde bu dos santosa 2.messi falan deniyodu kim kesmis totnımda bu herifi merak ettim baya sağlam biri olması lazım bu heff yedekte oturduğuna göre. gerçi barçada falan yedekti citydede öyle galiba yoksa semih gibi kronik yedek mi lan bu herifte sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Tottenham'ın efsane yoğun bir kadrosu var hücum oyuncuları açısından, en basitinden Modric kesmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 2. lig takımına kiralamışlardı hatta sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 2. lig dediğin championship Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ipswich deydi işte artık hangi ligdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Championship maçı izlemek TSL maçı izlemekten daha keyifli. Öyle bir lig orası bile. Ki takımdaki en iyi oyuncu oalcağı bir takıma kiralamak daha mantıklı olur öyle bir adamı ama kendisi ikinci ligde mi oynayacağım diyip küsmüş olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Valla Robinho bekleyip Dos Santos'a üzülmek de ayrı bi keyifmiş teşekkür ediyorum Haldun Üstünel. Gayet iyi transfer tek isteğim şöyle uygun bi satış opsiyonuyla falan kiralanmış olması hatta mümkünse direk bonservisiyle alsaymış keşke. Bu adamı ortaya çıkaran Rijkaard,Barca'da yedekten girdiği maçları hatırlıyorum muhteşemdi. Açıkçası sonrasında çok takip edemedim. Ama İngiltereye giderken iyi transfer olarak gitmişti bu adam. İspanya liginden ingiltereye geçenlerde genel bi form düşüklüğü oluyor zaten oynanan futbolun farkından dolayı, ben güveniyorum ve muhteşem bi futbol bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 cado said: ipswich deydi işte artık hangi ligdeyse ipswichi TSLye koy beşiktaşın üstünde bitirir ligi asafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Adam 5.5 milyona alınmışken ve kadro dışı kalmış hatta ikinci lige kiralanmışken bu adamın bonservisini alamamamız çok komik geliyo. 3 milyon falan eder onun bonservisi. Alabilmemiz lazım. Parlar diye korkup vermiyolardır =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben hala robinho istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dos santosla robinho yu alıp nondayla kewelli yollarım. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 opsiyonlu alcağımızı söylüyorlar.sezon sonunda sabri ikna eder dos santos u alırız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Çekirdek çıtlatırlarv yada çıtlarlar hala öğrenemedim şunda hangi fiilin kullanıldığını =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 haldun bir balondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ahah noldu haldun limayı bile alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Valla düşünüyorum gitsem bi konuşsam bana rihannayı kiralar mı diye =) Satın alma opsiyonuna da gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 almaz mı dedik. sizinkide antep e başkan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Jo kiralık geldi değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Khelben said: almaz mı dedik. sizinkide antep e başkan olur. vallah biz şu anda elimizdeki tüm yabancıları satmaya karar versek avrapanın tüm klüpleri sıraya girer . ama siz satmaya kalksanız kimse sıraya girmez çünkü sizin elinizdeki futbolcuların tamamı ( haldunun aldığı) futbol hayatları bitmiş durumda en fazla oynayacakları bir kaç yıl sonra ülkelerine dönerler amatör kümede fln bişeyler yaparlar en fazla . bu yüzden haldun üstünel size resmen ihanet ediyor ama siz adama tapıyosunuz . transferde önemli olan aldığın oyuncuyu aldığın fiyattan daha fazlaasına satmaktır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar