Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hani böyle transferlerden sora uefa lig mig başarısız biterse gelsin inamotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bunlar uefada oynayamiyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 MrLevie said: ya bırakın onu bunu Manchester city Robinho'yu kiralıyormuş, Dos Santos'un yerine Robinho lafları dönmeye başladı. az bi ihtimal deniliyo. Jo-Elano-Robinho çetenin allahı olur. Reis bile bastıramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Zaten orada çeteymiş bu üçü ve hocaları Ireland ayırmaya çalışmış dört yana dağıtılmalarının sebebi bu olabilir. Aynı 3 adam Gs'de tekrar birleşirlerse baya değişik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aquila said: bunlar uefada oynayamiyo =/santos oynayacak alınırsa yazıyordu yalan mıymış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 robinho gelsinde sadece türkiye kupasında oynasın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 seneye robinyo - arda takası yapıcakmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ha bilmem, sanki burda oynayamicak dendi gibi kalmis aklimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 fede said: AYARLAR LI fede beni sev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 robinho gelsin gider haldun'un ayanı öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ne kadar güvenilir bilemiyorum ama milliyet haldun yarın dos santosla istanbul'a geliyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bonservisini de aldıysa gelsin. Yoksa bıraksın bonservisiyle adam alıp gelsin. Bi tane kiralık yıldız yeter. Sezon sonunda kaçıp gidecekler içimize oturcak sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aynı şeyi yazıp duruyorsun yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 o diilde iki kiralık yıldız fazla.sezon sonu kaçabilirler.parasını verip tapusunu alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 @ctulhu: e abi şurda yazıyo dos snatos geliyomuş da sürekli deniyo (:P) Ben sürpriz transfer istiyorum ama, Haldun bozdu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nileppezdel said: Bonservisini de aldıysa gelsin. Yoksa bıraksın bonservisiyle adam alıp gelsin. Bi tane kiralık yıldız yeter. Sezon sonunda kaçıp gidecekler içimize oturcak sonra :D Post da kasmıyosun napıyosun hakikaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Tamam demem bi daha amma battı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ne gittiniz çocuğun üstüne ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dos santos gelirse oynayabilcemi bari uefada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 CthuLhu said: aynı şeyi yazıp duruyorsun yahu? Ben çözümü buldum, artık okumuyorum mesajlarını. İlginçtir onları atlasan bile sayfadaki anlam bütünlüğü hiç bozulmuyor, rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 birde ben istemiyorum dos santos u ya.caner i kazanmaya çalışsınlar daha iyi olur.ben orta sahaya iyi bir ön libero bekliyorum.en azından bence öyle olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 caner inanılmaz bir şekilde parlasa bile avrupaya sattığında edeceği para 5 milyon euro olsun ama dos santos'u parlatırsan dünyaları kazanırsın. büyük düşünün arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ya patlarsa peki? 2. bir lincoln yada ribery olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bence riske değer, sonuçta her genç oyuncu birazcık risk değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kiralık gelcekmiş neyini satıyon aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar