rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 en azından ne demek? Beşiktaş'ın şansı bence hiç yok. kaldı fenere iki kupa yani? boşver olm, iki kupa alalım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 turkiye kupasini aliriz da sampiyonluk zor gibi kewel yok baros yok korkuyorum cok korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 christiano ronaldoyu bile alsaniz, yine de fenerden 3 yemeye mahkumsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Samiyen yanıcak fener maçında.Futbol ateşinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Esh said: christiano ronaldoyu bile alsaniz, yine de fenerden 3 yemeye mahkumsunuz. yok biz cristiano ronaldo'yu alırsak yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 AHA ALMIŞIZ LAN VALLAHA ALMIŞIZ OLUM BU NE KADRO OLDU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ronaldoyu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ronaldoyla önümüzdeki yıl için söz kesmiş haldun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Esh said: christiano ronaldoyu bile alsaniz, yine de fenerden 3 yemeye mahkumsunuz. he gulum cok dogru soledin hepimizi cok uzdun. Beyler haberiniz olsun fenerden 3 yemeye mahkummusuz. Sonra yok ben duymadim yok ben bilmiyorum olmasin ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sacede ligi alalım yeter diyerek fenerli gibi konuşmaya başladınız arkadaşlar,silkinin. o değil robinho'yu da santos'a kiralıyormuş city, onu da alıp eski 3 arkadaşı galatasaray'da buluştursak çok hoş olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nileppezdel said: Eee opsiyon falan da yokmuş. Günü kurtarmaya yönelik transfer diyeceğim o bile değil çünkü UEFA'da yok. Ne iş Haldun? =( opsiyonu yok olayı farklı işte http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=56842 şu linkte bilgi var bakin isterseniz. ayrıca onu geçtim hic opsiyon olmasa bile şampiyon olanin direk cl ye katildigi göz önüne alındıgında yine mantıklı bi transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 pch said: nileppezdel said: Eee opsiyon falan da yokmuş. Günü kurtarmaya yönelik transfer diyeceğim o bile değil çünkü UEFA'da yok. Ne iş Haldun? =( opsiyonu yok olayı farklı işte http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=56842 şu linkte bilgi var bakin isterseniz. ayrıca onu geçtim hic opsiyon olmasa bile şampiyon olanin direk cl ye katildigi göz önüne alındıgında yine mantıklı bi transferkim yazdıysa klavyesine eşşek arıları pislesin.. ZOOOOORRRTTTTTTT OBSİYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 opsiyon okudukça finansalopsiyonalr geiyor aklıma da bir de ödenen prim var şöyle ki; GS AŞ alım opsiyonu alıcısıdır, opsiyondan cayma hakkı vardır ama prim öder, prim zararı vardır m. city alım opsiyonustıcısıdır, opsiyondan cayamaz, prim kazancı vardır şimdi opsiyonun amacı üzerine sözleşme yapılan emtianın (döviz, faiz, petrol vs.) bir yıldan kısa bir süre içerisinde fiyatı üzerindeki düşme veya artımasından oluşcak zararalrdan korunmaktır şimdi.. futbolcular için opsiyon sözleşmeleri bu şekilde mi oluyor? futbolcu bir emtia mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 eğer öyleyse ben gidip VOB dan futbolcu alım opsiyonu alayım dursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Abi adam o yazıda saçmalamış. Zira yöneticiler Türk gazetecilerinin yetersizliğini bilirler. Sezon sonundasatış opsionu var mı sorusunun "bonservisini de alabilecek misiniz?" sorusu olduğunu gayet iyi anlamıştır. Ayrıca habertürkün haberinde: said: ''Transferde büyük payı olan başkan yardımcımız Haldun Üstünel'e de katkılarından dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ederiz'' diyen Yalçındağ, ''Sezon sonu için Manchester City ile oyuncunun bonservisi konusunda herhangi bir anlaşma sağlandı mı'' sorusu üzerine, ''Hayır, sağlanmadı'' dedi. Hangi habere güvenelim? Diğer gazetecilere bok atan başka bir gazeteciye mi yoksa haber sitesine mi? Dediğim gibi o yazıyı yazan adam haklı bile olsa yöneticiler o sorunun aslında ne olduğunu çok iyi bilirler. Adam nerd rage'e girmiş yazıyı yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 adamı almışız kıllısını tartışıyoruz ya bi çıksın oynasın bakalım sezon sonu bakarız gerisine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 BabacumMostors said: eğer öyleyse ben gidip VOB dan futbolcu alım opsiyonu alayım dursun :P öyle değil abi. ordaki alım opsiyonu önceden belirlenen bi fiyata sene sonunda alınabilmesi oyuncunun. atıyorum 9m€ ya anlaşıldı,sene sonunda gs derse alıyorummm-aldım city satmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hah VOB daki opsiyonlar da aynen öyle alım opsiyonusatıcısı vade sonunda alıcı isterse opsiyonu uygulamak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 optionlu, seçenekli lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 AYARLAR LI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ya bırakın onu bunu Manchester city Robinho'yu kiralıyormuş, Dos Santos'un yerine Robinho lafları dönmeye başladı. az bi ihtimal deniliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 BabacumMostors said: hah VOB daki opsiyonlar da aynen öyle alım opsiyonusatıcısı vade sonunda alıcı isterse opsiyonu uygulamak zorunda iyide gs alım opsiyonu almak için para ödedi mi.ödemediyse bi zarar söz konusu olmuyo gs için hiç bi şekilde.ödediyse dediğin gibi bi fark olmuyor. ama benim bildiğim futbolcu alışverişlerinde bu opsiyonlar için para ödenmiyor.bildiğim dediğim fmden biliyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kiralama bedelinin için de belki o para, bilemezsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 robinho da gelirse eğer gs storea 300 lira yatırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Giovanni Dos Santosla anlasilmis siteden duyrulmasi bekleniyomus ne is? kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar