Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Eee opsiyon falan da yokmuş. Günü kurtarmaya yönelik transfer diyeceğim o bile değil çünkü UEFA'da yok. Ne iş Haldun? =(

opsiyonu yok olayı farklı işte http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=56842 şu linkte bilgi var bakin isterseniz. ayrıca onu geçtim hic opsiyon olmasa bile şampiyon olanin direk cl ye katildigi göz önüne alındıgında yine mantıklı bi transfer
Sosyal ağlarda paylaş

pch said:

nileppezdel said:

Eee opsiyon falan da yokmuş. Günü kurtarmaya yönelik transfer diyeceğim o bile değil çünkü UEFA'da yok. Ne iş Haldun? =(

opsiyonu yok olayı farklı işte http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=56842 şu linkte bilgi var bakin isterseniz. ayrıca onu geçtim hic opsiyon olmasa bile şampiyon olanin direk cl ye katildigi göz önüne alındıgında yine mantıklı bi transfer
kim yazdıysa klavyesine eşşek arıları pislesin..

ZOOOOORRRTTTTTTT
OBSİYON
Sosyal ağlarda paylaş

opsiyon okudukça finansalopsiyonalr geiyor aklıma da bir de ödenen prim var

şöyle ki;

GS AŞ alım opsiyonu alıcısıdır, opsiyondan cayma hakkı vardır ama prim öder, prim zararı vardır

m. city alım opsiyonustıcısıdır, opsiyondan cayamaz, prim kazancı vardır

şimdi opsiyonun amacı üzerine sözleşme yapılan emtianın (döviz, faiz, petrol vs.) bir yıldan kısa bir süre içerisinde fiyatı üzerindeki düşme veya artımasından oluşcak zararalrdan korunmaktır

şimdi.. futbolcular için opsiyon sözleşmeleri bu şekilde mi oluyor? futbolcu bir emtia mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam o yazıda saçmalamış. Zira yöneticiler Türk gazetecilerinin yetersizliğini bilirler. Sezon sonundasatış opsionu var mı sorusunun "bonservisini de alabilecek misiniz?" sorusu olduğunu gayet iyi anlamıştır.

Ayrıca habertürkün haberinde:

said:
''Transferde büyük payı olan başkan yardımcımız Haldun Üstünel'e de katkılarından dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ederiz'' diyen Yalçındağ, ''Sezon sonu için Manchester City ile oyuncunun bonservisi konusunda herhangi bir anlaşma sağlandı mı'' sorusu üzerine, ''Hayır, sağlanmadı'' dedi.

Hangi habere güvenelim? Diğer gazetecilere bok atan başka bir gazeteciye mi yoksa haber sitesine mi?

Dediğim gibi o yazıyı yazan adam haklı bile olsa yöneticiler o sorunun aslında ne olduğunu çok iyi bilirler. Adam nerd rage'e girmiş yazıyı yazarken
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

eğer öyleyse ben gidip VOB dan futbolcu alım opsiyonu alayım dursun :P

öyle değil abi.
ordaki alım opsiyonu önceden belirlenen bi fiyata sene sonunda alınabilmesi oyuncunun.
atıyorum 9m€ ya anlaşıldı,sene sonunda gs derse alıyorummm-aldım city satmak zorunda.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

hah VOB daki opsiyonlar da aynen öyle

alım opsiyonusatıcısı vade sonunda alıcı isterse opsiyonu uygulamak zorunda

iyide gs alım opsiyonu almak için para ödedi mi.ödemediyse bi zarar söz konusu olmuyo gs için hiç bi şekilde.ödediyse dediğin gibi bi fark olmuyor.
ama benim bildiğim futbolcu alışverişlerinde bu opsiyonlar için para ödenmiyor.bildiğim dediğim fmden biliyorum asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...