aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 forumda sacmalayarak hicbiseyin hakkini savunmadin pelin, sadece sacmaladiginla kaldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Neyse laf soktuğunla kal bravo çok süper bi insansın şükrü süper kanka komünitenle arkamdan konuşup gülün hadi. 8 yaşında insanlar gibi davranıyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 "mehmetsenol via twitter" said: Kewell'ın geri dönüşü 6 haftayı bulur, bu nedenle sanırım bazı planlamalar değişir ama farketmez: Şampiyon bellidir benim gözümde :-) ne demek bu be?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nileppezdel said: Neyse laf soktuğunla kal bravo çok süper bi insansın şükrü süper kanka komünitenle arkamdan konuşup gülün hadi. 8 yaşında insanlar gibi davranıyosunuz ya cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 MrLevie said: "mehmetsenol via twitter" said: Kewell'ın geri dönüşü 6 haftayı bulur, bu nedenle sanırım bazı planlamalar değişir ama farketmez: Şampiyon bellidir benim gözümde :-) ne demek bu be?!? Bence bunlar fake hesaplardır ya bu adamlar lisede değil heralde :S twitter üzerinden iddialı açıklamalar sidik yarıştırma falan komik çünkü. Ayrıca bi anlamı olamaz çünkü şike yapmaya paramız kalmadı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nileppezdel said: Bence bunlar fake hesaplardır ya bu adamlar lisede değil heralde :S twitter üzerinden iddialı açıklamalar sidik yarıştırma falan komik çünkü. Ayrıca bi anlamı olamaz çünkü şike yapmaya paramız kalmadı =D ne şikesi ve sidik yarıştırması yahu=S adam gs dergisi editörü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Hem beyefendi hem güçlü adamın futbolla, yöneticilikle işi olmaz. Öyle adam zaten ya şirkete CEO, ya da ülkeye elçi falandır. Futbol yöneticilerinin çoğunluğu delikanlı veya mafyatik adamlardır. Öyle olmayanlar da Özhan Canaydın gibi dürüstlüğüyle efendiliğiyle saygın olmuş ama bezgin adamlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yahu sokmayın insanları kalıba yaaa. sapansaçma bi muhabbete bağladınız ha. dos santosa konuşun az=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yok bu adam için demedim. Biliyorum o olduğunu ayrıca :) Şampiyon benim gözümde bellidir demesi işte akıllara "acaba şike mi yaptık" sorusunu getiriyor. En azından bim aklıma. Tıpkı Aziz'in "3 sene şampiyonluk" sözü vermesi gibi. Ondan dedim onları. Emre Belözoğlu da twitter'da işte "hocamız breazilyadan biriyle anlaşmış, yakında imzaya geliyo" demiş hani bir futbolcu takımın gizli yürütmek istediği transferi açıklayabilir mi? :) Bu twitter spekülasyon için çok kullanılır bence de hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ayrıca Kewell 6 hafta sakatsa cidden güzel olur Dos Santos'un gelmesi. Ama Haldun yine iyi bi bonservis ayarlamalı, pahalıya almayalım. Zaten adamlar da 5.5'e mi ne almışlar sanırım. Biz de 3 milyona alsak.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nileppezdel said: Emre Belözoğlu da twitter'da işte "hocamız breazilyadan biriyle anlaşmış, yakında imzaya geliyo" demiş hani bir futbolcu takımın gizli yürütmek istediği transferi açıklayabilir mi? :) Bu twitter spekülasyon için çok kullanılır bence de hayırlısı. sahte emre nin olduğu solenen hesap. resmi siteden açıklama yaptı emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya doğru da mehmet şenol spekülasyon yaptırabilecek statüde bir adam değil. adam dergi editörü sadece. yani emreye falan yaptırırsın spekülasyon da, bu gibi adamlara zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ya içerden tanıdığı vardır illa diye düşünülür ondan. Yönetimden tanıdığı olan herkes transfer spekülasyonu yapabilir mesela. Dergi editörü de baya yatkındır. Benimki de spekülasyon da işte sahte hesap açmak ve bunları yapmak falan moda olmaya başladı ve devamı da gelecek muhtemelen. Twitter haberciliği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 emrebelozoglu5 adli ekanttan yapilan aciklamayi kim ciddiye aldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Almadık zaten en azından ben almadım FB topiğinde gördüm burda. Örnek olarak dedim sahte hesap olabilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Kamp sezonu çok iyi geçmiş.Defansa da takviye yaptık.Bu sene şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Nilep ne çok mesaj atıyorsun, bazen üstüste atıp kendinle konuştuğunun farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nileppezdel said: Hayır beyefendi biriyimdir ben de gerçek hayatta. Cidden. dostum sen beyefendiysen özhan canaydın beyefendi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 rüyamda dos santosu alıyoduk lan anca rüyamızda alırız zaten zwehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Habertürk'te Dos Santos'u da sezon sonuna kadar kiralayacaımızı yazmışlar. Kiralık bir iyi maşlı genç yeter. Bi tane daha gelmesin valla kalbim dayanmaz. Bonervisi neyse verelim alalım ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25047859/ co yarın oynar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Eee opsiyon falan da yokmuş. Günü kurtarmaya yönelik transfer diyeceğim o bile değil çünkü UEFA'da yok. Ne iş Haldun? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nileppezdel said: Eee opsiyon falan da yokmuş. Günü kurtarmaya yönelik transfer diyeceğim o bile değil çünkü UEFA'da yok. Ne iş Haldun? =( bence gecen sezon sampiyonlar ligine gidilemeyince kacan paralardan dolayi ligi kurtarmaya calisiyorlar ki bence mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bence de 3 kulvardan 2sini kurtaracak işte tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Zaten UEFA'dan umudum olmadığından dolayı ligde şampiyonluk istiyorum. Özledim lig şampiyonluğunu da Galatasaray kulübü günü kurtarmalık 4 aylık transferlere kalmamalıydı.. Gerçi şanssızlık tabi Baros'un sakatlığı üstüne Kewell falan ama. Neyse hayırlısı, en azından 1 kupa alalım da bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar