Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

MrLevie said:

"mehmetsenol via twitter" said:

Kewell'ın geri dönüşü 6 haftayı bulur, bu nedenle sanırım bazı planlamalar değişir ama farketmez: Şampiyon bellidir benim gözümde :-)

ne demek bu be?!?

Bence bunlar fake hesaplardır ya bu adamlar lisede değil heralde :S twitter üzerinden iddialı açıklamalar sidik yarıştırma falan komik çünkü. Ayrıca bi anlamı olamaz çünkü şike yapmaya paramız kalmadı =D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bence bunlar fake hesaplardır ya bu adamlar lisede değil heralde :S twitter üzerinden iddialı açıklamalar sidik yarıştırma falan komik çünkü. Ayrıca bi anlamı olamaz çünkü şike yapmaya paramız kalmadı =D

ne şikesi ve sidik yarıştırması yahu=S adam gs dergisi editörü?
Sosyal ağlarda paylaş

Hem beyefendi hem güçlü adamın futbolla, yöneticilikle işi olmaz. Öyle adam zaten ya şirkete CEO, ya da ülkeye elçi falandır.
Futbol yöneticilerinin çoğunluğu delikanlı veya mafyatik adamlardır. Öyle olmayanlar da Özhan Canaydın gibi dürüstlüğüyle efendiliğiyle saygın olmuş ama bezgin adamlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bu adam için demedim. Biliyorum o olduğunu ayrıca :)

Şampiyon benim gözümde bellidir demesi işte akıllara "acaba şike mi yaptık" sorusunu getiriyor. En azından bim aklıma. Tıpkı Aziz'in "3 sene şampiyonluk" sözü vermesi gibi. Ondan dedim onları.

Emre Belözoğlu da twitter'da işte "hocamız breazilyadan biriyle anlaşmış, yakında imzaya geliyo" demiş hani bir futbolcu takımın gizli yürütmek istediği transferi açıklayabilir mi? :)

Bu twitter spekülasyon için çok kullanılır bence de hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Emre Belözoğlu da twitter'da işte "hocamız breazilyadan biriyle anlaşmış, yakında imzaya geliyo" demiş hani bir futbolcu takımın gizli yürütmek istediği transferi açıklayabilir mi? :)

Bu twitter spekülasyon için çok kullanılır bence de hayırlısı.

sahte emre nin olduğu solenen hesap. resmi siteden açıklama yaptı emre.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya içerden tanıdığı vardır illa diye düşünülür ondan. Yönetimden tanıdığı olan herkes transfer spekülasyonu yapabilir mesela. Dergi editörü de baya yatkındır. Benimki de spekülasyon da işte sahte hesap açmak ve bunları yapmak falan moda olmaya başladı ve devamı da gelecek muhtemelen. Twitter haberciliği..
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten UEFA'dan umudum olmadığından dolayı ligde şampiyonluk istiyorum. Özledim lig şampiyonluğunu da Galatasaray kulübü günü kurtarmalık 4 aylık transferlere kalmamalıydı.. Gerçi şanssızlık tabi Baros'un sakatlığı üstüne Kewell falan ama. Neyse hayırlısı, en azından 1 kupa alalım da bu sene :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...