Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Hayır abi %100 haklısın, zamanında herkes kızdı, ben kendim de kızdım federasyona, da "MEZARINDA RAHAT UYUMUYORDUR GERÇEK HİSLERİMİ SÖYLEMİYORSAM ÖLÜYE OLAN SAYGIMDAN FFS" ne ya, iyi ki saygın varmış yani ölüye :P Maçın oynanması kesinlikle yanlış olsa da federasyondaki herkes karşı çıktı da hasan doğan "HAYIR BU MAÇ BUGÜN OYNANACAK İŞTE O KADAR" mı dedi veya adam zaman makinesiyle geleceğe gitti uğurun kaçıncı dakikada kaçıncı saniyede nereye düşeceğini öğrenip oraya buz mu yerleştirdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kewell ın sakatlıgına cok üzüldüm ya atletico macında uzaktan sole bir füze bekliyodum ondan =( ama birde şöle bir durum var sakatlıgı sayesinde transfer olamıcak bizde kalcak =))))) ayrıca nil e katılıyorum ben . o konya macını oynatan gerizekalı federasyon baskanı o donem kimse ben ona küfür ederim arkadas . yok tırnagı olmazmıs falanmıs flanmıs manyakmısınız ya ugur denen cocugun futbol hayatı bitseydi kim vercekti hesabını .. kaldıki belkide türkiyenin gokhan gonul den sonra yetiştirdiği tek sag bek ziyan oldu futbol hayatı bitmesede . gordugum en mantıksız sacma sapan federasyon kararıydı lanet olsun öle fedarasyona da başkanına da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Fenerbahçe ve Beşiktaş yöneticilerinin etkisinde alınarak alınmış bir karardı. Galatasaray'a bişey olmaz demişsiniz de sağ bek sıkıntımızı çözecekti Uğur sakatlanmasaydı. Şimdi potansiyeline asla ulaşamayacak. Ha GS büyüktür eyvallah bunla mı uğraşacağız da sonuçta yanlış bir karardı. Benim dediklerim de belki yanlıştı ama sonuçta hakemlere de i.ne diyoruz. Futbol bu, kim asla demediğini söyleyebilir ki? Ben aile dostum olan hakeme bile GS aleyhinde abuk kararlar verince i.ne dedim yani =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yalnız orda sakatlığın sebebi Uğur'un normalde kayıcağı topa zeminden korkup kaymaması ve sonrasında darbeyi sert bi şekilde diz kapağına almasıydı. Bildiğim kadarıyla buza düşmesi ile alakası yok sakatlığının =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ben işte o arada dengesini kaybedip buza düştü diye hatırlıyorum. Ha her türlü o zemninden korkmakta da haklı. Aman her neyse. Bahileri açıyorum Haldun kimi getirecek hususunda =P Hamit ister gönülama Halil gelebilir. Tabi cidden Almanya'daysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu adami bu konudan cikarsaniza ya, galatasarayliliktan da atin, lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bi git şükrü ya. Galatasary'a haksızlık edilmesini normal karşılayanlar çıksın esas Galatasaray'lılıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bence sen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 her haksızlığa bik bik edilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Gencecik çocuğun geleceğiyle oynandıysa edilir. Bazen Fener'lilerin şarap içip "ne de güzel galip geldik bu müsabakadan azizim" diyerek galibiyet kutlayan elit cimbomlular laflarına katılıyorum sizin sayenizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 öyleyiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sarap sevmem ama elitiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Taraftar değil izleyicisiniz (td) Özhan Canaydın gibisiniz resmen, onun pısırık elitliğinden çok çekti bu kulüp. Adnan Polat gibi testisli bir başkanımız var artık neyse ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 küfreden seyirci olacağıma bordoeux şarabı içen izleyici olmayı tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Küfredin demiyorum ki zaten, takımın ciddi bi haksızlığa uğraması ve gencecik yeteneğin geleceğinin harcanması durumuna itiraz edin diyorum. Etmeyecekseniz de edenlere laf etmeyin. Özhan Canaydın olmayın Adnan Polat olun. Kazım da olabilirsiniz tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 galatasaraylılığına bişey diyen yok ki insanlığına diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Azmodai said: iyi de kewell dediginiz adamin OMRU sakatliklarla dolu. Adam leeds'deki ilk yillarindan beri bir sezon bile oturup efendi efendi oynayamadi ki... adamin sakatlik olayi hep problemdi.omru sakatlıklarlamı dolu?adam her yıl en az 40 maç oynamış.liverpool dada sakatlanana kadar hep oynamış.hatta yanılmıyorsam olimpiyat stadındaki milan maçındada oynamıştı.bilip bilmeden yazmayın. onun dışında demekki yönetimin önceden haberi vardı kewell ın sakatlığından o yüzden dos santos ile ilgileniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Razu said: galatasaraylılığına bişey diyen yok ki insanlığına diyorum ben. Valla ben de iki büyk takımın yöneticisi ağladı diye Türk Milli takımının da geleceği olan gencecik bir çocuğun kariyerinin bitirme noktasına gelmesine sebep olan bir karar alan adamın insanlığına bişey dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 1 haftada 46 sayfa konuşmuşuz.ne geveze adamlarsınız lan :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 BabacumMostors said: küfreden seyirci olacağıma bordoeux şarabı içen izleyici olmayı tercih ederim Katılıyorum. Küfredip kendinden geçmek, koltuk kırıp yakmak, ön sıralara abanarak tribün çökertmek taraftarlık değildir. İngiliz tipi futbolu bilen hakemi takımı yönetebilen seyirci favorimdir, tribün maymunlarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 "FCN Blog" said: Gelişme: Aldığımız duyumlara göre hali hazırda Nonda'yı ikna etmekle uğraşıyoruz. Eğer Nonda giderse Dos Santos geliyor... evet 4-6-0 oynicaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kewell da yok, elano forvet.. gene ardayı forvet oynatma mallığını yapmazlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 cado said: 1 haftada 46 sayfa konuşmuşuz.ne geveze adamlarsınız lan :P. Haldun utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nileppezdel said: Taraftar değil izleyicisiniz (td) Özhan Canaydın gibisiniz resmen, onun pısırık elitliğinden çok çekti bu kulüp. Adnan Polat gibi testisli bir başkanımız var artık neyse ki.. Holigan değil taraftarız (tu)* Özhan Canaydın'a testissiz demek istemişsin galiba :) Beyefendi olmak erkeklikten çıkmak anlamına geliyor sanırım senin düşüncene göre.Yoksa demagoji mi yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Hayır beyefendi biriyimdir ben de gerçek hayatta. Cidden. Ama beyefendi olarak da takımının hakkını savunabilirsin. Olay çıakrtman, Aziz gibi bağırıp çağırman gerekmez ama bir duruşun olur gerekeni yaparsın. Ezdirmezsin kendini. Holigan olun demiyorum ben de zaten. Ben holigan dolu diye numaralı dışındaki tribünlere gitmem zaten. Sadece takımın hakkını arayın, büyükler böyle buyurmuş deyip geçmeyin diyorum. Ha bunun itirazı çok önceden yapılmalıydı vs. burada da değil tabi federasyona da bi anda aklıma geldi yazdım tartıştık işte. Ama Özhan Canaydın'ın en azından bir testisi eksikti diye düşünüyorum. Harika bir insandı ona tek bir lafım yok, ama kulübümüzü iyi yönetemedi, haksızlıklara karşı iyi savunamadı, ekonomiyi de mahvetti. Hem beyefendi hem de güçlü olunabilir. Adnan Polat da beyefendi değil mesela ama takım batıştayken böyle başkan lazımdı. Gönül ister ki bir gün hem beyefendi hem de güçlü bir başkan görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar