Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Hayır abi %100 haklısın, zamanında herkes kızdı, ben kendim de kızdım federasyona, da "MEZARINDA RAHAT UYUMUYORDUR GERÇEK HİSLERİMİ SÖYLEMİYORSAM ÖLÜYE OLAN SAYGIMDAN FFS" ne ya, iyi ki saygın varmış yani ölüye :P Maçın oynanması kesinlikle yanlış olsa da federasyondaki herkes karşı çıktı da hasan doğan "HAYIR BU MAÇ BUGÜN OYNANACAK İŞTE O KADAR" mı dedi veya adam zaman makinesiyle geleceğe gitti uğurun kaçıncı dakikada kaçıncı saniyede nereye düşeceğini öğrenip oraya buz mu yerleştirdi sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

kewell ın sakatlıgına cok üzüldüm ya atletico macında uzaktan sole bir füze bekliyodum ondan =(
ama birde şöle bir durum var sakatlıgı sayesinde transfer olamıcak bizde kalcak =)))))

ayrıca nil e katılıyorum ben . o konya macını oynatan gerizekalı federasyon baskanı o donem kimse ben ona küfür ederim arkadas .
yok tırnagı olmazmıs falanmıs flanmıs manyakmısınız ya ugur denen cocugun futbol hayatı bitseydi kim vercekti hesabını ..
kaldıki belkide türkiyenin gokhan gonul den sonra yetiştirdiği tek sag bek ziyan oldu futbol hayatı bitmesede .
gordugum en mantıksız sacma sapan federasyon kararıydı lanet olsun öle fedarasyona da başkanına da
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe ve Beşiktaş yöneticilerinin etkisinde alınarak alınmış bir karardı. Galatasaray'a bişey olmaz demişsiniz de sağ bek sıkıntımızı çözecekti Uğur sakatlanmasaydı. Şimdi potansiyeline asla ulaşamayacak.

Ha GS büyüktür eyvallah bunla mı uğraşacağız da sonuçta yanlış bir karardı. Benim dediklerim de belki yanlıştı ama sonuçta hakemlere de i.ne diyoruz. Futbol bu, kim asla demediğini söyleyebilir ki? Ben aile dostum olan hakeme bile GS aleyhinde abuk kararlar verince i.ne dedim yani =D
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

iyi de kewell dediginiz adamin OMRU sakatliklarla dolu. Adam leeds'deki ilk yillarindan beri bir sezon bile oturup efendi efendi oynayamadi ki... adamin sakatlik olayi hep problemdi.
omru sakatlıklarlamı dolu?adam her yıl en az 40 maç oynamış.liverpool dada sakatlanana kadar hep oynamış.hatta yanılmıyorsam olimpiyat stadındaki milan maçındada oynamıştı.bilip bilmeden yazmayın.

onun dışında demekki yönetimin önceden haberi vardı kewell ın sakatlığından o yüzden dos santos ile ilgileniyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

küfreden seyirci olacağıma bordoeux şarabı içen izleyici olmayı tercih ederim

Katılıyorum.
Küfredip kendinden geçmek, koltuk kırıp yakmak, ön sıralara abanarak tribün çökertmek taraftarlık değildir. İngiliz tipi futbolu bilen hakemi takımı yönetebilen seyirci favorimdir, tribün maymunlarına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Taraftar değil izleyicisiniz (td)

Özhan Canaydın gibisiniz resmen, onun pısırık elitliğinden çok çekti bu kulüp. Adnan Polat gibi testisli bir başkanımız var artık neyse ki..

Holigan değil taraftarız (tu)*

Özhan Canaydın'a testissiz demek istemişsin galiba :) Beyefendi olmak erkeklikten çıkmak anlamına geliyor sanırım senin düşüncene göre.Yoksa demagoji mi yapıyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır beyefendi biriyimdir ben de gerçek hayatta. Cidden. Ama beyefendi olarak da takımının hakkını savunabilirsin. Olay çıakrtman, Aziz gibi bağırıp çağırman gerekmez ama bir duruşun olur gerekeni yaparsın. Ezdirmezsin kendini.

Holigan olun demiyorum ben de zaten. Ben holigan dolu diye numaralı dışındaki tribünlere gitmem zaten. Sadece takımın hakkını arayın, büyükler böyle buyurmuş deyip geçmeyin diyorum. Ha bunun itirazı çok önceden yapılmalıydı vs. burada da değil tabi federasyona da bi anda aklıma geldi yazdım tartıştık işte.

Ama Özhan Canaydın'ın en azından bir testisi eksikti diye düşünüyorum. Harika bir insandı ona tek bir lafım yok, ama kulübümüzü iyi yönetemedi, haksızlıklara karşı iyi savunamadı, ekonomiyi de mahvetti.

Hem beyefendi hem de güçlü olunabilir. Adnan Polat da beyefendi değil mesela ama takım batıştayken böyle başkan lazımdı. Gönül ister ki bir gün hem beyefendi hem de güçlü bir başkan görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...