Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Böyle sağlık kurulu olmaz olsun ya. Tamam onlar sakatlamıyorlar futbolcuları belki ama giden gelmiyor ,kendi haline bıraksak futbolcuları daha çabuk düzelirler ve ya yakında bi sağlık ocağına falan gitsinler. Daha kötüsü olmaz heralde.

Parasını bassınlar en pahalı doktoru getirsinler artık.Transferler bi işe yaramaz oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ama ayıp ediyosun ya. O maçı ben TV'den canlı izledim. 2 gün boyunca da federasyonu takip ettim maçla ilgili olarak. Futbola elverişli zemin olduğunu iddia edenler fenerli olsun esas. Zaten fenerliler baskı yapıyorlardı maç oynansın diye. Gördüğümü biliyorum, sahanın buz olduğunu biliyorum. Uğur buza düştüğünde çim saha değil beton etkisi yaptığını biliyorum. Evet kullandığım laflar hoş değildi ama gencecik yeteneğimizi diğer takımlara ayıp olmasın diye (ki ayıplık bir durum yok, zemin elverişsiz) harcayan adamın arkasından güzel şeyler söyleyemem
Sosyal ağlarda paylaş

kötü zemin yüzünden galatasarayın bi oyuncusunun sakatlanması galatasarayı etkilemez. azıcık düzgün galatasaraylı duruşu gösterin, forumda yazı yazıyosunuz, galatasarayı böyle temsil etmeyin, sonra sağda solda gsliler rörörör diye tepki aldırıyosunuz bize.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...