Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Teşekkürler mi? Tek taraflı feshedilmiş yani tazminat ödememiz gerekiyor sanırım

Bonservisini alacağıymış gibi verdik eline.
Mesaj tarihi:
Böyle sağlık kurulu olmaz olsun ya. Tamam onlar sakatlamıyorlar futbolcuları belki ama giden gelmiyor ,kendi haline bıraksak futbolcuları daha çabuk düzelirler ve ya yakında bi sağlık ocağına falan gitsinler. Daha kötüsü olmaz heralde.

Parasını bassınlar en pahalı doktoru getirsinler artık.Transferler bi işe yaramaz oldu.
Mesaj tarihi:
açılın ben doktorum!

iyiki house m.d grey's anatomy, scrubs izliyor lan insanlarımız. yoksa nerden bilecektik tendon nedir, lupus nedir, röntgen nedir kim iyi doktordur kim kötü doktordur.
Mesaj tarihi:
iyi de kewell dediginiz adamin OMRU sakatliklarla dolu. Adam leeds'deki ilk yillarindan beri bir sezon bile oturup efendi efendi oynayamadi ki... adamin sakatlik olayi hep problemdi.
Mesaj tarihi:
Abi o Konyaspor maçını hatırlamadan saçmasapan yorumlar yapmayın şöyle. O sahada futbol oynanmayacağını bliyodu herkes, çocuk buza düştüğü için dizkapağı parçalandı yani 1,5 sene sakat yattı.
Mesaj tarihi:
Abi ama ayıp ediyosun ya. O maçı ben TV'den canlı izledim. 2 gün boyunca da federasyonu takip ettim maçla ilgili olarak. Futbola elverişli zemin olduğunu iddia edenler fenerli olsun esas. Zaten fenerliler baskı yapıyorlardı maç oynansın diye. Gördüğümü biliyorum, sahanın buz olduğunu biliyorum. Uğur buza düştüğünde çim saha değil beton etkisi yaptığını biliyorum. Evet kullandığım laflar hoş değildi ama gencecik yeteneğimizi diğer takımlara ayıp olmasın diye (ki ayıplık bir durum yok, zemin elverişsiz) harcayan adamın arkasından güzel şeyler söyleyemem
Mesaj tarihi:
kötü zemin yüzünden galatasarayın bi oyuncusunun sakatlanması galatasarayı etkilemez. azıcık düzgün galatasaraylı duruşu gösterin, forumda yazı yazıyosunuz, galatasarayı böyle temsil etmeyin, sonra sağda solda gsliler rörörör diye tepki aldırıyosunuz bize.
  • Yeni Oluştur...