stanne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 [www.galatasaray.org] . Edit: Saol nilep, gozumle okumamisim haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Teşekkürler mi? Tek taraflı feshedilmiş yani tazminat ödememiz gerekiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kewell sakatlanmış 2 ay yokmuş ya, okulum uzamış kadar üzüldüm Reisler özleyeceğiz sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Okulumun uzamasına bu kadar üzülmemiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 nileppezdel said: Teşekkürler mi? Tek taraflı feshedilmiş yani tazminat ödememiz gerekiyor sanırım Bonservisini alacağıymış gibi verdik eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 O zaman çok sağolsun kendisi de benim bildiğim çift taraflı feshedilince öyle oluyordu :/ NEyse iyi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dos Santos'u almaya falan da gerek yok, Caner o bölgede canavar gibi iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Böyle sağlık kurulu olmaz olsun ya. Tamam onlar sakatlamıyorlar futbolcuları belki ama giden gelmiyor ,kendi haline bıraksak futbolcuları daha çabuk düzelirler ve ya yakında bi sağlık ocağına falan gitsinler. Daha kötüsü olmaz heralde. Parasını bassınlar en pahalı doktoru getirsinler artık.Transferler bi işe yaramaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 açılın ben doktorum! iyiki house m.d grey's anatomy, scrubs izliyor lan insanlarımız. yoksa nerden bilecektik tendon nedir, lupus nedir, röntgen nedir kim iyi doktordur kim kötü doktordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ooo Kewell da yok,ne yapacağız Atletico maçlarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bizden gokhan unal'i kiralayabilirsiniz. duyduguma gore bomba adammis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya şimdi ben anlamadım bu işten.bizim transferlerimiz nedir abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 iyi de kewell dediginiz adamin OMRU sakatliklarla dolu. Adam leeds'deki ilk yillarindan beri bir sezon bile oturup efendi efendi oynayamadi ki... adamin sakatlik olayi hep problemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi resmen hepsi üst üste geliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sabri cenabettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sabriye gunde 2 posta boy abdesti yazsin saglik ekibi, bitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Edit: 135. sayfaya ithafen; ORDUSPOR MAÇI O SOĞUKTA OYNANMAMALIYDI FEDERASYON BAŞKANININ YÜZÜNDEN KEWELL GİTTİ LANET OLSUN ADAMIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Abi o Konyaspor maçını hatırlamadan saçmasapan yorumlar yapmayın şöyle. O sahada futbol oynanmayacağını bliyodu herkes, çocuk buza düştüğü için dizkapağı parçalandı yani 1,5 sene sakat yattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dikkat çektin. ee sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya nil fenerli olsana sen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Abi ama ayıp ediyosun ya. O maçı ben TV'den canlı izledim. 2 gün boyunca da federasyonu takip ettim maçla ilgili olarak. Futbola elverişli zemin olduğunu iddia edenler fenerli olsun esas. Zaten fenerliler baskı yapıyorlardı maç oynansın diye. Gördüğümü biliyorum, sahanın buz olduğunu biliyorum. Uğur buza düştüğünde çim saha değil beton etkisi yaptığını biliyorum. Evet kullandığım laflar hoş değildi ama gencecik yeteneğimizi diğer takımlara ayıp olmasın diye (ki ayıplık bir durum yok, zemin elverişsiz) harcayan adamın arkasından güzel şeyler söyleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 tamam bizde biliyoruz ama adnan polat unuttu uğur bile unuttu bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Never forgive, never forget =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sen söylesen ne olur söylemesen ne olur, söyliyen söylemiş, söylüyor zaten. hayır bide komikmiş gibi smiley koyuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kötü zemin yüzünden galatasarayın bi oyuncusunun sakatlanması galatasarayı etkilemez. azıcık düzgün galatasaraylı duruşu gösterin, forumda yazı yazıyosunuz, galatasarayı böyle temsil etmeyin, sonra sağda solda gsliler rörörör diye tepki aldırıyosunuz bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar