requem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.milliyet.com.tr/aslan-jo-sirada-turk-bomba-var-/spor/sondakika/22.01.2010/1189271/default.htm?ver=07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 adnan sezgin antremandaydı, yurtiçi transferleri o yürütüyor. milliyetin haberlerine genelde pek güven olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hissediyorum ters köşe olacak medya bu sefer. ne kadar aliokancıya falan güvensem de dos santos almayacağız bence. sene sonu için anlaşmış olabiliriz ama dos santosla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Gilean said: bu arada ali okancıya güveniyorum ben. yine ters köşe beklemiyorum çok çabuk fikir değiştiriyosun sen de=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 güvenimde bir değişiklik yok ali okancıya. ama sonradan öğrendiğim bilgiler tersini de gösteriyor o yüzden en mantıklısı santosla hakkaten anlaşıldığı ama başka birşey beklendiğidir veya sene sonu alınacak olmasıdır. şu an insider bilgi aldığını iddia eden insanlar dos santosla hamit arasında ikiye bölünmüş durumdalar. şimdi bu insiderlar genelde doğru bilgi veriyor. dediği adam gelmese bile gerçekten o oyuncuyla görüşmüş oluyoruz en azından. dolayısıyla hamitle de görüşüldüğü fikrine kapılmadım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Estel_Anorien said: ahaha dos santosun wiki sayfasını kim yazmış acaba Kulüp Kariyeri Ulusal Takım Kariyeri Giovani, ülkesinin tüm ulusal takım kademelerinde forma giydi. Dünya şampiyonalarına da katılan oyuncu, en son olarak A Ulusal Takım'a yükseldi.Ayrıca Dos santos 2009-2010 devre arasında GALATASARAY'la aynaltıgını daily mail gazetesi tarafından yazıldı typo tam benlik de ben yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kewell'ın adelesinde 2.derece yırtık saptanmış.. Tedavisi uzun sürecekmiş.... ÖFFFFFF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kewell sakatsa alabiliriz hakkaten Dos Santos'u. Ayrıca yeter lan çok transfer iyi değildir takımın kimyası bozulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Abi yeter her 6 ayda sakatlardan dolayi yeni takim satin aliyoruz resmen. Haldunun getirdikleri mi curuk cikiyo, gs saglik ekibinde mi var bi mesele yoksa fener gene buyu mu yapti bilmiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Sağlık ekibinde çok bir sorun yok. En azından takım doktorlarından birini tanıyorum ve gerçekten iyi bir doktordur. Futbolcuların kendilerine iyi bakmaması ve şanssızlıklar yüzünden bu kadar sakatlık oluyor. Bir de federasyon tabi. Uğur Uçar'ın futbol kariyerini neredeyse bitirdi adam, ki bitirdi sayılır çünkü muhtemelen asla eskisi gibi olamayacak. Yarınları olan çocuğu harcadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kewell'ınki tamamen sağlık kurulunun hatası, sakatlığı geçti diyip antremana çıkardılar, sonra da ağrı yaptı.. meğersem yırtıkmış.. baros'unki tamamen en başında ameliyat edilip platin takılmalıydı toplamda 2 ay sürecek bir tedavi için 1 ayda biter başlar antremanlara dediler başladığı gibi sıçtı.. onun dışında adam akıllı sakatımız yok zaten emre güngör'ün özel yaşamı bok gibi emre aşık artık 36 yaşında.. sağlık kurulu tam bir mal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 santos nerde oynuyor buarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 mezarında rahat uyumuyordur derken neyi kastediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Zamanın federasyon başkanından bahsediyorum ab. Saha hala buzken Konya'da pazartesi günü o maçı oynatn adamdan. Gerçek hislerimi söylemiyorsm ölüye saygımdan. Neyse şey, futbolcu ben iyiyim diyip antremana çıkarsa sağlık kurulunun hatası değildir. Servet bi sezon sakat sakat maçlara çıktı. Sağlık kurulu zorlamadı servet istedi. Futbolularımız sorumsuz abi hiç kusura bakmayın. Sağlık kurulu değişse de sakatlık sorunu bitmez. Ama Rijkaard konuşursa futbolcularla belki bi işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kimdi o zamanın federasyon başkanı hatırlatır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yanlış hatırlıyorsam affola :D Levent Bıçakçı'ysa da yatağında rahat uyuyamıyordur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Abi futbolcu nun sakat sakat oyuna girmesi ayrı yanlış tanı koyulması veya yanlış tedavi yapılması ayrı.Yanlış tanı nedir ya ? Hadi onu geçtim yanlış tedavi yuh artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yalnız onlar spekülasyon farkındasınız di mi? Ha FM oynayanlar biir oyuncu sakatlanınca takımın sağlık uzmanına bırakırsın ya da uzmana yollarsın. Uzmana yollamak yerine sağlık ekibine yollarsan yanlış tanı koyabilirler. Bu da yönetimin ökzülüğüdür. Hiçbir takım her tür sakatlığın uzmanını bulundurmaz sağlık kadrosunda. Farklı hastanelerde hatta ülkelerde çalışan uzmanlara muaeneye yollanır futbolcular. Uzman olmayan adam tanıyı koyamıyorsa suç yönetimdedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 valla o zaman federasyon başkanı kimdi bilmiyorum ama senin anlatmaya çalıştığın adam hasan doğan. ve sen gelip burda kıçı kırık bir futbolcu için tırnağı bile olamayacağın bir adam için o ufacık beyninle yorumlar yapıyorsun, sonrada afedersin salak salak sırıtıyorsun. insan bişiler yazarken/söylerken beyninyle düşünmeli bence başka organları ile değil.MEZARINDA RAHAT UYUMUYORDUR NE DEMEK?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Tamamen yanlış olan bir kararı herkes bağırırken adam gidip gencecik bir futbolcunun geleceğiyle oynamış olma olasılığı var. Ben o zaman o başkandı diye hatırlıyorum, değilse laflarımı geri alırım zaten. Hasan Doğan'ı benden üstün kılan hiçbir özellik de yok bence. Tanımıyorum çünkü. Tanısam benden üstün olduğunu düşünürdüm. Adamı zaten sevmezdim, siyasi sebeplerden. O da ayrı konu. Ama ne olursa olsun o Pazartesi, perşembe günü uefa maçı varken o buz zeminde o maçın oynatılması büyük bir hataydı. Hatta çirkeflik kokan bir hareketti. Hasan Doğan değilse eyvallah o laflarımı geri alırım ama yine de sevmediğim gerçeği değişmez. PS: Sen de beyninle düşünüyorsun konuşmadan önce. HasanDoğan da ilah zaten tırnağı bile olamazmışım. Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 şu konuyu uzatmayın mesajları temizlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sana burda bişeyler ispatlamak/açıklamak zorunda değilim , zaten anlatsam da siyasi sebeblerden ötürü taktığın at gözlüğün görmene engel olur muhtemelen. onun için sadece saygısızlık yapma ve tanımadığın en azından bir röpartajını bile okumadığın insanlar hakkında yorum yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Okudum röportajlarını falan da röportajlarında iyi şeyler söylemesi kararlarını değiştirmez. Ha o dönemde başkan o değilse eyvallah, dedim ya bu durumda laflarımı yutarım. Ama o kararı alan federasyon başkanına da bildiğim tüm küfürleri ederim samimi olarak da inanırım hak ettiğine. Neyse cavanagh kızdı sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ulusoy başkam cimbom şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar