nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Diğeri de Dos Santos'tur derdim ama Haldun'un Almanya'ya gitmsi kafa karıştırdı. Yoksa Dos Santos gelir gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 almanyada olayı hurafe sadece ayrıca leo francoya güney amerikadan teklif varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 simdi gidicekse, direk satsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aaa leoyu satıp ufuk - aykut yapabilirler. ama çok yalan duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 leoyu suan satarsan adamı kıçından tavana asarlar :) ufukla aykutla avrupa mı kovalıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ahaha dos santosun wiki sayfasını kim yazmış acaba Kulüp Kariyeri Ulusal Takım Kariyeri Giovani, ülkesinin tüm ulusal takım kademelerinde forma giydi. Dünya şampiyonalarına da katılan oyuncu, en son olarak A Ulusal Takım'a yükseldi.Ayrıca Dos santos 2009-2010 devre arasında GALATASARAY'la aynaltıgını daily mail gazetesi tarafından yazıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bu arada ali okancıya güveniyorum ben. yine ters köşe beklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 CthuLhu said: FromTheHell said: arda iyi oyuncu kimse kötü demedi ki? Bi de.. LAN YOKSA!!! http://www.ntvmsnbc.com/id/25047250/ hamit gelsin süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 haldun almanya üzerinden ingiltereye gider, onda ipnelik çok merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 haldunu yakında ergenekondan içeri alırlarsa şaşırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 haldun bana da bi is bul be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Hamit gelirse nerede oynatacaksınız :) kimin yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ayhanın yerine oynar işte orta sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hamit'i alırsa gs üzülürüm cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 valla ben kewelldan sonra üzülmeye başladım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 transfer sezonu ne zaman bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 1 subat normalde diye biliyorum. olmaya da bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 yeni transferimiz orta saha olursa tadından yenmez harika olur.lan bide gözlerim yaşardı bi son 5 yıla bak birde bu yıla bak nerde inamato lar ilic ler nerde kewell keita :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 oha JO gelmiş asdfasd http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/5961.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Günaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahaha 2 gündür bakamıyordum haberlere de şaşırdım ya şimdi ntvspor'da gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 formda bi hamit tek başına şampiyon yapar bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 son dakika: pazar günü istanbul'a gelip imza atıyormuş ali turan. bu iş çığrından çıktı. hamit'i de alıp kapatalım artık transferi yeter la bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 requem said: son dakika: pazar günü istanbul'a gelip imza atıyormuş ali turan. bu iş çığrından çıktı. hamit'i de alıp kapatalım artık transferi yeter la bu kadar. kaynak nedir burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar