FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi yavaş alsınlar lan, resmen adam birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi defansın önünde oynucak kaliteli adam lazım bence diğerlerinden önce. baros sakatlanmasa defans ve önüne adam gelicekti. sakatlanınca forveti mecbur aldılar. oraya bekliyorum ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Yok öyle birşey(varlok)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 FromTheHell said: abi yavaş alsınlar lan, resmen adam birikti. hakkaten lan ne bu beşiktaş gibi. beşiktaş kadar kafama taş düşsün evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Sotto said: Yok öyle birşey(varlok)... biliyorum abi. bikaç sene önceki fake foto bu zaten. trolledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 DMC'niz yok tacklinge, tahtırevanla gidiyonuz forvete, insan ortaya da adam alır be peahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 galatasaray dos santosu da alıp sadece kanatlara adam dizecekmiş bundan böyle defansa da 5 kişi koyup ortayı boş bırakıcaz. adeta hilal taktiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 haldun bence bir forvet daha alıcak garanti olsun diye. jonun bacağını bölözoğlu kırınca samiyende forvetsiz kalmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Estel imzan süper, namus lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 o o amcanın süperliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 namus falan. siyasete kaymasın beyler dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 gs iyi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 lan o diil de, bu değirmenin suyu nereden geliyor onu anlamadım. bu stad olayında sponsorlardan alınan paralar filan mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi maaşının %25ini vererek yıldız getiriyorsun ne değirmeni? bi sürahi su yeter yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ali okancı dos santos transferi yüzde yüz bitti diye yazdı az önce. sanırım arda gidiyor sene sonunda. ayrıca linderothu yolladık tamam da asıl sıkıntı nondayı mı yollasak yoksa barosun sözleşmeyi askıya mı alsak sorusu. bakalım neler olacak. yarın yine çok hareketli olacak hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nonda yollanmalı bence ya da kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dostum benim ondan kastım sadece jo transferi degil. son 2 yıldır yapılan transferler ve ödenen paralar ortada di mi? hani batıyordu en son kulüp? 180M borç filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Arda gitmesin ya =( gitmesin... Sponsorlar para abandılar stad sayesinde, oradan geliyor bu para. Daha da gelecek hatta stad para demek. Rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 gs bu gece bi transfer daha açıklasa ne bomba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 arda gitsin, kewell kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kaleci anca sene sonu gider giderse. zaten yazın yapılacak aslantepe transferi/leri için kaleci+ kewell gidici olur sanırım. dos santosu da rijkaard zorluyo diye düşünüyorum. o zorluyorsa vardır bir bildiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 global ekonomide borç pek birşey ifade etmiyor. çünkü borçların hepsi aynı tarihte ödenmiyor vadeli falan. kaldı ki gelecek paralar vs. de var. önemli olan bilanço tutsun ehaeheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 reykard bi 3-5 sene kalsinda, futbolcular gider gelir o onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 riva bitsin zaten köşe olcak kulüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 varlok said: dostum benim ondan kastım sadece jo transferi degil. son 2 yıldır yapılan transferler ve ödenen paralar ortada di mi? hani batıyordu en son kulüp? 180M borç filan? şimdi bir medyaya işin yansıyan boyutu var bir de gerçek hali. Klüp dediğin öyle ha diyince batmaz. büyük şirketler büyük borçlarla yönetilir. önemli olan gelir gideri sabitlemek. borç zaten asla sıfır olamaz yoksa şirket kapanır. bizim güvencemiz yeni stat ve şlye katılma. bütün hedefler bunun üstüne. Jo transferinin sebebi de bu. Dün okudum manchesterın da 800 milyon pound borcu varmış. bir örnek olsun diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar