requem Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 linderoth keita elano baros nonda leo franco neill kewell. 8 yabancımız vardı linderoth zaten gönderildi yerine de Jo geldi diye biliyorum ben. Yeni bir yabancı gelecekse nonda gidecek zaten başka çare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nonda giderse uefa maclrina kim cikicak? kotu motu ama forvet adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 baros'u askıya alak çok saçma olur ve öyle yapacaklarını sanmıyorum. Birkaç maçta Nonda sağlam olduğu halde kewell'ı forvet oynatarak zaten nonda'ya o kadar da güvenmediğini göstermişti bizim hollandalılar. ama sorun şu olabilir 2 kişiye birden tazminat vermek koyabilir bizimkilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aquila said: nonda giderse uefa maclrina kim cikicak? kotu motu ama forvet adam. kewl>nonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nileppezdel said: Hahahaha :D Losers (:P) Ege, uza. Sahibi geldi olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aslında aklıma birşey geliyor ama... son kulüpler birliği toplandıtısında sınırsız yabancı konusu baya ciddi olarak ortaya çıkmıştı... acaba federasyona baskı yapıp? hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bu sene olmaz o artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 MrLevie said: aslında aklıma birşey geliyor ama... son kulüpler birliği toplandıtısında sınırsız yabancı konusu baya ciddi olarak ortaya çıkmıştı... acaba federasyona baskı yapıp? hani... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aquila said: nonda giderse uefa maclrina kim cikicak? kotu motu ama forvet adam. Sarbi ne güne duruyor, mis gibi domino adam işte koşar falan de mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 mehmetsenol via twitter said: Neyse, heyecan devam ediyor :-) anlaşıldı birilerini daha beklicez. bi de Jo'nun kira wagenin %75ini de Nanchester City ödüyomuş=) helal lan haldun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ahah Haldun koymuş çocuğu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 adam FM oynuyo resmen lan ahah. tabi sadecee transfer kısmı=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Haldun almanyaya geçmiş diyorlar.Kimi getirir ki yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Halildir muhtemelen. ama bugün bi yazıda Türkiyeye gelmek istemiyorum diye röportaj verdiğini gördüm. Hamit de olabilir o yüzden. lütfen Hamit olsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ruud da güya "Frank beni aradı, düşünürüm dedim" demişti röportajda. Röportajların %90'ı yalan ya, Haldun getirebilir Halil'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yo'r rayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bizim yeni transfer taktiği belli oldu. Kaliteli daha önce değerini bulmuş ama gittiği takımda tutmamış potansiyelli adamları ucuza kapat :D Elano, keita, Jo şimdi başka bu tip kim var ;) Ucuz derken tabi mehmet topuza 8 verildiği bir ülkede olduğumuzu düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Jo bu adamlara göre daha farklı bir örnek bence, potansiyeli gerçekten büyüktü Manchester City'den daha iyi bir takıma da gidebilirdi CSKA'nın sükse yaptığı yıllarda ve kendisi 28-31 yaş arası transfer politikamıza uymuyor, 22 yaşında henüz.En az yankıyı bu transfer uyandırdı belki ama beni en çok heyecanlandıran da bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 MrLevie said: mehmetsenol via twitter said: Neyse, heyecan devam ediyor :-) anlaşıldı birilerini daha beklicez. bi de Jo'nun kira wagenin %75ini de Nanchester City ödüyomuş=) helal lan haldun=) nasıl oluyor o yahu? adamı onlardan alıp %25 parasını mı ödüyoruz yani? bir de hamit gelse göbek atar videoya çekerim youtube'e FAG TURKISH diye koyarım demiştim aylar önce.. yaparım, acımam dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hamit dmf oynayabiliyo muydu ya? hep sağ açık sağ bek izledim ben sanki onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Oynayabiliyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Yalnız hakkaten daha adam alamayız ki?Nonda yı gönderemeyeceğimize göre ki,tabii ki göndermeyelim uefa maçları ne olacak,sadece Kewell'la olmaz o iş... Orta saha alacaksak yabancı Nonda gidecek,o durum olmayacağına göre,yerli biri lazım,eğer yerli forvet alcaksak Jo niye var,falan filan... Gerçi şu an Baros'u yok saymamız lazım,sezonu kapattı yani Marttan sonra nasıl form tutacak ağır sakatlıktan sonra,lig erken biter muhtemelen dünya kupası fln zaten max 1.5 ay kalır... O zaman yerli birini düşünüyorlar çünkü şu şartlarda Nondanın gitmesi imkansız...Çünkü yabancı bir forvet daha aşırı lüks olur,yerli alırlar,o da işte Nondayla Uefa da oynarken,Jo da ligde oynar herhalde,yapmılardır planını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 @cthulhu :aynen öyle hehe. haldun bu rakip takım yöneticilerine ilaçlı gazoz içiriyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şantaj yapıyomuş uygunsuz hallerde fotoğraflarını çekip. çok yankı uyandırmasın dünyada diye de biraz para veriyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 MrLevie said: @cthulhu :aynen öyle hehe. haldun bu rakip takım yöneticilerine ilaçlı gazoz içiriyor heralde. tamam da biz b olalım man. city a olsun. a b'ye bir şey kiralıyor. fiyatı 100 lira diyor. ama b'ye 25 ver yeter diyor. O zaman bunun fiyatının %75ini a ödemiş olmaz ki? a b'ye 25e kiralamış olur. umarım anlatabilmişimdir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar