Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Khelben said:

hepsinin ötesinde, şu anda gelecek bir forvet görmek içim yatmadım siteyi takip ediyorum.

haha +1

google chromeu auto-refreshte bıraktım galatasaray.org u 5dkda bir refreshliyor=) arada bakıyorum=)
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Benim anlamadığım Caner, Arda, Kewell, Keita gibi 4 tane kanat varken AMC olarak da Elano ve yine Arda varken Dos Santos hangi mvkide oynayacak ve kimi kesecek?

ha gerçekten inandn yani dos santosa. geldi de oynayacak yeri kaldı
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Benim anlamadığım Caner, Arda, Kewell, Keita gibi 4 tane kanat varken AMC olarak da Elano ve yine Arda varken Dos Santos hangi mvkide oynayacak ve kimi kesecek?

evet abi dos santos kim caneri kesmek kim...
Mesaj tarihi:
Hayır Caneri keser de Kewell ve Arda'yı kesemez onu diyorum. E iyi bir yedek de var. Gereksiz transfer olur.

@Hakan: Dos Santos gayet de 3 büyüklere gelebilecek kalibrede bir adam. Overrated bir topçuydu, hak ettiği düşüşü yaşadı. Gelmesi sürpriz olmaz ama lütfen gelmesin :)
Mesaj tarihi:
Razu said:

adam nerelere bakmış ; )

ama zaten bizede kiralık gelicek, e evertondaki kiralık oynuyor zaten listede olmaması lazım

o listede yanlarında yıldız bulunan oyuncular başka kulüpte kiralık oynayan oyuncular. ve jo yok orda.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

MrLevie said:

ahah galatasaray.org dalga geçiyor resmen=)

az önce ilk sayfada çıkan resim deişti ahah

It's the final countdown!

yok yaw bence çıkmicak bu gece. benden pes=)
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Khelben said:

jo sadece atletico eşleşmesinde oynamıyor, yenersek devamında oynayabilicek.
o nasıl statü öyle yahu?
avrupada oynadıysa o sene gg değil mi direk?

bildigim kadari ile avrupa kupalarinda marta kalinmasi halinde uefaya yeni bir liste gonderiliyor.onda eklenebiliyor eski takiminda oynayan oyuncular.
  • Yeni Oluştur...