barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 o kadar iyi mi o ya? lincoln olmasın sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bu gece olcak mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Khelben said: hepsinin ötesinde, şu anda gelecek bir forvet görmek içim yatmadım siteyi takip ediyorum. haha +1 google chromeu auto-refreshte bıraktım galatasaray.org u 5dkda bir refreshliyor=) arada bakıyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 çok kolpa duruyor ama: http://www.futbolistan.net/giovanni-dos-santos-galatasaray.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bu siteye kalırsa efsane kadro olmuşuz altta jo gelmiş üstte santos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ali turan da gelmiş hatta. federasyon kızdırırsa ligden çıkıp 3 takım çıkarıp aramızda turnuva yapacakmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Benim anlamadığım Caner, Arda, Kewell, Keita gibi 4 tane kanat varken AMC olarak da Elano ve yine Arda varken Dos Santos hangi mvkide oynayacak ve kimi kesecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 doğru forma bulamaz yedek kulübesinde küser sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nileppezdel said: Benim anlamadığım Caner, Arda, Kewell, Keita gibi 4 tane kanat varken AMC olarak da Elano ve yine Arda varken Dos Santos hangi mvkide oynayacak ve kimi kesecek? ha gerçekten inandn yani dos santosa. geldi de oynayacak yeri kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 man city listeden çıkardı jo yu bayaa baya geldi görünüşe göre.(http://www.mcfc.co.uk/Players) herhalde linderothta pürüzleri gideremediler bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 adam nerelere bakmış ; ) ama zaten bizede kiralık gelicek, e evertondaki kiralık oynuyor zaten listede olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nileppezdel said: Benim anlamadığım Caner, Arda, Kewell, Keita gibi 4 tane kanat varken AMC olarak da Elano ve yine Arda varken Dos Santos hangi mvkide oynayacak ve kimi kesecek? evet abi dos santos kim caneri kesmek kim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ahah galatasaray.org dalga geçiyor resmen=) az önce ilk sayfada çıkan resim deişti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Hayır Caneri keser de Kewell ve Arda'yı kesemez onu diyorum. E iyi bir yedek de var. Gereksiz transfer olur. @Hakan: Dos Santos gayet de 3 büyüklere gelebilecek kalibrede bir adam. Overrated bir topçuydu, hak ettiği düşüşü yaşadı. Gelmesi sürpriz olmaz ama lütfen gelmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Razu said: adam nerelere bakmış ; ) ama zaten bizede kiralık gelicek, e evertondaki kiralık oynuyor zaten listede olmaması lazım o listede yanlarında yıldız bulunan oyuncular başka kulüpte kiralık oynayan oyuncular. ve jo yok orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 MrLevie said: ahah galatasaray.org dalga geçiyor resmen=) az önce ilk sayfada çıkan resim deişti ahah It's the final countdown! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nileppezdel said: MrLevie said: ahah galatasaray.org dalga geçiyor resmen=) az önce ilk sayfada çıkan resim deişti ahah It's the final countdown! yok yaw bence çıkmicak bu gece. benden pes=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bu adamda bi kluivert havası gören bi tek ben mi varım? Bu arada resmi site açıkladı bi refreshleyin ;) Şaka şaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 klupte para varmı dusunen yok, valla helal olsun batmaz isallah klup. 400 milyon borc.. yapılan borclarin hepsi adnan polatin donemlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 borç yiğidin kamçısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 800 milyon ya borç 400 ne ki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Khelben said: jo sadece atletico eşleşmesinde oynamıyor, yenersek devamında oynayabilicek.o nasıl statü öyle yahu? avrupada oynadıysa o sene gg değil mi direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 CthuLhu said: Khelben said: jo sadece atletico eşleşmesinde oynamıyor, yenersek devamında oynayabilicek.o nasıl statü öyle yahu? avrupada oynadıysa o sene gg değil mi direk? bildigim kadari ile avrupa kupalarinda marta kalinmasi halinde uefaya yeni bir liste gonderiliyor.onda eklenebiliyor eski takiminda oynayan oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 her yer aldık yazıyor bir resmi site yazmıyor neden ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Jo sorun değil ama Dos Santos söylentisi es kaza gerçek olursa fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar