Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 forveti ne yapacağız ya? =D

Hayır üst düzey forvetlerin adı geçiyor. Sercan-Jo-Baros olsa mesela hangisini yedek bırakırsan bırak küser sorun çıkartır. Belki Baros sorun çıkartmaz ama Baros da yedek oturur mu yani? :)
Mesaj tarihi:
linderoth da bugün yarın gönderiliyor heralde.
Gs sözlükten bi alıntı :

git lan ..
gitmiyorum,
git ulan
gitmiyorum,..
git ulan eşoğlueşek..
git- mi- yo-ruuum ahhhhh ses tellerimm...

tobi ? tobii ? yine sakatlandı?
Mesaj tarihi:
Jo Avrupa'da oynayamayacak ve de CSKA'dan sonra hep sorun yaşamış. Hem buna riskli para harcayıp, hem de 2. bir adam daha alacaksanız, niye bir tane tam adam almadınız demezler mi adama?
Fener'in Gökhan'ı alışı gibi boş bir transfer olabilir bu Jo olayının sonu.
Mesaj tarihi:
ya anladığım kadarıyla Jo'nun bonservisi 9M€ bizimkiler hayatta sezon sonunda ödemez o fiyatı. Sezon sonuna kadar Jo'yu sömürüp, aynı zamanda Sercan'ı alıp pişirecekler. Baros da dönmüş olacak o sürede, sezon sonunda da Jo yolcu.
Mesaj tarihi:
Levie'nin dediği mantıklı. Jo sömürülür işte. O da kariyeride yenide parlama yapmak isteyeceği için altı ay uslu durur adam gibi oynar. Ama arada Sercan kulübede oturmaya ne kadar sıcak bakar bilinmez.
Mesaj tarihi:
sercan'ı bu saatten sonra bu sezon için satmayacakları ortada. (8 milyon ve üstü bir para vermediğimiz sürece ki vermeyiz.) halil altıntop ya da başka bir türk forvet alıcaklar işte avrupada oynaması için. bu arada o gelecek bu gelecek derken lig başladı. adam gelecek çalışacak uyum sağlıyacak da katkı yapacak. bunları da düşünmek lazım. baros keita kewell olmayacak heralde belli bir süre. sıkıntı yaşamayız inşallah ligde.
Mesaj tarihi:
ruud a inanmamıştımda buna inandım sevindim bir an ya :(.her ne kadar kendisinin nasıl oyuncu olduğunu pek bilmesemde :P hiç izlemedim bir maçta.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

jo sadece atletico eşleşmesinde oynamıyor, yenersek devamında oynayabilicek.

hayır hic bir uefa maçında oynayamacak alırsak. o değilde biri keita yok demis madrid maçında bitmeyecek mi o zamana kadar afrika kupası ?
Mesaj tarihi:
valla bilmiyorum ben forumdaki başka birinin yalancısıyım.

edit: evet üstteki arkadaş doğruymuş. son maç afrika kupasında 31 ocak, bizim maç 18 şubatmış. europe league sitesinde de gökhan ünalın manşet olması ilginçmiş=)
Mesaj tarihi:
atletico eşleşmesine kadar keita kewell yeni transferler fln herkes hazır olur da benim asıl derdim lig. şampiyon olmak zorundayız bu sezon ki böyle bir kadroyla ve de yeni stadımızda şampiyonlar ligi oynayalım. hem taraftar coşsun hem de cl etkisiyle artacak kombine gelirleriyle kulüp coşsun.
Mesaj tarihi:
bende hiç bir maç oynayamayacak diye biliyordum ama öyle bir yazı gördüm. neyse. hepsinin ötesinde, şu anda gelecek bir forvet görmek içim yatmadım siteyi takip ediyorum.
  • Yeni Oluştur...