nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 2 forveti ne yapacağız ya? =D Hayır üst düzey forvetlerin adı geçiyor. Sercan-Jo-Baros olsa mesela hangisini yedek bırakırsan bırak küser sorun çıkartır. Belki Baros sorun çıkartmaz ama Baros da yedek oturur mu yani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 linderoth da bugün yarın gönderiliyor heralde. Gs sözlükten bi alıntı : git lan .. gitmiyorum, git ulan gitmiyorum,.. git ulan eşoğlueşek.. git- mi- yo-ruuum ahhhhh ses tellerimm... tobi ? tobii ? yine sakatlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Jo Avrupa'da oynayamayacak ve de CSKA'dan sonra hep sorun yaşamış. Hem buna riskli para harcayıp, hem de 2. bir adam daha alacaksanız, niye bir tane tam adam almadınız demezler mi adama? Fener'in Gökhan'ı alışı gibi boş bir transfer olabilir bu Jo olayının sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ya anladığım kadarıyla Jo'nun bonservisi 9M€ bizimkiler hayatta sezon sonunda ödemez o fiyatı. Sezon sonuna kadar Jo'yu sömürüp, aynı zamanda Sercan'ı alıp pişirecekler. Baros da dönmüş olacak o sürede, sezon sonunda da Jo yolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 iki forvet olursa o da ingiltereden olacak ve nonda gidecek yazmış gazeteler de hem linderoth'a hem nonda'ya tazminat vermez adnan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Levie'nin dediği mantıklı. Jo sömürülür işte. O da kariyeride yenide parlama yapmak isteyeceği için altı ay uslu durur adam gibi oynar. Ama arada Sercan kulübede oturmaya ne kadar sıcak bakar bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sercan'ı bu saatten sonra bu sezon için satmayacakları ortada. (8 milyon ve üstü bir para vermediğimiz sürece ki vermeyiz.) halil altıntop ya da başka bir türk forvet alıcaklar işte avrupada oynaması için. bu arada o gelecek bu gelecek derken lig başladı. adam gelecek çalışacak uyum sağlıyacak da katkı yapacak. bunları da düşünmek lazım. baros keita kewell olmayacak heralde belli bir süre. sıkıntı yaşamayız inşallah ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 süpriz bir isim bekliyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bence de Haldun takıp koluna getirecek birisini biz de şok olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 jo gelmez. avrupa'da oynayacak adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Podolski gelmiş beyler yarın açıklanacak diyor GS dergi editörü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Hayırlı olsun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bi kaç sayfa önce yapıldı benzeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ruud a inanmamıştımda buna inandım sevindim bir an ya :(.her ne kadar kendisinin nasıl oyuncu olduğunu pek bilmesemde :P hiç izlemedim bir maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 arkadaşlar transferimiz hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 jo sadece atletico eşleşmesinde oynamıyor, yenersek devamında oynayabilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 de atletico eşleşmesinden baros keita ve belki kewell olmadan nasıl çıkmayı düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Sarbi alayına yeter ya, dont panic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Khelben said: jo sadece atletico eşleşmesinde oynamıyor, yenersek devamında oynayabilicek. hayır hic bir uefa maçında oynayamacak alırsak. o değilde biri keita yok demis madrid maçında bitmeyecek mi o zamana kadar afrika kupası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 fil dişi finale gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 son afrika kupası maçı ocak sonu 31 ocak falan hatta keita geldikten 20 gün sonra madrid maçı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 valla bilmiyorum ben forumdaki başka birinin yalancısıyım. edit: evet üstteki arkadaş doğruymuş. son maç afrika kupasında 31 ocak, bizim maç 18 şubatmış. europe league sitesinde de gökhan ünalın manşet olması ilginçmiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 atletico eşleşmesine kadar keita kewell yeni transferler fln herkes hazır olur da benim asıl derdim lig. şampiyon olmak zorundayız bu sezon ki böyle bir kadroyla ve de yeni stadımızda şampiyonlar ligi oynayalım. hem taraftar coşsun hem de cl etkisiyle artacak kombine gelirleriyle kulüp coşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bende hiç bir maç oynayamayacak diye biliyordum ama öyle bir yazı gördüm. neyse. hepsinin ötesinde, şu anda gelecek bir forvet görmek içim yatmadım siteyi takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 jo gibi topçunuz olsun da 1 sene uefada oynamayıversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar