Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Achtel said:

E düşününce adam haklı neden 3-5 kuruşa Türkiye'ye gelsin ki.

belki 3-5 kuruş alacak ama düzenli olarak forma giyecek dünya kupası öncesi kendisini göstermiş olacak vs. yalnız gelirse ruud, baros iyilesince kim kesilecek 1 sezon bizi idare edecek ruud için rahat 3-4 sene bizi götürecek baros da küstürülmesin aga
Sosyal ağlarda paylaş

pch said:

Achtel said:

E düşününce adam haklı neden 3-5 kuruşa Türkiye'ye gelsin ki.

belki 3-5 kuruş alacak ama düzenli olarak forma giyecek dünya kupası öncesi kendisini göstermiş olacak vs. yalnız gelirse ruud, baros iyilesince kim kesilecek 1 sezon bizi idare edecek ruud için rahat 3-4 sene bizi götürecek baros da küstürülmesin aga

Anne psikolojisi mode on;

bi devre birisi bi devre birisi oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

RvN gelse kısa vadede fayda sağlar, orası gerçek. Tam da ihtiyacı karşılayacak oyuncu tipi aslında şu anda, Baros da yokken. Bilmiyorum hala milli takım hedefi var mı da varsa illa ki oynayacağı takıma gelmek ister adam da. 2010 son turnuvası olacak muhtemelen randımanlı oynayabileceği.

Ama o kadar abartı paralar varsa işin içinde, ben de çok büyük bir kazanç olarak görmem gelmesini. Kendisi için makul görülebilecek bir paraya gelirse eğer, o zaman tadından yenmez.
Şu da var ki, sırf "ruud ruud ruud" diye bağırmak için bile alınır bu adam. Gözümüz topçu görsün maksat.

Yine de sanmıyorum ya bu kadar bağıra bağıra transfer yapacağını bizim yönetimin. Kim gelecek merakla bekliyorum hakikaten.
Sosyal ağlarda paylaş

gelmeyecek RvN bence de gelse of.
şu vidyoyu aşk dolu gözlerle izledim lan.
karşıkarşıya kaçırmayan üstüne öküz gibi tekniği ve golleri olan bir adam alıcaz lan alırsak. biz hem de. en taptığımız adam baros ki o bile karşıkarşıya kalınca çıldırtıyor genelde.. jardel'i falan unuturum RvN gelse.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar van nistelrooy dediğimiz adam ingilterede ispanyada hollandada gol kralı olmuş. real madrid manchester united gibi dünyanın en büyük kluplerinde forma giymiş yıllarca ceza sahası içinde dünyanın en etkili forveti olmuş bir adam. ne jardelle ne barosla gsye gelmiş hiçbir forvetle karşılaştırılamaz bile. tam nokta santrafor olan bi adamın carlos gibi bek oynayan bir adamla karşılaştırılması da abes. 33 yaşında olması bence bir dezavantaj olmaz ama 30 yaşından sonra ağır bir sakatlık geçirmiş olması sorun olabilir. korkunç yüksek rakamlar verilmediği sürece gelmesi taraftarıyım ben. seneye telekom arenaya geçiceğimizi de düşününce bence yönetim de mantıklı düşünmüş bu transfer hakkında. umarım olur.
Sosyal ağlarda paylaş

o deilde dailly mirror ın sitesinde söle bir cümle var ki

Ruud van Nistelrooy is ready to snub the Premier League and join Frank ­Rijkaard at Galatasaray in a £4m move from Madrid,

4m e ne lan ? fener yeni gökhan ünala 3.5m e + burak ödedi. bu kadar yapma haldun ama artık
Sosyal ağlarda paylaş

olm lan of olsun lan uykum kaçtı..
bu gece çıksın ana sayfada RUUD yazsın üf

Neeskens: Nistelrooy ile konuşmadık

Johan Neeskens, bazı basın organlarında transfer edeceklerine dair haberler çıkan Real Madrid'li futbolcu Ruud Van Nistelrooy ile herhangi bir görüşmelerinin olmadığını söyledi.Konuyla ilgili bir soru üzerine Neeskens, "Ne benim ne de Rijkaard'ın Nistelrooy ile bir konuşması oldu. Bunlar İngiliz basınında yer alan şeyler. Onun dışında Türk basınına baktığımızda Galatasaray için yazılan isimler 10'u geçti. Bizim şu ana kadar yaptığımız tek transfer Lucas Neill. Diğerleri için beklemeniz lazım" değerlendirmesini yaptı."Nistelrooy'u kadronuzda görmek ister misiniz?" şeklindeki bir soruya Neeskens, "Bunu konuşmak anlamsız kendisi Real Madrid'in futbolcusu" cevabını verdi.

Nonda'nın iyi performans göstermediğinin belirtilmesi üzerine Hollandalı çalıştırıcı, "Nonda bugün kötü bir performans göstermedi. Kendisi Orduspor maçında iki gol attı, önemli bir oyuncu. Bugün de çok pozisyona girdi. Gösterdiği performanstan memnunuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...