nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sponsor paraları baya fazla yalnız. Tabii ki tamamı harcanmadı. Biraz borç kapatıldı. Bir kısmı da duruyor sanırım tam emin değilim. Ama ciddi miktarda sponsor geliri alıyoruz o stad sayesinde, öyle böyle değil. Riva da şimdilik yalan oldu, hala 3. köprü bekleniyor bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Süpriz gelmedi bu kez =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Gerekirse göstere göstere de alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 nileppezdel said: Sponsor paraları baya fazla yalnız. Tabii ki tamamı harcanmadı. Biraz borç kapatıldı. Bir kısmı da duruyor sanırım tam emin değilim. Ama ciddi miktarda sponsor geliri alıyoruz o stad sayesinde, öyle böyle değil. Riva da şimdilik yalan oldu, hala 3. köprü bekleniyor bildiğim kadarıyla dogru diosun baya para alınıo stad sponsorluğundan ama gs'nin 2 senedir yaptığı bu flaş transferlerin ortak ozelliği 3 4 seneye yayılmıs masrafları. yani ilerde alıncak paralarda buraya gidicek. umarım stad sorun olmadan yapılır. cunku baya bi arapsaçına dondu stad işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abi o transferlerin toplam bonservis maliyeti 20 milyon euro falan olmalı ki 20 milyon eurodan fazla alıyoruz o staddan. Hani sırf stad adı değil yeni forma amblemi sponsorluğugeliri vs. bi yığın olay vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi o transferlerin toplam maliyeti 20m€olur mu yahu. daha oyunculara odenen buyuk paralar var senelik. ben onları katıpda diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abi ben onları wage budget içerisinde alıyorum. Transfer maliyeti olarak gösterilmesine karşıyım. Avrupada da zaten transfer maliyeti 96 milyon diyorsa ronaldonun bnservisi o kadardır. Bizim medyamız takımlarımızın batmasına pek hevesli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hayırlı olsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 tmmda ben transfer maliyeti diyorum ztn. sen fm mantığıyla dusunuosunda ole yurumuo işler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 E tamam da avrupada da biz ronaldoyu 140 milyona mal ettik demiyolar ki. 96 milyona mal oldu bize diyolar. Sonra maaşları ayrıca zaten ödüyorlar. Her neyse yani takım her zaman maaş verir, bonservis ücreti ekstra bir olay olduğu için onu sponsor gelirine bağlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 neil hadi hayirli olsun resmilesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Adam Everton'da bu sezon çoğu maç 11 çıktı, ama hiçbir Avrupa maçında dakika bile almamış enteresan.Bizim için çok iyi oldu bu gerçi, Atletico maçlarında oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Aussie Aussie Aussie, oi oi oi! Hoşgelmiş valla. Sevindim ben bu işe. Takıma uyum sağlarsa gayet tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 neil kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 BulletRide said: Adam Everton'da bu sezon çoğu maç 11 çıktı, ama hiçbir Avrupa maçında dakika bile almamış enteresan.Bizim için çok iyi oldu bu gerçi, Atletico maçlarında oynayacak.ingiltere liginde üst sıralara oynayan takımlar genelde uefa'ya ligde sürekli oynayan adamlarını çıkarmıyor. bu sebeptendir ki uefa kupasında ingiliz takımlarına idda oynanmaz. ha everton geçen sene fenaydı bu sene neyi planlıyorlar çözebilmiş değilim. belki bi ihtimal biz bu adamı beleşe alıp devre arasında enayinin birine satarız demiş de olabilirler sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 beleşe dediğin açıktan para alır genelde oyuncular.bir de anlaşmayı yarıda kesme otu boku o kadarcık bonsevis verelim. bir de sene başı gelse zaten o parayı şu ana kadarki 6 ay için de vermiş olurudk çok önemli değil. devre arasında yapabılabilecek en iyi transferdi. barosun sakatlığı sebebiyle forvet de gelir yakında. şimdilik işler iyi ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 beyler bu adam sag bek mi gobek mi nedir olayi? fm de flan sag bek gozukuyor birkac yerde gobek oynuyor yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Gilean said: beleşe dediğin açıktan para alır genelde oyuncular.bir de anlaşmayı yarıda kesme otu boku o kadarcık bonsevis verelim. bir de sene başı gelse zaten o parayı şu ana kadarki 6 ay için de vermiş olurudk çok önemli değil. devre arasında yapabılabilecek en iyi transferdi. barosun sakatlığı sebebiyle forvet de gelir yakında. şimdilik işler iyi ben memnunumiyi de o parayı verdiği sürece oyuncudan faydalanmış oluyorlar. ve geçtiğimiz 6 ayın parası diyorsun da adam oynamadı ki geçen 6 ay bizde :) nasıl bir bakış açısı bu? anlaşmayı yarıda kesme olayı da adamların işine yarar sözleşmenin geri kalanındaki parasını ödemeyecekler sonuçta adama oradan da kârdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 İkisi birden olabilir bence. Sence? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 benim gonlumden sag gecti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ben ikisinde de oynuyor diye biliyorum abi. DRC yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Avustralya milli takımının bikaç maç özetini izlemiştim kewellı aldığımız zaman meraktan orada göbekte oynuyordu ama sabri yerine sağ bek olarak düşünülüyo falan denmişti sezon başında da gündeme geldiğinde muhtemelen ikisinde de oynuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 DoruK said: BulletRide said: Adam Everton'da bu sezon çoğu maç 11 çıktı, ama hiçbir Avrupa maçında dakika bile almamış enteresan.Bizim için çok iyi oldu bu gerçi, Atletico maçlarında oynayacak.ingiltere liginde üst sıralara oynayan takımlar genelde uefa'ya ligde sürekli oynayan adamlarını çıkarmıyor. bu sebeptendir ki uefa kupasında ingiliz takımlarına idda oynanmaz. ha everton geçen sene fenaydı bu sene neyi planlıyorlar çözebilmiş değilim. belki bi ihtimal biz bu adamı beleşe alıp devre arasında enayinin birine satarız demiş de olabilirler sdfds afedersin ama şu ana kadar duyduğum en tırt mantık.neyse, bildiğim kadarıyla uefa maçlarında oynamamasının nedeni transferinin eufa'ya kadrolar verildikten sonra yapılmış olması.zaten adamın ismini uefa'ya verdin mi ister oynar ister oynatma başka bir takımda oynıyamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 valla güzelim bana ait değil bu mantık. istersen bak geçen sene ingiliz takımları hangi saçma sapan takımlara elenmiş, hangi oyuncularını oynatmamış bu maçlarda falan. bu sene de fulham everton falan bi ton oyuncusunu götürmüyor deplasmanlara yine. ingiliz takımları uefa kupasını pek takmıyor artık eskisi gibi yani. adamların premier ligde atlayacağı 1-2 sıra uefa kupasında geçecekleri 3-4 turdan daha fazla gelir getiriyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar