barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 trollüyo olmasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 zenci adamda teknik olmaz bi kere (ronaldinho, pele, davids, henry, rijkaard, ince ve prates hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 lucas neil gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Prates teknik miydi? Hatırlamıyorum onu. Sadece Fener derbisinde hakanın kafaya nişanladığını hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 algıda sıçicilik olsun diye yazdım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 barnacle said: lucas neil gelmiş Abi.. =( inşallah iyi çıkar da pek umutlu değilim. Neyse hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Holy said: gs çok tırt takım nistelroy bizim eski kapıcıya benziyo Bin Galatasaraylı On Bin Fenerliyi yok eder. kanıt&referans: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1195733180125 (son cümle) Tartışma biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 pof bu kalibrede adamı niye aldık anlamıyorum ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 neil iyidir. ihtiyaç vardı alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Neyse 750.000 pound çok da fazla değil yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Gelmiş valla, resmi sitede yazıyor. Bence iyi olmadı pek etkili bir adam değil, bakalım.... İşte Kewell'ı kalmaya ikna ederse ne mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Nilep faklısın birader, saçmalasan bile inançla sürdürüyorsun ve haklı olduğunu zannedip her konuda bunu inatla savunuyorsun. Anelka'nın tekniği ve kıvraklığı yanında Nistelrooy odun gibi kalır, sen futboldan da anlamıyorsun maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ya kıvrak olmak değil sadece teknik. Teknik anlayışınızdan rewendor bahsetti zaten. Şut tekniği, pas tekniği diye bir şey de var hani. Bunu anlayamıyorsan yazık yani. Şimdi trollük yapmayı bırak da neilla ilgili yorum falan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 nistelrooy gelişine bi çakar top 15 defans oyuncusunun arasından geçer doksandaki örümcek ağlarını süpürür. anelka anca pes golü atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kewl'a da imza attırsınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kewell gitsin takımdan. günümüzün ağır tempolu fiziğe dayalı futboluna göre çok ağır kalıyor ve takımı yavaşlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Trollükle uzaktan yakından alakam ve işim olmaz be nilep, uğraşamam yani. Neill konusunda da pek yorum yapmayacağım ama ben olsam en hızlısından zenci bir stoper alırdım Servet'e ekuri diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 zenci defanslar kaç liradan başlıyor haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kilosu 30bin€ dan baslıodu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ama hergün de kalite adam alınmıyor zaten, hem yeni statta geliyor paraya kıyın biraz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yeni stat gelsin bi önce da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Para yok ki.. tükettik hepsini. Takımın hala ihtiyacı çok. bi ortasaha şart, seneye bir de forvet eklenecek nonda gidince. Neill'a da pek güvenmiyorum ben ya... Eldekilerle idare ederiz. Emre Güngör noldu ya iyiydi o çocuk sakatlanana kadar toparlayamadı mı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ahahah. servetle iyi anlaşır bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 "Tatar Ramazan" said: Ama hergün de kalite adam alınmıyor zaten, hem yeni statta geliyor paraya kıyın biraz yahu. yok abi para falan yeni staddan. ordan aldıkları butun sponsor paraları harcandı ztn. elano, baros falan nası alındı sanıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 riva olayı ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar