MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Lincoln Skibbe'nin takımına (E. Frankfurt) 1 seneliğine kiralanıyormuş sanırım. az önce ligtvde söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Burada bomba bir transfer yapılabileceği yazıyor.Sercan Yıldırım da tamam gibiymiş.Transfer gerçekleşmezse de o ismi yazacaklarmış.Mahamadou Diarra ismi dolaşıyor çeşitli sitelerde.Benim aklıma gelen bir süpriz isim de Ruud van Nistelrooy,daha önce yabancı medyada ismi Galatasaray'la anılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bir sercan bir orta saha tadından yenmez valla :) ama sanmıyorum son gun bugün oyuncu fiyatları uçuyordur, tabi illa satılması gerekenlerin ki düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fossa birbirine girecek birazdan... millet üşüşmüş bloga refreşleyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 1-2 kişiyle görüşüyoruz demişti geçen gün haldun ama kesin bişey demedi, az kaldı zaten gün bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ahaha bende refreshliyorum ama cimbom ana sayfasını :p bir ufuk bir sercan görsek fena mı yanında da bir yabancı taf mat kalmaz ligde ama olsun :hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Ben 2 sinide refreshliyorum valla. en rahatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 FCN Blog said: Nükleer bomba.. Atom bombası.. El bombası.. Sonrasında oluşabilecek toplu kuş ölümleri.. Kadıköy ve Beşiktaş semalarında ani ölümler.. Burası Galatasaray.. Burası Mecidiyeköy.. Burası Florya.. Cümle aleme transferi öğretiyoruz! Galatasaray adının olduğu heryerde umut vardır! Galatasaray'ın esamesinin okunduğu yerde mucize yoktur! Değil Sercan, bütün Mercan'ları getirin bu kadar etki yaratmaz.. Derginin kapağına ve bir çok kapaklara konu olacaktır.. bunları yazan arkadaş bir kaç başlık önce de sercanın kesin olarak bittiğini söylemiş, ama sonra sercan-fener haberleri çıkınca bu sefer sercan olmuş mercan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fener girmeseydi sercan imzalıyordu zaten. bi sataşmadan bilsek bide olayları ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fossa'nın bahsettiği atom bombası Luca Toni'ymiş. Sercan'ın ve Ufuk transferlerinin kesin olduğunu iddia ediyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bu kadar yüksek tesirli bomba etkisi yapacak isim ise Luca Toniymiş bana göre gereğinden fazla abartmış, bende bir ara Messi yuvasına dönüyor felan sanmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 harrykewell said: FCN Blog said: Nükleer bomba.. Atom bombası.. El bombası.. Sonrasında oluşabilecek toplu kuş ölümleri.. Kadıköy ve Beşiktaş semalarında ani ölümler.. Burası Galatasaray.. Burası Mecidiyeköy.. Burası Florya.. Cümle aleme transferi öğretiyoruz! Galatasaray adının olduğu heryerde umut vardır! Galatasaray'ın esamesinin okunduğu yerde mucize yoktur! Değil Sercan, bütün Mercan'ları getirin bu kadar etki yaratmaz.. Derginin kapağına ve bir çok kapaklara konu olacaktır.. bunları yazan arkadaş bir kaç başlık önce de sercanın kesin olarak bittiğini söylemiş, ama sonra sercan-fener haberleri çıkınca bu sefer sercan olmuş mercan :) Öncelikle olmayana neden olmadığını yazıyor. yorumları okursan Neyse kime cevap yazıyorum ki ben :) FCN said: FCN Blog dedi ki... Burada kimse Luca Toni ismine hayır demezdi herhalde, öyle değil mi? Post yorumlara kapatılmıştır. Neden olmadığı veya imzaların atılmadığı konusunda bir açıklama yaparız. Bırakın bir süre bizde kendi kaynaklarımıza ulaşmaya çalışalım. 1 saat kalması bize Sercan ve Ufuk'tan başka bir transferin olmayacağını gösteriyor. O transferlerde son dakika kıvırması olmazsa tabii.. Ama son dakika falan açıklanırsa süprizin Allah'ı olur herhalde.. Ayrıca bugün biten fakat resmileşmeyen imzalar olursa TFF'den özel izinle saat 23.59'a kadar yasal prosedür gereğini yapıp bildirmemiz gerekiyor. Sercan olsun yeter valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 O kadar zahmet edip beklemenize gerek yok, ben size açıklayayım neden olmadığını ; son dakika terslik çıktı, ondan... ha bir ihtimal daha varmış pardon, son dakika kıvırması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 herşeyi kötülemek zorunda mısın sen? adamlar blog sitesinde ellerinden geldiğince haber yazmaya çalışıyor. bugüne kadar da pek çok transfer en erken orda duyruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 eğer haber yazabilecek kadar cesurlarsa isim zikredecekler, bekleyin bomba geliyor diye bir haber olmaz, o sadece gazlama olur, ki görüldüğü kadarıyla başarılı bir gazlama olmuş, millet geceyarılarına kadar oturup orada beklemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Caner transferi bu yıl Galatasaray transfer politikasının ne kadar başarılı olduğunu göstermiştir açıkça. Bence İsmail Köybaşı'ndan hiç de altta kalmıyacak bir futbolcuyu çok daha makul bir fiyata takıma kazandırdı yönetim. Hayırlı olmasını dilerim. Saat de beşi geçiyor şuan zaten başka bir transfer gerçekleşiceğini de sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 fcn de çok gazmış. luca toni ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Masquerade said: Buyse said: caner balon yalnızsenden balon olmasın da. caner cidden balon. görürsünüz bu sene. sercan ondan da balon. klasik teknik genç türk futbolcusu. son 20 yılda bir arda kendini geliştirdi bunlardan. geri kalanların hepsi eridi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Kendini geliştirip geliştirmemesi balon olma olayı değil ki. Eğer tekniği yeteneği olmasaydı balon demekte haklısın. Ama söylediğin Arda dışındaki adamlar balon oldukları değil Türk altyapı ve futbol eğitim sistemi çok zayıf olduğu, ayrıca kendileri çok bilinçsiz oldukları için bu haldeler. Bu konuda da Rijkaard'dan ümitliyim. Messi'nin de futbolu duraklamaya girmişken Guardiola yetişti imdadına. 10 sene sonra o çocuk çok duacı olacak Guardiola'ya. Gün boyu kıçını kaldırmadan PS oynayan, 3 öğün pizzayla beslenen ve alkole meraklı bi haldeyken başına özel dadı tutmuş da koymuş resmen Guardiola (geçen goal dergisinde vardı birkaç ay önce Guardiola'nın takımda yaptığı değişiklikleri anlatırken) Bu yaşta bilinçsiz olmaları gayet normal bu gençlerin, ama ellerinden tutup da doğrusunu gösterecek düzgün hocalar, altyapı antrenörleri gerekiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sabri bile adam olma sinyalleri veriyo şu son bikaç haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kaleci ufuk gelmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ahah resim baya iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bjk lılar maçtan önce ısınma sataşma turları atıyolar topicimizde aa ne ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hfjsdfh futbolun rengi bunlar. cemil ipekçili versiyonu var bunun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar