Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

FCN Blog said:

Nükleer bomba.. Atom bombası.. El bombası..

Sonrasında oluşabilecek toplu kuş ölümleri..

Kadıköy ve Beşiktaş semalarında ani ölümler..

Burası Galatasaray..
Burası Mecidiyeköy..
Burası Florya..

Cümle aleme transferi öğretiyoruz!

Galatasaray adının olduğu heryerde umut vardır!

Galatasaray'ın esamesinin okunduğu yerde mucize yoktur!

Değil Sercan, bütün Mercan'ları getirin bu kadar etki yaratmaz..

Derginin kapağına ve bir çok kapaklara konu olacaktır..

bunları yazan arkadaş bir kaç başlık önce de sercanın kesin olarak bittiğini söylemiş, ama sonra sercan-fener haberleri çıkınca bu sefer sercan olmuş mercan :)
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

FCN Blog said:

Nükleer bomba.. Atom bombası.. El bombası..

Sonrasında oluşabilecek toplu kuş ölümleri..

Kadıköy ve Beşiktaş semalarında ani ölümler..

Burası Galatasaray..
Burası Mecidiyeköy..
Burası Florya..

Cümle aleme transferi öğretiyoruz!

Galatasaray adının olduğu heryerde umut vardır!

Galatasaray'ın esamesinin okunduğu yerde mucize yoktur!

Değil Sercan, bütün Mercan'ları getirin bu kadar etki yaratmaz..

Derginin kapağına ve bir çok kapaklara konu olacaktır..

bunları yazan arkadaş bir kaç başlık önce de sercanın kesin olarak bittiğini söylemiş, ama sonra sercan-fener haberleri çıkınca bu sefer sercan olmuş mercan :)

Öncelikle olmayana neden olmadığını yazıyor. yorumları okursan Neyse kime cevap yazıyorum ki ben :)

FCN said:

FCN Blog dedi ki...

Burada kimse Luca Toni ismine hayır demezdi herhalde, öyle değil mi?

Post yorumlara kapatılmıştır.
Neden olmadığı veya imzaların atılmadığı konusunda bir açıklama yaparız.

Bırakın bir süre bizde kendi kaynaklarımıza ulaşmaya çalışalım.

1 saat kalması bize Sercan ve Ufuk'tan başka bir transferin olmayacağını gösteriyor.
O transferlerde son dakika kıvırması olmazsa tabii..

Ama son dakika falan açıklanırsa süprizin Allah'ı olur herhalde..
Ayrıca bugün biten fakat resmileşmeyen imzalar olursa TFF'den özel izinle saat 23.59'a kadar yasal prosedür gereğini yapıp bildirmemiz gerekiyor.

Sercan olsun yeter valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

Caner transferi bu yıl Galatasaray transfer politikasının ne kadar başarılı olduğunu göstermiştir açıkça. Bence İsmail Köybaşı'ndan hiç de altta kalmıyacak bir futbolcuyu çok daha makul bir fiyata takıma kazandırdı yönetim. Hayırlı olmasını dilerim.
Saat de beşi geçiyor şuan zaten başka bir transfer gerçekleşiceğini de sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini geliştirip geliştirmemesi balon olma olayı değil ki. Eğer tekniği yeteneği olmasaydı balon demekte haklısın. Ama söylediğin Arda dışındaki adamlar balon oldukları değil Türk altyapı ve futbol eğitim sistemi çok zayıf olduğu, ayrıca kendileri çok bilinçsiz oldukları için bu haldeler. Bu konuda da Rijkaard'dan ümitliyim.

Messi'nin de futbolu duraklamaya girmişken Guardiola yetişti imdadına. 10 sene sonra o çocuk çok duacı olacak Guardiola'ya. Gün boyu kıçını kaldırmadan PS oynayan, 3 öğün pizzayla beslenen ve alkole meraklı bi haldeyken başına özel dadı tutmuş da koymuş resmen Guardiola (geçen goal dergisinde vardı birkaç ay önce Guardiola'nın takımda yaptığı değişiklikleri anlatırken) Bu yaşta bilinçsiz olmaları gayet normal bu gençlerin, ama ellerinden tutup da doğrusunu gösterecek düzgün hocalar, altyapı antrenörleri gerekiyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...