Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

İyi de Galatasaray haberleriyle ne alakası var bu blogların Masq =]

Tardini Avrupa futbolu yazar, Parma yazar

Lambuja blogu yani Alper Brezilya ligi hastasıdır,onu yazar.Zaten adam Fenerli

flyingdutchman'i zaten bilmeyen yok, ben çok rastlamıyorum TSL yorumlarına genelde Hollanda ve Bundesliga

Artemio zaten eski Fiorentinatürkiye sitesinin blogu

Torinolu'da Batug.com güdümlü tenis,basketbol bazlı bir blog

Yani bunların içinde GS yazısı yok değil de, ayıklamak lazım sanırım PCLion dışında
Sosyal ağlarda paylaş

Oy hıncal oy bugünde neden Keita çıkıyor diye yazı yazmış,
Baros kendini atıyormuş kulağını çekmek lazım mış.
Sonra birde Frank ve Neskeens ezberledikleri adamları oyundan çıkarıyormuş Buna OHA dedim.

şimdi Rijarkd zaten açıklama yaptı : Yorgundu diye, birde uyanmak lazım kayseri zaten sert oynuyor ki (sakatlanmış adam maçdan sonra öğrendik. ) hakem buna izin veriyor belli derecenin hafif üzerinde de olsa. eee maçda öndesin. Adamın kondisyonu daha tam değil. Yerine girecek adam kendinden aşağı kalır değil. Bu adamı neden çıkarmayasın ?

Barosunda 2 penaltı ve bir nerede ise son adam tarafından düşürüldüğü pozisyonların hepsinde faul olduğunu herkes söylemiş napıcak adam faullerde de mi düşmesin kündeye getirildi birinde zavallı.

Tek başına defansın içindeki çabalamasını takdir ediyorum ben şahsen.

Son iddaası için kendisine OHA diyorum. Cruyffu getirelim ama oda ezbercidir şimdi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

adam değil hıncal yaşlandıkça kafayı yedi..

Şu oynanan 7-8 maça bakıpta gs takım olarak kötüdür, rıjjkard sunu hatalı yaptı kımse dıyemez belkı dersın su oyuncu kotuydu. GS'ye şuan takım olarak kötü, rıjkaard'a da iş bilmiyor diyen adam şovmendir..

haftaya ahmet çakar'a yapılan bestenın bır benzerınıde hıncal abımıze yaparız artık..!
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha, yok artık ya, yalan-sallama habercilikte son nokta. Şu kurulan cümlelere, haberin yazım diline bir bakar mısınız. :)

Elano'dan ilginç telefon konuşması

Galatasaray, Kayserispor karşısında golleriyle yine adından bahsettirirken, ikinci yarıda Keita’nın yerine oyuna giren Elano, 121 kilometre hızla attığı şutun gol olması sonrası gündeme oturdu.
Sarı kırmızılı forma altında ilk kez golle tanışan ve çocuklar gibi sevinen Brezilyalı oyuncu evine eşi ve kızıyla mutlu gitti, telefonla ilk aradığı kişi Brezilya Milli Takmı Teknik Direktörü Dunga oldu.
Kaseti yollayacağım
“Hocam yeni takımımda ilk golümü attım” diyerek sözlerine başlayan yıldız oyuncu, şunları söyledi: “Sizin tavsiyenize uydum. Git dediğiniz takıma gittim. Söylediğiniz gibi Galatasaray her yönünle güzel bir kulüp. Burada en önemli olan gol. Golden sonra beni sevdiler mi, dövdüler mi anlayamadım. Yakında kaseti bulup göndereceğim. Benimle gurur duyacağınızı biliyorum. Hocam artık Arjantin maçına hazırım.”
Doğru dürüst bir seçim yaptım
Futbol hayatının en güzel günlerini Galatasaray’da geçireceğini tahmin ettiğini sözlerine ekleyen Elano sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sizin sayenizde doğru dürüst bir seçim yaptım. Bu daha başlangıç oldu. Haftalar geçtikçe daha iyi bir Elano’yu taraftarlarımıza izlettireceğim. Burada göstereceğim performans milli takımımıza da olumlu yansıyacaktır. Sanıyorum hocamız Rijkaard, Tallinn maçında bana ilk 11 forma verecek.”
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...