eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bu sene sadece lig kupasını alırsa ben takımıma "iyi takım" demem. en az 2 kupa almamı ki bunlardan biri eufa olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bu sene UEFA zor zannetmiyorum alacağımızı daha takım birbirine anca alışacak ama seneye iyi şeyler olabilir. ŞL de üst turları görebiliriz biraz şanslı kura ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Çok gazlı başladık, patlamaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Asteroth said: Çok gazlı başladık, patlamaz inşallah. basin patlatmak icin COOOOK ugrasacak, insh tuzaga dusmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 len basın neyinizi patlatıcak yaa herkezde basından şıkayetçi sadece sakatlık yaşamayın derdiniz o olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 said: Kayserispor maçında sakatlanan yıldızlarımımz keita ve ayhan'ın talinn maçında oynayamayacağı öğrenildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sakatlanmasalar da oynamayacaklardı zaten. yani rejkard onları (ve diğer aslarını) o maçta oynatacak kadar çocuk değildir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 beyler galatasaray haberlerini takip edebileceğimiz güzel bir blog önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 galatasaray.org en sağlam ve yeterli kaynak :) Mesela sakatlık kabusu geri döndü deniliyor. Uğur Uçar'da darbe almış diye yazıyorlar galatasaray.org'da sadece Ayhan, Keita ve Balta var. Birde hafta içindeki maçtan Kewell'in tedavisi devam ediyor denilmiş. Umarım Hakan Balta'nın durumu kötü değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Razu said: beyler galatasaray haberlerini takip edebileceğimiz güzel bir blog önerebilir misiniz? pclion Bu arada sakatlıklar umarım ciddi değildir, kadro her şekil çok geniş ama Volkan'ın gitmesi Caner'in gelişinin uzaması gibi olaylar yüzünden şu kadroda yeri dolmayacak tek adam Hakan Balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Razu said: beyler galatasaray haberlerini takip edebileceğimiz güzel bir blog önerebilir misiniz? tardinibufe.blogspot.com eraysonze.blogspot.com pclionfc.blogspot.com artemiofranchi.blogspot.com lambuja.blogspot.com vliegendenederlander.blogspot.com torinolu.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 İyi de Galatasaray haberleriyle ne alakası var bu blogların Masq =] Tardini Avrupa futbolu yazar, Parma yazar Lambuja blogu yani Alper Brezilya ligi hastasıdır,onu yazar.Zaten adam Fenerli flyingdutchman'i zaten bilmeyen yok, ben çok rastlamıyorum TSL yorumlarına genelde Hollanda ve Bundesliga Artemio zaten eski Fiorentinatürkiye sitesinin blogu Torinolu'da Batug.com güdümlü tenis,basketbol bazlı bir blog Yani bunların içinde GS yazısı yok değil de, ayıklamak lazım sanırım PCLion dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Yine her hafta sonu maçlar vs kaleme alınıyor işte. En düzgün buldugum bunlar. Maçtan sonra girsen, hepsinde Gs analizi bulunur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 pclion'a baktımda güzelmiş baya,sağol bullet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Razu said: beyler galatasaray haberlerini takip edebileceğimiz güzel bir blog önerebilir misiniz? gayin-sin.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fossacimbom var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Lancelion said: fossacimbom var bi de. ben kolpacilardan kurulu bir kadrosu var diye düşünüyorum fossacimbom'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Lider olmuşuz. :) Daha da inmeyiz ordan. Kıhkıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 gassaray süper takım, şiampiyon olcaz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 tardini büfe ve eray sözen'den maç analizleri, pclionfc'den altyapı yazıları okunur. lambuja, artemiofranchi vs. de yazıyor maç analizleri falan arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Oy hıncal oy bugünde neden Keita çıkıyor diye yazı yazmış, Baros kendini atıyormuş kulağını çekmek lazım mış. Sonra birde Frank ve Neskeens ezberledikleri adamları oyundan çıkarıyormuş Buna OHA dedim. şimdi Rijarkd zaten açıklama yaptı : Yorgundu diye, birde uyanmak lazım kayseri zaten sert oynuyor ki (sakatlanmış adam maçdan sonra öğrendik. ) hakem buna izin veriyor belli derecenin hafif üzerinde de olsa. eee maçda öndesin. Adamın kondisyonu daha tam değil. Yerine girecek adam kendinden aşağı kalır değil. Bu adamı neden çıkarmayasın ? Barosunda 2 penaltı ve bir nerede ise son adam tarafından düşürüldüğü pozisyonların hepsinde faul olduğunu herkes söylemiş napıcak adam faullerde de mi düşmesin kündeye getirildi birinde zavallı. Tek başına defansın içindeki çabalamasını takdir ediyorum ben şahsen. Son iddaası için kendisine OHA diyorum. Cruyffu getirelim ama oda ezbercidir şimdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 adam değil hıncal yaşlandıkça kafayı yedi.. Şu oynanan 7-8 maça bakıpta gs takım olarak kötüdür, rıjjkard sunu hatalı yaptı kımse dıyemez belkı dersın su oyuncu kotuydu. GS'ye şuan takım olarak kötü, rıjkaard'a da iş bilmiyor diyen adam şovmendir.. haftaya ahmet çakar'a yapılan bestenın bır benzerınıde hıncal abımıze yaparız artık..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ahaha, yok artık ya, yalan-sallama habercilikte son nokta. Şu kurulan cümlelere, haberin yazım diline bir bakar mısınız. :) Elano'dan ilginç telefon konuşması Galatasaray, Kayserispor karşısında golleriyle yine adından bahsettirirken, ikinci yarıda Keita’nın yerine oyuna giren Elano, 121 kilometre hızla attığı şutun gol olması sonrası gündeme oturdu. Sarı kırmızılı forma altında ilk kez golle tanışan ve çocuklar gibi sevinen Brezilyalı oyuncu evine eşi ve kızıyla mutlu gitti, telefonla ilk aradığı kişi Brezilya Milli Takmı Teknik Direktörü Dunga oldu. Kaseti yollayacağım “Hocam yeni takımımda ilk golümü attım” diyerek sözlerine başlayan yıldız oyuncu, şunları söyledi: “Sizin tavsiyenize uydum. Git dediğiniz takıma gittim. Söylediğiniz gibi Galatasaray her yönünle güzel bir kulüp. Burada en önemli olan gol. Golden sonra beni sevdiler mi, dövdüler mi anlayamadım. Yakında kaseti bulup göndereceğim. Benimle gurur duyacağınızı biliyorum. Hocam artık Arjantin maçına hazırım.” Doğru dürüst bir seçim yaptım Futbol hayatının en güzel günlerini Galatasaray’da geçireceğini tahmin ettiğini sözlerine ekleyen Elano sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizin sayenizde doğru dürüst bir seçim yaptım. Bu daha başlangıç oldu. Haftalar geçtikçe daha iyi bir Elano’yu taraftarlarımıza izlettireceğim. Burada göstereceğim performans milli takımımıza da olumlu yansıyacaktır. Sanıyorum hocamız Rijkaard, Tallinn maçında bana ilk 11 forma verecek.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 abi telekulahusdafsdfuhsdf of nasıl bir sallama o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gs lilerde böle balon haberlere seviniyorlar:)dunga telefoncda konusurken arkadan zort diye ses gelmiş,dunga sor noluyo diye, elano abı gs nın havası kaçmaya baslıyor sanırım fb maçı yaklasıyor demıs miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar