DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bu sakatlık olayı da doğrudan darbe alanlar dışında şans olduğunu kabul etmiyorum. Gerrard neden sakatlanmıyor. CR9 neden sakatlanmıyor. Bakıyorum fizik olarak yeterli olmadıkları için sakatlanıyor futbolcularımız çoğu zaman. Sakatlanıyor olması da Gökhan Gönül için bir eksi mesela. Ha tabiki sağlıklı bi Gökhan Gönül varken kimse oynatılmaz orda ama o yokken de Sabri'den başka oynatıcak adamımız yok milli takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Gökhan Gönül nasıl sakatlandı? Yürürken düşüp belini mi kırdı? :D Sabri'nin kendine has özellikleri dağlara taşlara giden ortalar ve şutlar bi de artık trademark olacak koşusu, yere bakarak.. Ense düz tabi aerodinamik avantajı var adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 2 sinin de milli takım istatistikleri var bak üstte! Gökhan Gönül sakat değilken oynadığı maçlar onlar! Nasıl sakatlandı Gökhan Gönül ben hatırlamıyorum. Bi hatırlatırmısın neydi sakatlığı avrupa şampiyonasında nasıl sakatlanmıştı da gidememişti turnuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ben de hatırlatıyorum da Gökhan Gönül öyle kendine bakmayan, kendi kendine zırt pırt sakatlanacak bir adam değil bence. Milli maç istatistiklerine gelirsek Sabri ilk 10 maçında ne yapmış ona bakmak lazım. Ayrıca eğer o kanattan ne kadar gol yendiğine bakarsak Sabri'nin kanadından yenen goller Gökhan'ınkileri 3'e falan katlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gg ile sarbiyi karşılaştırmakta nasıl bir futbol cahilliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 mokoko said: nileppezdel said: Sabri'den iyi sağ kanatları sayıyorum: Mehmet Topuz (sağda oynar) Arda Turan (sağda oynar) Uğur Uçar Gökhan Gönül Kazım (acı gerçek, bu herif bile daha iyi sarbiden) mokoko said: kazım ı bırak hamit var... nileppezdel said: TSL'den düşünüyodum ya :D Yoksa Tuncay bile tokatlar Şimdi doğruya doğru atak yönlü düşünürsen Arda da Kazım da daha iyi ama komple sağ kanadı domine edebilecek oyuncu olarak görmüyorum. Mehmet Topuz'u bu sene de izleyin ondan sonra bu yazıyı anımsayalım zamanı gelince. Gökhan gönül Sabriye denk bi oyuncu, evet. Uğur'u daha bilmiyoruz, ne oynadı ki karar verelim. Hamit elbette çok iyidir. lafım olmaz. Allah allah yaa ben de burada sabrinin avukatı oldum. Banane. Tek sorum MEDEM BU KADAR REZİL Bİ OYUNCUYDU NEDEN MİLLİ TAKIMDA VE GS'DA FORMASINI KORUDU, KORUMAYA DA DEVAM EDİYOR. Budur. Capone'dan beri gördüğümüz en iyi sağ kanat gene de sabridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Abi insanlar Sabri'yi savunuyor :( Çok iyi bir yedek ama asla güvenilecek bir ilk 11 adamı değil sabri, yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Abi kusra bakma da gökhan gönül sabriye denk ise ben de ardaya denkim. Milli takımda oynuyor diye iyi diyemezsin, hepimiz izliyoruz sonuçta adamın nasıl oynadığını, fatih terim inatla oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Valla bir GS'li olarak Gökhan Gönül Sabri'den 2 kat daha iyi diyorum en az. GS'nin başkanı olarak Adnan Polat bizzat "FB'den işimize yarayacak tek oyuncu Gökhan Gönül'dür" diyor. Her şey ortada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ya Fatih Terim kötü teknik direktör. Sabri futbolcu değil. Servet çok kötü defans. Kazım>Arda. Ben daha iyi oynarım. Hakan Şükür golcü değil. Jardel futbolcu değil. Mehmet Topal'dan bişey olmaz. Ayhan çok kötü bana bıraksan tribüne bile sokmam. vs vs vs vs. Bu tarz lafları yiyen adamlara bakıyorum. Lafı edenlere bakıyorum. Gülüp geçiyorum artık ne yapayım çünkü burda laf anlatmak mümkün değil. Çünkü anlamak istemiyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 birader git balonunu başka yerde patlat bence patinaj falan bölümü var bak sen çok patinaj çekmeye başladın burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Seviyeni belli etme bu kadar birader falan hoş tabirler değil. Bi yol al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DeathFinger said: Seviyeni belli etme bu kadar birader falan hoş tabirler değil. Bi yol al. ok anlaşılan senin balon uçan balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DeathFinger said: Ya Fatih Terim kötü teknik direktör. Sabri futbolcu değil. Servet çok kötü defans. Kazım>Arda. Ben daha iyi oynarım. Hakan Şükür golcü değil. Jardel futbolcu değil. Mehmet Topal'dan bişey olmaz. Ayhan çok kötü bana bıraksan tribüne bile sokmam. vs vs vs vs. Bu tarz lafları yiyen adamlara bakıyorum. Lafı edenlere bakıyorum. Gülüp geçiyorum artık ne yapayım çünkü burda laf anlatmak mümkün değil. Çünkü anlamak istemiyor insanlar. Şimdi demogoji yapmayalım, düzgünce konuşalım. Burada Hakan Şüküre Topala Jardele falan laf eden yok. Kazım > Arda zaten ciddi anlamda denmez, dalga geçilir ancak. Sabri'yse tam anlamıyla "kötü bir futbolcu". İnanılmaz ciğerleri var, çok hızlı ve asla yorulmuyor. Ama bu kadar. Atlet olsa yeterdi, futbolda yetmiyor. - Kanat olmasına rağmen inanılmaz top kaybı yapıyor. - Defans değildi, sağ bek değildi ama 3 sezondur o bölgede oynuyor. Gıdım ilerleme göstermedi, markajı çok zayıf, ileri açıldım mı asla geri dönmüyor, arkasında koridor bırakıyor, takımı batırıyor tek başına. - Abuk subuk yerlerden şut çekiyor - Lafı geçmişken, şutları da kötü bayağı - Bilinçsiz oynuyor, ne zaman ne yapacağını bilmiyor, hala öğrenemedi. - Her duran topa atlıyor, 3 senedir duran top kullanıyor, bir tanesi olumlu değil daha. - Sürekli ileri çıkıyor, geri dönmüyor, önündeki kanat adamını geride kalmaya zorluyor açığını kapattırmak için. Defans falan görevi hak getire - Gereksiz agresif, her an kart görmeye meyilli - Futbol bilgisi çok zayıf. Bu yüzden de çok verimsiz. Tutup bu adamı savunmak hakkaten komik. 10 maçtan 1inde iyi oynar, çünkü her zaman yaptığı gibi "random" hareketler yapmıştır, şansa da yapması gerekenler denk gelmiştir falan. Zaten "en azından" orta düzey futbol bilip takip eden adam Gökhan Gönül'le asla kıyaslamaz bile Sabri'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Canım benim 3 günlük Accountunla kendini nimetten mi sayıyorsun sen nedir yani olayın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 İkili tartışmalara girmeyelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 @Rewendor: Eleştiri böyle yapıldığında problem yok. Zaten kimsenin bu söylediklerine itirazı da yok. Kimse burda Sabri Gökhan Gönül'den iyi demedi.En azından ben demedim. Önceki mesajlarda da belirttim bu görüşümü. Ama eleştirinin dozu kaçıyor burda Sabri futbolcu değil diyen adama bende soruyorum hayatında herhangi bir dalda Sabri'nin futbolda yakaladığı başarının yarısını elde eden varsa şurda Sabri'ye laf edenler içinde çıksın bende özür dileyeyim. Kazım>Arda muhabbeti bu forumda çıktı Rew hatırlamıyorsan hatırlatayım. Portekiz maçına Arda yedek çıkarken biz Arda nasıl oynamaz dediğimizde zaten Kazım daha iyi diyip savunmuştu ismi lazım olmayan arkadaşlar. Fatih Terim hakkında yine teknik direktör değil vs gibi hakaretler var ki adam kabul edilse de edilmese de Türkiye ve Galatasaray'ın en büyük/tarihi başarılarına imza atmış teknik direktör yani. CR9'a bile futbolcu değil diyecek kadar dar görüşlü kabullenemez insanlar var burda. Adam ukala falan ama dünyanın en iyi 3 futbolcusundan biri (ofansif anlamda en azından diğerleriyle karşılaştıramayız sonuçta ) yani bana göre en iyidir sana göre 2. dir ama ilk 3 içinde sonuçta. Lafın özü Sabri muhteşem bir bek değil tabiki. Bugün Galatasaray'ın yumuşak karnıdır sağ bek bundan dolayı. Ama bunlar Sabri'yi kötü futbolcu yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 abi o zaman bir futbolcunun sana göre kötü olması için Rewendor' ın saydıklarından başka daha ne yapması gerekiyor ama artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bana göre iyi futbolcu. Rijkaard'a göre iyi futbolcu. Skibbe'ye göre iyi futbolcu. Bülent Korkmaz'a göre iyi futbolcu. Fatih Terim'e göre iyi futbolcu. Gerets'e göre iyi futbolcu. Oh wait bi tek size göre kötü futbolcu bu adam. Kimse çakmıyor futboldan takımları size verseniz her sene şampiyon olurdunuz aslında dimi. FM değil bu paf takımdan rastgele çıkardığın adam o mevkiyi kapatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DeathFinger said: Bana göre iyi futbolcu. Rijkaard'a göre iyi futbolcu. Skibbe'ye göre iyi futbolcu. Bülent Korkmaz'a göre iyi futbolcu. Fatih Terim'e göre iyi futbolcu. Gerets'e göre iyi futbolcu. Oh wait bi tek size göre kötü futbolcu bu adam. Kimse çakmıyor futboldan takımları size verseniz her sene şampiyon olurdunuz aslında dimi. FM değil bu paf takımdan rastgele çıkardığın adam o mevkiyi kapatmıyor. uğur uçar sakat olmasaydı bunların hiçbiri oynatmazdı sabriyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Kaç sezon sakattı Uğur Uçar? Kaç sezonluk teknik direktör yazmışım farkında mısın? Ayrıca sakat olmasın yani nedir bu sakatlık geyiği... Kewell da hasta olmasa sana vermezlerdi. Linderoth sakat olmasa banko oynardı. Oyuncularımız sakatlanmasa şampiyonduk. Uğur'un hiçbir suçu yoktu belki sakatlanırken ama muhakkak ki sonrasında hatalar yapmış ki bu kadar uzun süre dönemedi sahalara. Eduardo'nun ayağını eline verdiler daha kısa sürede döndü futbola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Terim GS'deyken Uğur daha zaten yoktu piyasada, Gerets-Skibbe-Bülent zaten toplam 2 sezon, o iki sezonda da sakattı uğur (Terimin milli takım süresini de kapsıyo bu durum), Rijkaard için daha erken, her an dönebilir uğura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu çarpıtma tartıştığımız adamlar zaten saydığın teknik direktörler değil ayrıca Galatasaray' da daha iyi bir alternatifi olmadığı veya olanların da sakat olduğu için Sabri nin oynatılması Sabri yi iyi bir futbolcu yapmaz.Rewendor zaten Sabri nin yapması gereken ama yapamadığı 10 tane özellik saymış sen de kabul etmişsin, hayır daha ne olacaktı adamın kötü futbolcu olması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 son hafta şampiyon olduğumuz sene sadece uğur oynamıştı neredeyse sağbekte hatta asist krallığında üst sıralardaydı. hangi sezon olduğundan emin değilim ama sakatlandıgı sezonda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 deathfinger sen ya sabrisin ya da sabrinin kuzeni kardesi emmi oglu falansın bu kadar da savunulmaz ki biri yaf.. cihan haspolatli da yıllarca gs de oynadı ama ben oynasam kondisyonum dısında daa iyi oynardım.. dunyanın en duz adamıydı.. onun icin bazı sebeplerden gsye guzel sag bek gelmez.. gelirse alt yapıdan yetisir.. o da ugur ucardır onu da satarız 1 seneye falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar