Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

yaw tamam futboldan cok uzak bi adamimda. anlamadigim 2 adam war servet ve nonda.
abi eyvallah servet avrupada oynamak istedi ondan gidiyodu butun takim oldu felan final destination 3 oldu gidicegi takim gidemedi. ama galatasaray neden gitmesine izin verdi ki bu adamin yane yilardir song disinda defansda bulentten sonra ben isim duymamistim servete kadar.

ikinciside nonda. niye durmadan satmaya calisiyoruz bu adami. adam oynadigi zaman2 3 gol atiyo. teknigi mi cok kotu. sakat midir nedir niye inatla adama zenci gibi davraniyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Of yahu, ne bahtsız adam bu Linderoth.

said:
Sağlık Raporu: Tobias Linderoth

Yapılan tetkiklerinde sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen Tobias Linderoth yarın sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde ameliyat olacak.

Futbolcumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini diliyoruz.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4466.php
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

Of yahu, ne bahtsız adam bu Linderoth.

said:
Sağlık Raporu: Tobias Linderoth

Yapılan tetkiklerinde sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen Tobias Linderoth yarın sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde ameliyat olacak.

Futbolcumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini diliyoruz.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4466.php

yeni gördüm bu sene banko oynar dıyordum ama gene yalan oldu
Sosyal ağlarda paylaş

nonda dunya uzerindeki nadir yavas zencilerden biri..
dun 3 tane attı ama o zaten hep oyle 4 5 mac sac bas yolduruyo sora 1 mac cosuo costuruyo ooo nonda geri mi donuyo oluyo sora 4 5 mac gene sac bas yolduruyo.. aynı methodu aydın ve barıs da uyguluyolar artık yapmasın bunu gencler daa istikrarlı oynasınlar.. 3 atmasın ama her maca 1 gol sıkıstırsın bi asist yapsın bi katkısı olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...