BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yaw tamam futboldan cok uzak bi adamimda. anlamadigim 2 adam war servet ve nonda. abi eyvallah servet avrupada oynamak istedi ondan gidiyodu butun takim oldu felan final destination 3 oldu gidicegi takim gidemedi. ama galatasaray neden gitmesine izin verdi ki bu adamin yane yilardir song disinda defansda bulentten sonra ben isim duymamistim servete kadar. ikinciside nonda. niye durmadan satmaya calisiyoruz bu adami. adam oynadigi zaman2 3 gol atiyo. teknigi mi cok kotu. sakat midir nedir niye inatla adama zenci gibi davraniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Adam zenci değil ki? Mehmet Yıldız, Nonda'dan daha zenci.. Oynadı mı 2-3 gol atmıyor. Oynadı mı saç baş yolduruyor. Arada sırada 2-3 gol birden atıyor. Son 2 sezondur kaç dakikada kaç gol atmış Nonda bir bak. Neler kaçırmış bir gör. Ondan sonra "neden satıyoruz" de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 abi adma çok kötü. 3 attı rahat 5 kaçırdı ve hani kaçmayacak pozişsyonlar..normal bir takıma karşı bunlar kaçınca ve maçı o kaçanlar yzüzünden kaybedince veya berabere kalınca sinir katsayısı coşuyor tabi..netanyaya ben de atardım be dün akşam 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Şu maça bakarak nondayı övmeyin abi nolur. Yapmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Netanya maçına göre adamı övmeyin de, "hoco ben de atardım dün be 3 tane" diyerek asrın klişesini yapmayın abi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ama atardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Hepimiz atardık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 hepimiz nondayız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Of yahu, ne bahtsız adam bu Linderoth. said: Sağlık Raporu: Tobias Linderoth Yapılan tetkiklerinde sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen Tobias Linderoth yarın sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde ameliyat olacak. Futbolcumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini diliyoruz. http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4466.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Yeter lan gitsin artık bu adam ya. Çok da seviyordum falan ama adam olabilicek bütün sakatlıkları birer birer geçiriyor defolsun gitsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Haydaaaa, yapma ya üzüldüm bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 OF ŞAKA GİBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bu adam en son tekerlekli sandalye erkek futbol takımında oynar bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Basket takımına geçiririz kupa falan kazanır mutlu olur :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Kaspar said: Of yahu, ne bahtsız adam bu Linderoth. said: Sağlık Raporu: Tobias Linderoth Yapılan tetkiklerinde sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen Tobias Linderoth yarın sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde ameliyat olacak. Futbolcumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini diliyoruz. http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4466.php yeni gördüm bu sene banko oynar dıyordum ama gene yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ya hayatında sakatlanmamış adam. Çok da iyi futbolcu, disiplinli ve görev adamı. Geldi bizde bi kemik büyümesi bi menisküs iki sezonu kapattı ya. Yazıktır. Bizdeki de şans yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 linderoth seneye ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24989772/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Yalnız Nonda kilo vermiş gibi geldi bana biraz daha üst seviyeye çekerse kendini iyi işler yapabilir hala =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24989885/ burdaki ankette gsnin büyük üstünlüğü var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 nonda dunya uzerindeki nadir yavas zencilerden biri.. dun 3 tane attı ama o zaten hep oyle 4 5 mac sac bas yolduruyo sora 1 mac cosuo costuruyo ooo nonda geri mi donuyo oluyo sora 4 5 mac gene sac bas yolduruyo.. aynı methodu aydın ve barıs da uyguluyolar artık yapmasın bunu gencler daa istikrarlı oynasınlar.. 3 atmasın ama her maca 1 gol sıkıstırsın bi asist yapsın bi katkısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Dartanian said: http://www.ntvmsnbc.com/id/24989885/ burdaki ankette gsnin büyük üstünlüğü var.. Neye tıkladıysam en önde o var :D güzel bi anket olmuş ama tamamlandığında tekrar bi bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ben bi hayal kırıklığında 2.yi seçtim bence o olcak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 linderoth un sözleşmesi dondurulmalı artık bence aurelio gelirse iyi olur onun yerine yabancı kontenjanını da doldurmuyo zaten bu arada http://www.webaslan.com/haber/33683/gideyim-mi-abi/?ref=AKM4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ahahaha sabri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar