BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Yaşadığı sakatlıklar olmasa 1.0 gol ortalamasıyla oynayacak adamdır Ruud. Ama gerek yok, bir ton para da isteyeceklerine göre hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 aylarca sakat kaldı ama toparlarsa yine canavar. Adam daha yeni Euro08'de dehşet saçtı geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hani geleceğini zannetmiyorum ama, 2010da da oynamak isteyecektir son dünya kupası olacak tahminimce kendisinin bu nedenle bu sene çok çalışacaktır. hangi takımda olursa olsun güzel bir rvn izlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 2008 sorası bıraktı milli takımı diye biliyorum ben Ruud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Van Basten yüzünden bıraktı. O olduğu sürece oynamam demişti de sonra td değişti mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 van bastenin euro 2008 den sonra bırakıcağı açıklanmıştı valla. ki bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 BulletRide said: Yaşadığı sakatlıklar olmasa 1.0 gol ortalamasıyla oynayacak adamdır Ruud. Ama gerek yok, bir ton para da isteyeceklerine göre hiç gerek yok. 3 milyona falan alınacak durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ruud Van Nistelrooy'un hem yasi ilerledi hem de gecen sezonun büyük kismini sakat gecirdi. Real Madrid'in su anki hayvani kadrosunda demek ki yer yok nistelrooya. o yüzden ellerinden cikartirlar ucuz fiyata bence. eger Gs gercekten düsünüyorsa ki bana göre barosun yanina muhtesem gider, cok güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 said: Savunmaya takviye için girişimlere başlayan yönetim, İtalyan oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kasadan çıkacak para 10 milyon Euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 BiTcH_oFBaT said: said: Savunmaya takviye için girişimlere başlayan yönetim, İtalyan oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kasadan çıkacak para 10 milyon Euro Kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Zaccardo diyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 BiTcH_oFBaT said: said: Savunmaya takviye için girişimlere başlayan yönetim, İtalyan oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kasadan çıkacak para 10 milyon Euro nerede gördün bunu, kim geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 From Wikipedia, the free encyclopedia Cristian Zaccardo Personal information Date of birth December 21, 1981 (1981-12-21) (age 27) Place of birth Formigine, Italy Height 1.84 m (6 ft +1⁄2 in) Playing position Right back Club information Current club Galatasaray Number 2 Youth career Bologna Senior career1 Years Club App (Gls)* 2000–2001 2001–2004 2004–2008 2008– Spezia Bologna Palermo Wolfsburg 028 0(0) 079 0(3) 142 0(8) 011 0(1) National team2 2002–2004 2004–2007 Italy U-21 Italy 021 0(2) 017 0(1) 1 Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 7. December 2008. 2 National team caps and goals correct as of October 17, 2007. * Appearances (Goals) Cristian Zaccardo, Cavaliere Ufficiale OMRI,[1][2] (born December 21, 1981 in Formigine, Modena) is an Italian World Cup-winning footballer, who plays for Bundesliga team VfL Wolfsburg[3] and the Italy national football team. He plays primarily as a right full back but is also capable of playing at centre back. One of the best products of the Bologna youth system, Zaccardo debuted in the first team in 2001, under the direction of coach Francesco Guidolin, immediately becoming a regular for the rossoblu and Italy's "Under 21" national team. He left Bologna in 2004 to join his former coach Guidolin in Palermo. He was part of the Italian squad who won the 2006 FIFA World Cup. Zaccardo made two appearances in the competitions, causing an own goal in the second azzurri match, a 1–1 tie against the United States. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 milliyetin sitesinde yazıyordu. zaccardo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Cuma günü Aurelio'da geliyo. Nasıl takım kuracak bu adam??? kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ne aurelio'su ya ne işimiz var o adamla. ORta saha şiştikçe şişti. Defans alsınlar, yedek forvet alsınlar. yaser,nonda ile yürümez bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 mustafa sarpı neden aldılar o zaman. mehmet topal'ın nesini beğenmiyorlar. rotasyonun cıvığı çıkar yani. linderoth neden takımda hala? misal yani. bu kadar orta saha alıcaksan. 4-3-3 bide yani taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 2 takım kurup 2sinide şampiyonluğa oynatmaya niyetlendiler sanıyorum. Bu arada alsınlar iyidir türk statusunde güzel yedek olur, yada Mehmet Topala devre arasında gelecek yüksek bir teklifde bırakabilme ihtimalleri doğar. Gerçi hızlı bir stoper ve bir adet genç yedek forvet daha çok lazım gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 zaccardo konusunda söylemiştim ne olduğunu tanıdık ustaya sorsunlar okey alırsa gelecek.. geçen sene ağır sakatlanmış o.. hamitin doktoruna yollamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Aurelio'suz fenerbahçe ne hale geldi geçen sene, anımsayın. Bence ÇOK İYİ bir DM. Gelirse zararı olmaz. Nolur defans demeyin arık. Emre güngör ve Emre ikilisi ŞAHANE olur zaten. Haydi Zan'ı beğenmiyorsunuz servet var, zaccardo geldi. sabri var... var oğlu var. Arda bile 433'de DR,DL oynar. Alınsın bence Aurelio. Defans oyuncusundan çok daha işe yarar. Hiç olmadı, sok 70. dakikada parçalasın orta sahayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 fanatik en azından beni kaynak göstermeliydi askeşlakse, hakkaten ne dediysem yazmış bu arada. fanatique said: Wolfsburg’ta forma giyen Zaccardo için Cim Bom’un Alman ekibine 6 milyonu peşin, gerisi taksitle olmak üzere toplam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçen sezon sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarını bekleyen yönetim, raporların temiz gelmesi halinde transferi resmen duyuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ama wiki ne acayip bi kaynak, elanoyu'da resmi duyurudan önce son kulübü GS diye yazmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sostizm said: Aurelio'suz fenerbahçe ne hale geldi geçen sene, anımsayın. Bence ÇOK İYİ bir DM. Gelirse zararı olmaz. Nolur defans demeyin arık. Emre güngör ve Emre ikilisi ŞAHANE olur zaten. Haydi Zan'ı beğenmiyorsunuz servet var, zaccardo geldi. sabri var... var oğlu var. Arda bile 433'de DR,DL oynar. Alınsın bence Aurelio. Defans oyuncusundan çok daha işe yarar. Hiç olmadı, sok 70. dakikada parçalasın orta sahayı.en son ihtiyacımız olan bence orta sahaya oyuncu almak olur.gerçi aurelio yabancı sınırını doldurmuyor gelebilir tabi :P.ama gs nin acil defansın sağına adam alması gerekiyor.en azından benim görüşüm böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 o kimleri göstermediler ki wiki de şimdi gir sende messiyi galatasaraylı yap. aurelio da gelirse boku çıkabilir orta sahanın =) bence farklı bir yere yapılmalı transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 cado said: ama gs nin acil defansın sağına adam alması gerekiyor.en azından benim görüşüm böyle e zaccardo nereye geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar