Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

ulan şunun şurasında bikaç sene önce tokat manyağı yaptığımız atletli madritlilerden amma korktunuz be.

Baba bikaç sene önce her takımı tokat manyağı yapıyorduk. Kadıköyde fener hariç, gülün eğlenin evet yeter ki trollemeyin
Mesaj tarihi:
ya bu sabri,hakan balta felan daha ne kadar sakat.önceden siteden bakabiliyorduk sakat durumlarına ama şimdi unuttum bulamadım nerden bakılcağına :P
Mesaj tarihi:
kendisi adı duyulmuş, kalitesini ispatlamış yada ileride çok kaliteli olması beklenen oyuncuları getiriyor. mesela keita, fransa liginin en kötü oyuncularınadn biriydi ama haldun onu buldu. GİBİ.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ne bekliyordunuz ki?
Galatasaray Messi'yi mi getirecekti,İbrahimoviç'i mi...
Daha önce yazdım,Galatasaray,Fenerbahçe gibi klüplerin yapabileceği transferler maximum bu kadar olur,avrupada formda olan oyuncuyu kim getirebilir,yapabileceklerinin en iyisini yapıyor işte takım...
Gidip brezilya liginden saçma sapan adam almak yerine,en azından avrupa deneyimi olan adam alıyor Haldun,tutar tutmaz transfer böyledir,Ferguson'un bile aldığı her adam tutmuyor...
Kimseye değerinden fazla para vermedik şu ana kadar,elbette formu düşmüş adamı aldık ama bundan daha iyisini beklemek hayalcilik olur..Bu ligden hiçbir takım avrupada üst düzey formda oynayan bir oyuncuyu tutup getiremez,bu illa bir laf sokacağm sevdasından vazgeçin...
Dos Santos,Christian,Gökhan Ünal transferleri Galatasaray'ın 2 senedir yaptığından büyük transferler mi,kendinizi kandırmayın..
Mesaj tarihi:
alla allaaa... ne tatmin olmaz, doyumsuz taraftarmışsınız arkadaş ya. Anelka'yı getiririz, Ortega'yı getiririz yok çok büyük paralar verildi, saçma politika vs. diye eleştirilir. bi tutarlı olun, mokar hastası nihan bile istikrarlıydı onu da geçtiniz.
Mesaj tarihi:
poopla said:

Khelben said:

anlasan şaşardım zaten.

o mesaj ciddiyse rofl
espri falansa da hiç komik değil
ok takıl sen

ben burda takılıyım sen kendi takımının topicinde transferlerinizi tartış. espri yaparım ama onu da anlıyabileceğinden şüpheliyim.

ayrıca örnek olarak,

herkes biliyor ki dos santos yazısını gazetede görünce sene başında "lan yoksa gio yu mu aldık!!" dediniz. en azından fm oynayanlar.

@arkasokak : anelkaya fln birşey demiyor kimse ama yakın zamanı konuşuyoruz son 1-2 posttur.
Mesaj tarihi:
andre santos varken brezilya milli takımında? 2 senedir rezilleri oynayan 2.lig takımlarına kiralanan santos için delirdik evet nerden anladın ?

ve keita fransa liginin kötü oyuncusu falan demişsin ya hadi
bak bakalım biz nerdeyiz
Mesaj tarihi:
türkiye ligine gelen adam ya düşüştedir, ya sakatlıklar yaşamıştır, ya takımda sorun çıkarır disiplinsizdir vs. illa ki bişeyleri vardır. yeni parlaşmış yıldız filan değil yani. ha burda kendini toparlar mı evet olabilir sonrada gider gene avrupaya işte. kumar hep var ama transferde.
Mesaj tarihi:
hala daha kendinizle çelişiyorsunuz. bu andre dos santos nedir arkadaşım? disiplinsiz? düşüşte? sakat? bunları yediremeyince çok pahalı vs. diye ağlama olmasın lütfen. ekonomi okuyanınız vardır, ceteris paribus lütfen :P
  • Yeni Oluştur...