Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ne bekliyordunuz ki?
Galatasaray Messi'yi mi getirecekti,İbrahimoviç'i mi...
Daha önce yazdım,Galatasaray,Fenerbahçe gibi klüplerin yapabileceği transferler maximum bu kadar olur,avrupada formda olan oyuncuyu kim getirebilir,yapabileceklerinin en iyisini yapıyor işte takım...
Gidip brezilya liginden saçma sapan adam almak yerine,en azından avrupa deneyimi olan adam alıyor Haldun,tutar tutmaz transfer böyledir,Ferguson'un bile aldığı her adam tutmuyor...
Kimseye değerinden fazla para vermedik şu ana kadar,elbette formu düşmüş adamı aldık ama bundan daha iyisini beklemek hayalcilik olur..Bu ligden hiçbir takım avrupada üst düzey formda oynayan bir oyuncuyu tutup getiremez,bu illa bir laf sokacağm sevdasından vazgeçin...
Dos Santos,Christian,Gökhan Ünal transferleri Galatasaray'ın 2 senedir yaptığından büyük transferler mi,kendinizi kandırmayın..
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

Khelben said:

anlasan şaşardım zaten.

o mesaj ciddiyse rofl
espri falansa da hiç komik değil
ok takıl sen

ben burda takılıyım sen kendi takımının topicinde transferlerinizi tartış. espri yaparım ama onu da anlıyabileceğinden şüpheliyim.

ayrıca örnek olarak,

herkes biliyor ki dos santos yazısını gazetede görünce sene başında "lan yoksa gio yu mu aldık!!" dediniz. en azından fm oynayanlar.

@arkasokak : anelkaya fln birşey demiyor kimse ama yakın zamanı konuşuyoruz son 1-2 posttur.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye ligine gelen adam ya düşüştedir, ya sakatlıklar yaşamıştır, ya takımda sorun çıkarır disiplinsizdir vs. illa ki bişeyleri vardır. yeni parlaşmış yıldız filan değil yani. ha burda kendini toparlar mı evet olabilir sonrada gider gene avrupaya işte. kumar hep var ama transferde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...