BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Yani agresif oynarlar zaten ama ne kadar iyi bir ekip olsa da disiplinsiz oynarlarsa forvetsiz de olsak affetmeyiz, aldanmasınlar fazla son 1-2 maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şu giovani yi biraz düzelmiş, caneri kendi yerinde, neilli sağbek de görürsek kurtarırız diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Caner kendi yerinde olsa Gio sağda olacak ama solda daha verimli olur gibi sanki. Neill da sağ bekten ziyade ortada daha iyi olur bence çünkü Zan yada Güngör hiç güven vermiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Estel_Anorien said: ulan şunun şurasında bikaç sene önce tokat manyağı yaptığımız atletli madritlilerden amma korktunuz be. Baba bikaç sene önce her takımı tokat manyağı yapıyorduk. Kadıköyde fener hariç, gülün eğlenin evet yeter ki trollemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ovv bizim maç bugünmüş yarın sanıyordum ben. kayseri'de zorlu viraj sda hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya bu sabri,hakan balta felan daha ne kadar sakat.önceden siteden bakabiliyorduk sakat durumlarına ama şimdi unuttum bulamadım nerden bakılcağına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bu haldun dediğiniz adam 3 senede sadece 10 maça çıkmış adamı getirip bi de prim mi yapıyo anlamadım ben övmüşsünüz baya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kendisi adı duyulmuş, kalitesini ispatlamış yada ileride çok kaliteli olması beklenen oyuncuları getiriyor. mesela keita, fransa liginin en kötü oyuncularınadn biriydi ama haldun onu buldu. GİBİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şaka mı yaptın ciddimisin anlamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 anlasan şaşardım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Arkadaşlar ne bekliyordunuz ki? Galatasaray Messi'yi mi getirecekti,İbrahimoviç'i mi... Daha önce yazdım,Galatasaray,Fenerbahçe gibi klüplerin yapabileceği transferler maximum bu kadar olur,avrupada formda olan oyuncuyu kim getirebilir,yapabileceklerinin en iyisini yapıyor işte takım... Gidip brezilya liginden saçma sapan adam almak yerine,en azından avrupa deneyimi olan adam alıyor Haldun,tutar tutmaz transfer böyledir,Ferguson'un bile aldığı her adam tutmuyor... Kimseye değerinden fazla para vermedik şu ana kadar,elbette formu düşmüş adamı aldık ama bundan daha iyisini beklemek hayalcilik olur..Bu ligden hiçbir takım avrupada üst düzey formda oynayan bir oyuncuyu tutup getiremez,bu illa bir laf sokacağm sevdasından vazgeçin... Dos Santos,Christian,Gökhan Ünal transferleri Galatasaray'ın 2 senedir yaptığından büyük transferler mi,kendinizi kandırmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Khelben said: anlasan şaşardım zaten. o mesaj ciddiyse rofl espri falansa da hiç komik değil ok takıl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 alla allaaa... ne tatmin olmaz, doyumsuz taraftarmışsınız arkadaş ya. Anelka'yı getiririz, Ortega'yı getiririz yok çok büyük paralar verildi, saçma politika vs. diye eleştirilir. bi tutarlı olun, mokar hastası nihan bile istikrarlıydı onu da geçtiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 poopla said: Khelben said: anlasan şaşardım zaten. o mesaj ciddiyse rofl espri falansa da hiç komik değil ok takıl sen ben burda takılıyım sen kendi takımının topicinde transferlerinizi tartış. espri yaparım ama onu da anlıyabileceğinden şüpheliyim. ayrıca örnek olarak, herkes biliyor ki dos santos yazısını gazetede görünce sene başında "lan yoksa gio yu mu aldık!!" dediniz. en azından fm oynayanlar. @arkasokak : anelkaya fln birşey demiyor kimse ama yakın zamanı konuşuyoruz son 1-2 posttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 anelka yükselişteyken mi geldi fenere? hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gs'a kim yükselişteyken geldi de öyle yazdın şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 andre santos varken brezilya milli takımında? 2 senedir rezilleri oynayan 2.lig takımlarına kiralanan santos için delirdik evet nerden anladın ? ve keita fransa liginin kötü oyuncusu falan demişsin ya hadi bak bakalım biz nerdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 mesele geçmişe dönmek ise. hagisi var, tafareli var. mesele geçmişi övmek değil. mesele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Fistan said: gs'a kim yükselişteyken geldi de öyle yazdın şimdi ? hiç kimse gelmiyo işte. bizim oyuncular nasıl ki dünyada kapışılmıyosa bize de gelmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 türkiye ligine gelen adam ya düşüştedir, ya sakatlıklar yaşamıştır, ya takımda sorun çıkarır disiplinsizdir vs. illa ki bişeyleri vardır. yeni parlaşmış yıldız filan değil yani. ha burda kendini toparlar mı evet olabilir sonrada gider gene avrupaya işte. kumar hep var ama transferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hala daha kendinizle çelişiyorsunuz. bu andre dos santos nedir arkadaşım? disiplinsiz? düşüşte? sakat? bunları yediremeyince çok pahalı vs. diye ağlama olmasın lütfen. ekonomi okuyanınız vardır, ceteris paribus lütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya tamam ya bizim ligi tüm dünya izliyo, çok iyiyiz, en iyisi de fener, sürekli kupa alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 altta kalınca küsücekseniz konuşmayalım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Arkasokak said: altta kalınca küsücekseniz konuşmayalım? :) evet küsüyoz arkasokak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar