Achtel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Anlaşma farklı yapılırdı demek istedim ben. Yani üzerine para alıcağına maaşın tamamını yada şu kadarını ödeyin derdi city sonuçta aynı iki takım arasındaki ticaret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Belki vergi mergi bişeyi vardır ya ondan böyle yapılıyordur. FM'de de %40 maaş verip kiralama ücreti verildiği çok olur mesela. Onun yerine direk %80 vermezler. Futbolun ticari hukukunu bilenlere kalsın bu mesele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'a herkes omg, wtf falan yapıyor da burda asıl unutulmaması gereken bir adam daha var o da Rijkaard. En büyük transfer yine de Rijkaard'dır, adamın sadece ismi bile yetiyor. Keşke kaleci ufuk 1-2 yaş daha ilerde olsa ve biraz daha tecrübeli olsa franco'ya da gerek kalmazdı. Bir tane de genç ön libero alırdık (bu belki yazın da yapılabilir) 2 genç yabancımız yedek bazlı olur bombalardı.. Belki bu sene 6+2 yi direk 8 yaparlar da kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Onun sebebi kiralayan kulübe kar sağlamak. Aylık ücretinin bir kısmını öderseniz azar azar her ay para ödemiş gibi olursunuz. Baştan kiralama ücreti ödeyince kulübün kasasına direkt olarak baştan giriyor para. Böylece hem o transfer dönemi harcayacak sıcak para (hoş ManCity'nin pek ihtiyacı olacağından değil ya :) ) kazanmış oluyor hem de herhangi bir uyuşmazlık, kiralamanın iptali vs durumunda elinde garanti para oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Santos'un cok alkol aldigi ve ondan kulupleriyle ayrildigi, disiplin sorununun oldugu haberleri ne kadar dogrudur? Yilbasi partisinde komaya girene kadar icip bayilmis ve basina da sizmis bu. Tam bilmiyorum da aydinlanmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Galatasaray'a gelene kadar duymadım ben böyle bir şey. Gerçekse bile burada abartılıyordur heralde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Koma falan zaten yalandır da yılbaşında herkes sızana kadar içer, bırak adam da içsin nolacak. 20 yaşında çocuk daha normal arada bir abartması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 adamlar 20 yaşında ne işler yapıyor üzülüyorum kendime bakıp bakıp anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Adam genç tabi ki içecek kusacak sızacak..Bunlar gençken yapılabilir şeyler.Alkol bağımlısı olduğunu göstermez ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 he valla, 20 yaşındayken rakının üstüne su yerine vodka koyup içmişliğim (ve o sırada bunu yapacak kadar sarhoş olmuşluğum) var benim. Tavsiye etmiyorum bu arada aman diyim. Olur o aralarda böyle işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi kazım gibi bir adam geldi geçti bu ülkeden, rahat kotarır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 pavluçenko gelsin ali turan gelsin le fffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Estel_Anorien said: pavluçenko gelsin ali turan gelsin le fffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu maximum bi gol daha az yersiniz fenerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 delimanyakcapkin said: Şu resmi koymaya gelmiştim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 iyi iyi, mutlu olsunlar hep böyle. iyi oynasınlar sdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ahaha dünya mutluları asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 nonda nin arkasindan guluyorlarmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ne pavliçenkosu abi kaç kişi çkçanz maçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sahaya izin verilen sayıdan fazla yabancı ile cıkmak fb nin uzmanlık alanı yalnız gs sanmıyorum ki o hatayı yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 alisamiyendeki maçta bjk'nin fb'yi yenmesi gibi oldu alskdjalskşjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Kadıköyde uefa finali inanın çocuklar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 poopla yazık sana yahu, insanın hayatta geçerli bir amacı ve duruşu olmalı :/ sabah akşam ağlak gözlerle gs düşmanlığı yapmaya adamışsın kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar