Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bi yer kalitesiyle populer oldu mu hemen eleştirilir zaten. klasik.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mighty_THoR said: kokoreç kömürde pişer şampiyon teflonda yapıyor dolayısıyla ben almıyayım alanlarda kokoreç yediklerini zannetmeye devam etsinler ya bugün bi yerde gördüm şans eseri işlerim vardı adam evet teflonda yapıyordu garibime geldi ha
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ataşehirdeki şampiyonda yedim bugün,hiç beğenmedim ben.kokoreç tadı almadım ki full baharat ve acı ...
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Fistan said: bi yer kalitesiyle populer oldu mu hemen eleştirilir zaten. klasik.kalite /= pazarlama şampiyon pazarlama konusunda iyi. lezzet konusunda diğer kokoreççilere oranla kötü. göz boyamaktan ziyade işini iyi yapan yerler bu kadar eleştirilmez.
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 kokoreç, midye, karides, işkembe, kelle paça oo yeaaa hepsi de sokaktan olcak.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Fistan said: bi yer kalitesiyle populer oldu mu hemen eleştirilir zaten. klasik. kokoreçten bahsediyoruz. şampiyon restorant olarak kalitelidir ama kokoreçi boktan (ahah zaten öyle olmalı da işte anladın) pek kokoreç yemediğin çok belli =p
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 kokreç ve midye dışındakileri sokaktan nası yiyorusn bilmiyorum ama doğrudur. teflon ne yahu bu arada sac o zaten kömürde ceviriyorlar scata ısıtıyorlar ama yine derim istanbulda yiyebicleğiniz en iyi kokoreçlerden biri topkapı/şehremini çekap dönercisinin yanından girin sola doğru,hemen solda göreceksiniz,on numara 5 yıldız.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yav said: Fistan said: bi yer kalitesiyle populer oldu mu hemen eleştirilir zaten. klasik. kokoreçten bahsediyoruz. şampiyon restorant olarak kalitelidir ama kokoreçi boktan (ahah zaten öyle olmalı da işte anladın) pek kokoreç yemediğin çok belli =p klasik dedimya sonunda. eleştirilir :D
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 klasiktir belki de, kokoreç istisna diyorum ben de. çünkü kalitesiz yerlerde bariz daha lezzetli oluyor. bu arada klasiktir demişken. arkadaşım edebiyat dersinde bi herif için klasiktir demişti ama hoca kla kısmını duymamıştı ahaha
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yav said: ne kadara alıyonuz mesela? izmirde 4-5 ortalama 5-6 ankarada. çiftlikte 7.5 ama
Öne çıkan mesajlar