Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yürü ba ! (bunu pekazize demiştim ama pattis sever arkadaş araya kaynak yapmış) sus ulan sus sen ne anlarsın kokoreçten(@marlon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 söylendi mi bilmiyorum ama koala değil lemür, kekik değil kimyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kokoreç <3 diğer sakatatları üste para verseler yemem ama kokoreç ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Valla bunlar gerçek olsa kaç yazar, olmasa... Yiyecek miyim? Sonsuza kadar... Bilakis Üsküdar'da Güneş Kokoreç'i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yemekten anlıyorum en azından. np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Lyvanna_Dolores said: Greeny said: iğrençsiniz lan balık kokoreç yiyin daha temiz benim bildiğim boklu kebap derler ona boklu kebap? balık kokoreç mi? mezgit boklu mu oldu şimdi cizız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 YEMEKTEN ANLIYORUM FALAN DA NE DEMEK OLUYOR LAF MI SOKUYORUZ HA??? HAAA??? BENDE KEKTEN ANLIYORUM O KEK OLMASA ŞUANDA YAŞAMIYODUK ! NANKÖR!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mezgitte baya bok olur, diğer balıklara nazaran karnı davul gibi olur. yumusakçadır, temizlemeden kokorec usulü kes kes parçala yapıyorlarsa boklu kebap tabirini haketmiştir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 @Greeny bkz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 abi aynı şeyden bahsetmiyoruz ki, babam gelsin istten yaptıram aşama aşama tutorial şeklinde karşınıza sunam. ayrıca fistan balık abi bu heralde temizleniyor pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 uzak doguda falan temizlemiyolar, yerken kendin temizliyosun ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 balik kokorec ne ya? ilk defa duydum. yeni mi cikti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 itiraf ediyorum hayatımda hiç kokoreç yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Fistan said: damak tadı arkadaşım. biradan sonra işkembe yemiyorum, kokorec yemiyorum demek ile prim yapma 1998 de kaldı Bana dediyse ben de aynı şeyi diyorum zaten :S:S:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 birşey kaybetmemişsin. ben de bir defa yedim ilk ve son yiyişim oldu,bir ısırık alıp bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o kokorecin cazibeli kokusundan ziyade bir de yapilirken cikan kokuyu koklamanizi tavsiye ederim. eve yakin bir yerde uretim yeri vardi lan boyle pis bir koku olamaz. e zaten yapildigi malzeme belli bok kokar diye dusunmeyin ondan da beter kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 KOKOREEEEEEEEEEEEÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 her kokorec konusunda söyledigim gibin; kokorec yerine her daim midye tavayi tercih ederim. ohs o sarimsakli sosu yok mu mmm. of. almanci olmak iste bu yüzden cok kötü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bu yaşıma geldim böyle asortik şehir efsaneleri duymadım. kokoreç candır kekik ile beraber kimyon konulması sünnet, konulmaması durumunda dayak yemek farzdır ddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya aslında kokoreçe kekik konmaz. kimyon konur. kokoya kekik istanbul adetidir. ayrıca kokoreç parça pinçik kesilerek de yenmez, ama o da istanbul adetidir, millet yerken hızlı ve düzgün yiyebilsin diye. onun dışında kokoreçte bok kalabilir, her ne kadar iç-dış yapılıp, tazyikli suyla bol yıkansa da, her yerde boyle temiz yıkanmadığı da bir gerçektir. ama sonuçta bok lezzettir ve klavuzu kokoreç olanın burnu boktan çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 benim saçım da bakır rengi, kafamı mı kalaylayacaksınız yoksa siz? köy yeri mi burası, hooov? renkten çıkarım yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 vaniLLe said: balik kokorec ne ya? ilk defa duydum. yeni mi cikti? istanbulda bizim restaurantta vardı. başka yerde var mı bilmiyorum, avrupa yakasındaki tek yer bizdik hatta anadoluyu bilmiyorum. şimdi adrasandayız bekleriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kokoreçe ne kadar bok atılırsa atılsın, kokoreç efsanedir yenilir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 KOKO MUSTİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bildiğim kadarıyla kokoreç ince bağırsaktan yapılmaktadır ve ince bağırsakta da bok olmaz çnkü ince bağırsak emilim görevini üstlenmiş bi bağırsaktır. Ama eğer yanlış biliorsam ve bok olsa bile güzel bi tadı var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar