arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dark olsa listede BANG BANG yok diye içerlerdi. İşin ilginç kısmı o 2004 tarihli mesajlar buraya kopyala yapıştır ile konsa halen iş görür, o kadar evrensel cevap vermiş vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dark ile en son geçen yıl aoc'ta tartıştığımızda "blizzard turnuva düzenledi, wow e-sport oldu" filan diyordu. bir daha da oyuna girmedi o geceden sonra nedense. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 arcane said: X sene önce senle WC3 oynamıştık o aklıma geldi. Human alıp kule falan diziyordun Red Alert'da base etrafına duvar çekermişcesine. Çok şey açıklıyor :) ahahaha supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 arcane said: X sene önce senle WC3 oynamıştık o aklıma geldi. Human alıp kule falan diziyordun Red Alert'da base etrafına duvar çekermişcesine. Çok şey açıklıyor :) win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi ne kasıyorsunuz en nihayetince oyun değil mi? boş ver ya oyun deiğin neyin çığırını açacak allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 arcane said: X sene önce senle WC3 oynamıştık o aklıma geldi. Human alıp kule falan diziyordun Red Alert'da base etrafına duvar çekermişcesine. Çok şey açıklıyor :) fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 subjektiviteye dayalı argümanlarla peynir gemisi yürümeyince son çare ad hominem'e sarılmak şaşırtmıyor da stratejinin s'sinden dem vurup da başkasının oynayışı üzerinden fikrini çürüttüğünü sanmak düşündürücü. sanırım belli kalıplarda oynamak gerekiyor o 'strateji' oyununu, ilginçmiş. 8-) ha sc konuşulurken wc3'e atlamanın alakasızlığı ayrı bir mesele ama arcane'dir, ne yapsa yeridir diyoruz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 tamam takma bu kadar altı üstü bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 "circlejerk'e devam edin oynamıyorum ben" deyip kaçsa mıydım? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 meraba, Strateji Anlayışım Mammoth'dur demek için gelmiştim. denmiş ama galiba. genç sc'ciler rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 konuyla alakası yok ama sc çok sıkıcı bi oyun bence atmosferi falan böle iç karartıcı o ne lan hiç sevmiyorum age of güzel böle orta çağ falan :P bide paradox oyunları gerçeği var, apayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Estel_Anorien said: meraba, Strateji Anlayışım Mammoth'dur demek için gelmiştim. denmiş ama galiba. genç sc'ciler rahatsız. Strateji Anlayışım Mammoth olucakti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mammoth the game olarak resim arattırdım bi bakim diye. şu çıktı o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 karada yaşamış en buyuk memeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çok uzun zamandır takılmıyorum buralara. yani 3-5 okuyorum anca genelde. başlığı okuduğum anda kesin bunda sc vardır ve sam de gelip eleştirmiştir dedim... haklıymışım ahah 4 yıl kadar önce zannedersem starcraft tartışmasına girmiştik sam ile. karşısında 10 kişi anlatmaya çalışsa da sc'yi, tabii ki kabullenmemişti hiç birşeyi. bir de myth'in çok daha iyi olduğuyla ilgili wall of text yazmıştı sanırım. hey gidi hey. hiç değişmemiş ama hala aynı. diyecek söz yok :) benim pc oyunu geçmişim sizin gibi dolu dolu değildir ama şu sayacaklarımın hiç biri mi yenilik değildir? hiçbiri mi orijinal fikir değildir? yukarıda olanın avantajlı olduğu her ünitenin counterının olduğu her ünitenin kendi boyutuna ve ona yapılan saldırının türüne göre damage alması binalarla base'e girişi kapamak ünite taşımak görünmez ünite kavramı popülasyon limiti 3 farklı ırkın tamamen birbirlerinden farklı ünitelerle müthiş dengedeki kapışması şu an aklıma gelmeyen şeyler de vardır illa veya sc'nin getirmediği şeyleri de yazmışımdır belki. ama sc getirmemiş olsa bile "en iyi" kullanılan oyun olmuştur bunlar, o güne dek... bu oyundan sonra insanlar başka strateji beğenmemeye başladılar. niye diye bi sormak lazım. öyle wow gibi cicili bicili user friendly olduğu için değil, harbici gameplayden delicesine zevk aldıkları için beğendi insanlar bu oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mum'un "doktora tezim" diyerek yaptığını tekrarlamak istemezdim ama yukarıda sanırım incremental innovation kavramını çok güzel örneklemişsin. Tabi bu benim kavramdan anladığım kadarıyla, yanlış söylüyor da olabilirim. Ama dediklerin tek bir büyük yenilik değil ufak ufak değişimler. Hepsi güzel ama breakthrough değil. Öte yandan konu çok dağılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 SC'nın break through'su egames'e rts'yi sokmak zaten, soylendı bu daha once. Battle net diye bişey yaratmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sabonis said: karşısında 10 kişi anlatmaya çalışsa da sc'yi, tabii ki kabullenmemişti hiç birşeyi. bir de myth'in çok daha iyi olduğuyla ilgili wall of text yazmıştı sanırım. hey gidi hey. hiç değişmemiş ama hala aynı. diyecek söz yok :) blizzard aşıkları değişti mi ki ben değişeyim? :) kaldı ki 10 kişi yerine 10 milyon kişi olsa da farketmez, galileo'ya hürmetler. sesim bastırıldı diye düşüncelerimi değiştirmedim bugüne dek, bundan sonra da niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 şimdide engizisyon mahkemesi olduk iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben daha ziyade çürük yumurta atan güruh olarak düşünmüştüm cüce, bkz: şekil 1-a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Sam said: kaldı ki 10 kişi yerine 10 milyon kişi olsa da farketmez, galileo'ya hürmetler. sesim bastırıldı diye düşüncelerimi değiştirmedim bugüne dek, bundan sonra da niyetim yok. devrim falan yapsana sen bu hırsın boşa gitmesin bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Cuce said: SC'nın break through'su egames'e rts'yi sokmak zaten, soylendı bu daha once. Battle net diye bişey yaratmak. Teknik olarak battle.net diablo ile geldi ;) Ben daha fazla tartışmayacağım valla, siz eğer görmek istiyorsanız SC'yi çok innovative o zaman peki. Herkes görüşlerini ortaya sundu zaten. Forum vs. Sam olayına dönüştü iyice objiktiviteden eser kalmamış konu altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Teknik olarak diablo bneti de irc + oyun listesinden öteye gitmedi. Competitive multiplayerı yaratan sc updateli bnet dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar