eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 arıyorum böyle kantır tarzı görüntü ya da max payne farketmez öyle aynı konuda ama ilerlemeli olsun böyle oyunlardan hangisini tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 call of duyt 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Oynamadıysan Medal of honor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 call of duty 4 oynadım . 2. dünya savaşı tarzında değil de modern dünyada geçen şeyler arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 cod 4 oynadığına emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bionic Commando oynuyorum bu aralar. zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 rainbow 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 eysofspeyds said: call of duty 4 oynadım . 2. dünya savaşı tarzında değil de modern dünyada geçen şeyler arıyorum Sen CoD 4 oynamamışsın, 5 yada 3 ile karıştırıyorsun. Ve eminin seni en çok tatmin edecek oyun şu anda CoD 4 Modern Warfare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 cod 4 ü oynamış 2. dünya savaşı şeyinide medal of honor için belirtmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hmm evet nokta koymuş. O zaman hl2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Apis said: eysofspeyds said: call of duty 4 oynadım . 2. dünya savaşı tarzında değil de modern dünyada geçen şeyler arıyorum Sen CoD 4 oynamamışsın, 5 yada 3 ile karıştırıyorsun. Ve eminin seni en çok tatmin edecek oyun şu anda CoD 4 Modern Warfare. meali cod 4 tavsiye eden arkadaşa : oynadım medal of honor diyen arkadaşa: 2. dünya savaşı istemiyorum . iki farklı cevap verdim karışmış birbirine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 half life sonra hl 2 sonra ep1 ve ep2 oyna sırasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 quake2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 heretic rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hiçbirinizi dinlemedim swat 4 indiriyorum nasıldır güzelmidir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 çok güzeldir ama çok sabır ister (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 crysisi oynamışsındır herhalde ek paketiyle birlikte, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eysofspeyds said: hiçbirinizi dinlemedim swat 4 indiriyorum nasıldır güzelmidir ki ? eski bilgisayarlarda bile kütür kütür çalışır, mutliplayerı zevklidir hala oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar