xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Flassh said: xaty said: DRaGoN_SLaYeR said: olm çok kıskanıom lan.. :( herkesin patide bi kankası bi ortax ı war.. benim kimsem yok patide.. :( tanışalım mı dostum onu bırak bana gel fdafd herkese yeterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Fish are friends, not food. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 BonePART said: bende yatiyorum sskli adamin hali baska sana da nn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: aha dory lets be friends demişşş aboww işte beklediğim an !! senden bana arkadaş olmaz canım, hadi yoluna... salaksin biliyosun demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: Fish are friends, not food. ginaly +200 pts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 barıştık mı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hayi, alt topicte bana nah cekmissin ginaly degilsen acma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ohoo.. hakaretler havada uçuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dory said: DRaGoN_SLaYeR said: aha dory lets be friends demişşş aboww işte beklediğim an !! senden bana arkadaş olmaz canım, hadi yoluna... salaksin biliyosun demi. senin gibi olmaktansa salak olmayı yeğlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 uuu.. kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 xaty said: ohoo.. hakaretler havada uçuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: dory said: DRaGoN_SLaYeR said: aha dory lets be friends demişşş aboww işte beklediğim an !! senden bana arkadaş olmaz canım, hadi yoluna... salaksin biliyosun demi. senin gibi olmaktansa salak olmayı yeğlerim supriz yumurtadan mi ciktin sen? gece gece canin sikildi nerden zilgit yesem diye mi araniyosun? dusuk iqnu, sazanligini ve munasebetsizligini bi kenara birakalim, hic tanimadigim biri olarak postuma heycanlanman burda sazan kismi orneklendiyo anlamazsin kesin simdi, senin gibi shiftor kafe bebesiyle tesekkur ederim ki daha fazla karsilikli konusmada bulunmayacagim. durduk yere bok atip, uzerine de hala laf soylemeye devam edersen de, ben seni duymuyor, okumuyor, sallamiyor ve TABIKI umursamiyor olacagim. simdi git su koseye sic, raatlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hey hey sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oOOooO oOo Ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yasasın kavga çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yine de şahlanıyor ammannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dory said: supriz yumurtadan mi ciktin sen? gece gece canin sikildi nerden zilgit yesem diye mi araniyosun? dusuk iqnu, sazanligini ve munasebetsizligini bi kenara birakalim, hic tanimadigim biri olarak postuma heycanlanman burda sazan kismi orneklendiyo anlamazsin kesin simdi, senin gibi shiftor kafe bebesiyle tesekkur ederim ki daha fazla karsilikli konusmada bulunmayacagim. durduk yere bok atip, uzerine de hala laf soylemeye devam edersen de, ben seni duymuyor, okumuyor, sallamiyor ve TABIKI umursamiyor olacagim. simdi git su koseye sic, raatlarsin. uslubunla ne kadar haklı olduğumu kendin belirtmişsin benim bişey dememe gerek kalmamış. /feel_pity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 seviyorum böyle atraksiyonlu topikleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 abi nabıyosunuz siz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 polemiklere bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 too much garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar