napae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Merhabalar, Bilen bilir çok sevdiğim bir insanla ilişkimiz bitti dün. Çok mutsuzdum, şefkate ihtiyacım vardı. Paticikten bir üye bana şefkatli davrandı. Sonra olanların üstüne bir de bana olan aşkını itiraf etti."BANA GEL. BENİM OL." dedi. Sevdiğim kişiyi kötüledi üstelik baya bi. Soruyorum size, sizce paticikten bir insanla sevgili olmam doğru mudur? Artıları eksileri var mıdır acaba ne bileyim. Üstelik komşu bile sayılırmışız. Sizin fikirleriniz doğrultusunda ne yapacağıma karar vereceğim. Teşekkürler. not1: ginaly değil bu. SDKLS not2: topiği açıcam demiştim, görünce şaşırma sakın. not3: aman buraya yazıp da kimliğini deşifre etme. not4: kişisele açıcaktım aslında da. ciddi olduğumu anlama diye garbage'a açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bence ilgi çekmeye çalışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Böjeek said: bence ilgi çekmeye çalışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bide abi ne hızlısınız hepsi 1 gündemi oldu bunların şlşfghgf. severek izliyorum sizi. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly kıskanmış direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yunus, bademini şaklatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bugün Paticik bir garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 arkadasim ben demedim ginaly dememis sly olabilir ama slysa olmaz de kac hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hatta sly komsunsa tasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hayır tamamen şaka kimse yazmasın buraya. ilgi çekmeye çalışıyorum evet. ama sizin ilginizi değil. SADECE ONUN İLGİSİNİ SKLDLŞS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hayır canım alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Naz, bi ban yedim gittim, ben olmayınca 37 level birden salaklaşmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 orcun olablir mi garbageye yazdina gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sly değil çünkü ben clark kentim ayrıca sly kimseyi kötülemez zaten ordan eleniyor bros before (attenzion) hoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 İst. de ne kadar apaçi varsa haber vericem 'patiden manita şekli yapılıyo kanki' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Birinin dikkatini çekmek için garbage a yazılıyosa o kişi Cons dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 napae said: Paticikten bir üye bana şefkatli davrandı. orç, yo, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 "Pen Duick" said: sly değil çünkü ben clark kentim ayrıca sly kimseyi kötülemez zaten ordan eleniyor bros before (attenzion) hoes 3 defa edit Hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kimliğimi deşifre etmemen hoşuma gitti.. erdemli insansın vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yaş kaç demek isterdim ama maalesef 15 16 olmadığını biliyorum sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 eğer yaş 18-19 sa o kişi bende olabilirim (:P) çok yılışığım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 SodomVsGomore said: İst. de ne kadar apaçi varsa haber vericem 'patiden manita şekli yapılıyo kanki' diye. shdgjfgjsd manita şekli yapılıyo nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 neki bu anlamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Şimdi kameralarımızı Beyoğlu stüdyolarımızdaki Haydar Dümen hocamıza çeviriyoruz... Zekeriya Beyaz hocamız da caiz olup olmadığı konusunda bilgilendirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bir de o arkadaş gerçekse, müjde ar'a yardım eden kamyoncu amca modunda gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar