strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 eskişehir'de kalınabilecek iyi durumda ve öğrenci cebini yakmıycak 1 gecelik otel bilen var mı? 3kişilik olucak birde o kısmı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kalacak yer : gar tualet : gar tualeti banyo : has hamam yiyecek içecek : öz mersin tantuni tv, cart curt : envai çeşit kafe. seks : bademlik parkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ama olmazsa çarşıdan yimpaşa giderken sağlı sollu oteller var uvuz. pek tekin değil ama bi gece idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ibis otel var gecelik 109 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bana da lazım şöyle ucuz bi otel eskişehirde,malum yetenek sınavları yaklaşıyo. 2 sene önce gittiğimizde saçma sapan pansiyonlarda kaldık,her katta tek bir ortak tuvalet filan,rezaletti açıkçası. otelin kalitesi pek önemli deil,odasında tuvaleti banyosu olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 aü de migrosun karsısındaki çimler.Sabah olunca poacada alırsınız karsından hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o çimlerin üstüne duraliti koyup,sınava girmeden önce duralit üstünde sabah ayazında yarım saat kadar kestirmişliğimiz var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gündüz varuna gezgine gelin gece cafe del mundoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Anubisath said: malum yetenek sınavları yaklaşıyo. ne sınavına gireceksin? ben de orada tiyatro sınavına giricem garda uyumayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Fistan said: gündüz varuna gezgine gelin gece monte cafe bar'a. fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 köprübaşından başlayıp, eski otogara kadar uzanan cadde üzerinde küçük oteller var hep. olmadı yunusemre caddesinde porsuk otel vs var, eskidir ama temizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 otel şale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 GwindonSurion said: Anubisath said: malum yetenek sınavları yaklaşıyo. ne sınavına gireceksin? ben de orada tiyatro sınavına giricem garda uyumayı planlıyorum ben güzel sanatların resim,grafik,seramik bi de animasyon sınavlarına gircem.rahat bi 4-5 gün ordayım eğer ilk barajı geçersem yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 eski otogarın ordaki oteller(böyle bi sıra 3-4 tane 3yıldızlı otel var) kısmen ucuzdur ögrenci adamın ne işi var ibiste şalede anemonda :)bi şekilde bağlantın varsa eskişehir orduevinden kral otel bulamazsın öğretmenevide iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 üniversitenin misafirhanesinde kalamıyormusunuz üniversite için geldiğinizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hostel açıyoruz biz yakında. bi dahakine gelir kalırsınız artık sdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 gözümüzü kaybederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar