GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 adam 1 saatte dünyanın yapamadığını yapıp çökertmiş evrim teorisini asdasdf http://www.harunyahya.tv/videoDetail/Lang/1/Product/1139/EVRIM_TEORISININ_COKUSU cümleler de kesin değil olacaktı yapacaktı edecekti falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 onu bunu bilmemde kozmoloji bilgimin temellerini (çok şey biliom ya sanki) bu adamın kitapları ile atmıştım ben taa çocukkene, o zmnlar da düşünüyordum lan bu adam niye 3cümlenin birinde allah diyip duruor diye. çook sonraları öğrendik tabii nedenini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Forum trollüğünün gerçek hayata sıcramış hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Hitler müzik grubuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 matbayı memlekete getiren ilk canlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 videodan; said: canlılık kesinlikle tesadüfen ortaya çıkamayacak kadar kompleks bir düzene ve tasarıma sahiptir. said: mekanik bir saat çarkların tesadüfen biraraya gelmesiyle oluşamaz ve kendini dizayn eden bilinçli bir saatçinin varlığını gösterir. aynı şekilde canlılık da çok üstün bir tasarıma sahiptir ve kendini YOKTAN VAR eden bir yaratıcının varlığını İSPATLAR. ya burda çelişki var yada benim kafam basmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Matbaacılık ve HQ hayvan fotoğrafları derlemede kalitenin sesi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 adamın ismini görünce sinirlerim bozuluyor. insan öldürmek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Griswold said: Matbaacılık ve HQ hayvan fotoğrafları derlemede kalitenin sesi kendisi. asgjdfıoghjdsfgıuhıfugherwtsdmgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Harun Yeahyeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bu adamın bi kitabında aha bak canlılar değişmemiş diye yazmış yanına da plastik balık yemi koymuştu kancası felan duruyodu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar