elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Komplo Teorileri veya bunun gibi bir bölüm talep ediyorum.. mesela susurluk vb olayları tartışabileceğimiz bir bölüm talep ediyorum.. ben meraklıyım böyle konulara tartışmak istiyorum ama konu dışı değil de mesela böyle bir bölüm açılsa..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konu dışı ne işe yarıcak o zaman ?[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 karekedi öss okulların kapanış tarihi bebeğe müzik dinletmek gibi konulara yaricak[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ya deget işine. Yanlış yerde istiyorsun bu 1. Ayrıca zaten gereksiz bir bölüm talebi bu.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 özelden tartış bul birini özelden konuşun :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bence de serbestçe siyaset tartışacak bir yer lazım. Her tartışmamız yarıda kesiliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abarttığımız için bence kesiliyor izin verseler küfür edicez çünki :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Estel_Anorien, 10 Haziran 2004 18:47 tarihinde demiş ki: Ya deget işine. Yanlış yerde istiyorsun bu 1. Ayrıca zaten gereksiz bir bölüm talebi bu. biraz düzgün cevap versen daha iyi olurdu.. sen istemeyebilirsin böyle bir bölüm.. açıkçası ztn talep ediyorum bir bölümün varlığı seni rahatsız etmez. Patinaj nasıl varsa bence bu da böyle bir bölüm..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Tam senlik bir bölüm. Bu iş için tarih daya uygun kaçar.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 girmeyin ole siyasete fazla.bakarsın paticik ikiye bolunur :P patiparti,antipatiparti... acılsa bir bolum neler olur bilemem de seviyeli olduktan sonra hersey tartısılabilir kanaatimce :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Alexi_Septimus, 10 Haziran 2004 18:53 tarihinde demiş ki: Tam senlik bir bölüm. Bu iş için tarih daya uygun kaçar. evet benlik açıkçası.. tarih deyince daha eskiye dayanan şeylerden bahsediyoruz. yakın tarihten bahsediyorum yani 10 sene öncesi falan.. olan olaylar gelişmeler kafaları karıştıranlar bilgi ve düşnce paylaşabileceğimzi biyer.[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 siyaset gibi bi bölüm açılsa iyi olur ama sanırım paticik'in genel politikası böyle şeylerin tartışılmaması o yüzden açılmıyor imza mı toplasak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Aytoz, 10 Haziran 2004 19:04 tarihinde demiş ki: siyaset gibi bi bölüm açılsa iyi olur ama sanırım paticik'in genel politikası böyle şeylerin tartışılmaması o yüzden açılmıyor imza mı toplasak nedir yaw siyaset olayı deil sağcılık solculuk tartışalım demiyorum ki.. komplo teorileri biraz garip bi ad oldu ama anladınız işte ne demek istediimi..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi bence "flört" veya "kızlar" vs ile ilgili bölum acılmadıgına göre bo$una kasma senınkını hıc acmazlar =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Pyr0, 10 Haziran 2004 19:08 tarihinde demiş ki: abi bence "flört" veya "kızlar" vs ile ilgili bölum acılmadıgına göre bo$una kasma senınkını hıc acmazlar =) kızları anlamak imkansızdır o yüzden ztn açılması söz konusu değildir :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 o konuda açıklamalar yapılıyo yeterince siyaseti hiç konuşturtmuolar yakında yörünge dışı olcam sanki :) muhalefete ölüm [Bu mesaj Aytoz tarafından 10 Haziran 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Siyaset sağcılık solculuktan ibaret değildir ki?[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 buda fakrlı bı bakı$ acısı =) ama kızlar hakkında o kdr topic acıldı kı onlar ıcın bı bölum bıle acmadılar komploya mı accaklar[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 10 Haziran 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Alexi_Septimus, 10 Haziran 2004 19:12 tarihinde demiş ki: Siyaset sağcılık solculuktan ibaret değildir ki? örnek veriyorum.. siyaset hakkında türkiyede zıt kutuplarda çok düşünceler var.. o yüzden çok sağlam kavgalar veya bi süreden sonra seviyesiz olan tartışmalar oluo.. [signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 10 Haziran 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 evet son derece gerekli, komplo teorileri olarak degilde, butun bu populizm kokan topicler oraya gitmeli[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 populizm kokan dediklerin için garbage war ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hayir garbaj ayri populizm ayri garbage cok aptal boyle, orumcekten cok korkarim, yiyecek manita kalmadi napiym yada hehey 18 yasima vurdum felan diye populizm ise iste 6 m lik insan ceseti bulundu, yoksa nostradamus un tahminleri tutacakmi, bizmi tutacaz? mit teskilati susurluk derin devlet ucgeni? gibi konular[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yani ne saçmalıklar duydum ama "komplo teorileri" diye bir bölüm ehaeheaheah koparım... "maymun kulakları" "adı süleyman olanlar için garbage" "klavyenin y tuşu hakkında yorumlar bölümü"[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar