Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bir bölüm talep ediyorum

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Komplo Teorileri veya bunun gibi bir bölüm talep ediyorum.. mesela susurluk vb olayları tartışabileceğimiz bir bölüm talep ediyorum.. ben meraklıyım böyle konulara tartışmak istiyorum ama konu dışı değil de mesela böyle bir bölüm açılsa..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 10 Haziran 2004 18:47 tarihinde demiş ki:
Ya deget işine. Yanlış yerde istiyorsun bu 1. Ayrıca zaten gereksiz bir bölüm talebi bu.

biraz düzgün cevap versen daha iyi olurdu..

sen istemeyebilirsin böyle bir bölüm.. açıkçası ztn talep ediyorum bir bölümün varlığı seni rahatsız etmez. Patinaj nasıl varsa bence bu da böyle bir bölüm..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

girmeyin ole siyasete fazla.bakarsın paticik ikiye bolunur :P
patiparti,antipatiparti...

acılsa bir bolum neler olur bilemem de seviyeli olduktan sonra hersey tartısılabilir kanaatimce :D[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 10 Haziran 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
Tam senlik bir bölüm.
Bu iş için tarih daya uygun kaçar.

evet benlik açıkçası..
tarih deyince daha eskiye dayanan şeylerden bahsediyoruz. yakın tarihten bahsediyorum yani 10 sene öncesi falan.. olan olaylar gelişmeler kafaları karıştıranlar bilgi ve düşnce paylaşabileceğimzi biyer.[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aytoz, 10 Haziran 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
siyaset gibi bi bölüm açılsa iyi olur ama sanırım paticik'in genel politikası böyle şeylerin tartışılmaması o yüzden açılmıyor
imza mı toplasak nedir

yaw siyaset olayı deil sağcılık solculuk tartışalım demiyorum ki.. komplo teorileri biraz garip bi ad oldu ama anladınız işte ne demek istediimi..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 10 Haziran 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
abi bence "flört" veya "kızlar" vs ile ilgili bölum acılmadıgına göre bo$una kasma senınkını hıc acmazlar =)

kızları anlamak imkansızdır o yüzden ztn açılması söz konusu değildir :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 10 Haziran 2004 19:12 tarihinde demiş ki:
Siyaset sağcılık solculuktan ibaret değildir ki?

örnek veriyorum..
siyaset hakkında türkiyede zıt kutuplarda çok düşünceler var.. o yüzden çok sağlam kavgalar veya bi süreden sonra seviyesiz olan tartışmalar oluo.. [signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 10 Haziran 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayir garbaj ayri populizm ayri

garbage cok aptal boyle, orumcekten cok korkarim, yiyecek manita kalmadi napiym yada hehey 18 yasima vurdum felan diye

populizm ise iste 6 m lik insan ceseti bulundu, yoksa nostradamus un tahminleri tutacakmi, bizmi tutacaz? mit teskilati susurluk derin devlet ucgeni? gibi konular[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...