Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Şuan oynanıyor,yanlışlıkla alt basmıştım iddia'da sonra neyse diyip bıraktım da yok,rezil olacak Sivas gibi,aylardır oynadığım ilk kupondu :( Daha orta sahadan çıkamadı 9 dakika'da,Anderlecht tokatlıyor kaleyi resmen Edit : Trt'de canlı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Biraz haşin bi yorum olmuş kendi sahasında ilk 10 dakika baskılı başlaması gayet normal Anderlecht'in. Gerçi bir pozisyonda Allah korudu kaleyi ama şuan için durum o kadar umutsuz görünmedi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 gerçi tabii ilk defa oynuyorlar böyle bir maçı ama çok çaresiz başladılar,biraz topladılar gibi bakalım ama yine pek birşey beklemiyorum. Kendini Mourinho zanneden bir adamdan pek birşey beklemiyorum ama,geçen seneki Sivas'ı gözler arıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Gol oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 evet,onu derken gol oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Balili'nin eksikliği çok göze batıyor. Petkoviç inanılmaz bir gol yedi amatör küme kalecisi yemez tabir edilen gol yani. Böyle olmaz çok oyuncu vermiş yerine yenilerini koyamamış B. Uygun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 alt oynayan kafama koyim ... 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 2 oldu cok beleş goller yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Rezalet çıkmasa bari... Saçma sapan goller yiyor Sivasspor. Sonu kötü bu işin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yazık lan sivasa acıyo insan böle izleyince ne biçim bastırıyor anderlecht bulmuslar sivası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sivas geçen seneki kadrosunu çok bozdu. normal böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 anderlecht isterse 10 olur bu maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 3 oldu. Kırmızı nokta gerekli artık bu maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 beş yeriz yedi yeriz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 her 10dakikda bir gol oluyor bülentimin 9 u hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 beşiktaşın rekoru kırılcak mı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yok bunlar ingiliz değiller :D öyle bastırmıyorlar fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Umarım bir mucize olur da sivas 3-3 falan yapar çok isterim gerçekten. AMA YENİLCEKLERSE 6-0 veya 8-0 yenilsinler patlasın bülent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sivastan cacık olmaz diyorduk. cacık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yazık lan, gavura atar gibi atıyolar golleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Vakti Zamanında said: Trabzon'u saymazsak ilk defa bi Anadolu takımı bu büyük arena da boy gösterecek.Hedef Bülent Uygun'un ağzından çıktığı kadarıyla ''Sivasspor markasını Dünya'ya tanıtmak'' Anadolu takımını özellikle vurguladım çünkü bu maçla beraber Sivas'ın Avrupa Arenasında ki karakteri de ortaya çıkacak.Önünde 2 seçenek var: Ya normal bi Avrupa takımı gibi dış saha da savunmaya ağırlık verecek ve atak için 2-3 oyuncu önde duracak yada Fenerbahçe-Denizlispor maçı tadında 10 adam savunma yapıp top şişirıp boş bi anlarını yakalarsak gol atarız düşüncesiyle Anadolu takımı futbol mantığını sahaya sürecek.Maçtan sonra bunu da göreceğiz ama nedense içimden bi his Fenerbahçe-Denizli maçını izleyeceğiz diyor.demiştim ne yazık ki haklıymışım 10-0-0 sistemiyle oynuyor sivas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ersen Martine bitiyorum ya ben.Sanki ibrahimoviç adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 valla gavura atıyo zaten adamlar, petkoviç malının yediği golleri hakan arıkan bile yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 8-0'lik maçtaki gollerin bir çoğunda Hakan'in yapacağı şey yoktu,2 tanesi çok saçmaydı mesela tamamen takımın bitik olmasından ötürü ama burada Petkovic cidden çok oynuyor,bariz kaleci hatalarıyla farka gidiyor maç, Kötü oldu aslında,gerçi çıksalar ne olacaktı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar