Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bugün sınıfı resmen sorumlu olarak değil direk olarak geçtiğimin farkına vardım(yane aslında okulun sitesinden hesaplamalarla :D ) işte budur dedirtecek bir olay neden mi? çünkü 2 yıldır hayatımın çivisi çıkmış gibi sanki, hiçbirşey istedigim gibi yürümüyor, özel hayatımı düzeltiyorum, egitim hayatım berbat oluyor, eğitim hayatımı düzeltiyorum aile hayatım sorun oluyor, keza aile hayatımı düzeltiyorum, sağlık problemi yaşayan yakınlarım oluyor, geçen gün bi ark. ın babası öldü buna örnek bu .. ama 2 yılın sonunda bugun artık rahat bir haber aldım diyebilirim hoş ne kadar dedem şu anda hastanede olsa da sanırım mutluyum diyebilirim...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ne mutlu sana, şimdi senden bişey isticem (mutlu olan insanların istedikleri olurmuş). Allahım Solonor' a yardım et diycem bağırarak. Lütfen. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... [Bu mesaj Solonor tarafından 10 Haziran 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hayatı hafife al.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Hemen Mor ve Ötesi'nin bi parçası vardı onu dinle :) Dahaaa mutluu olamaaam :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Deden için geçmiş olsun , umarım en kısa sürede iyileşir. Okul için de tebrikler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 teşkürler efem[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ha pardon bu arada dedeni unutmuşum,geçmiş olsun.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 benim imza ii gider bu foruma[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar