The Blue Casket Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Hiç hoşuma gitmedi. Google'dan bir ekşi sözlük bağlantısına tıkladığınızda otomatik olarak reklam sayfasına yönlendirmelerinden hiç hoşlanmadım. Zaten iyi kazanıyorsun. Zaten Microsoft'ta çalışıyorsun. Açgözlülüğün alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 "The Blue Casket" said: Zaten Microsoft'ta çalışıyorsun. Açgözlülüğün alemi yok. Penth, sana diyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Money > ekşi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 "The Blue Casket" said: Hiç hoşuma gitmedi. Google'dan bir ekşi sözlük bağlantısına tıkladığınızda otomatik olarak reklam sayfasına yönlendirmelerinden hiç hoşlanmadım. Zaten iyi kazanıyorsun. Zaten Microsoft'ta çalışıyorsun. Açgözlülüğün alemi yok.Microsoft'ta calismiyor artik ssg, ayrildim demis sanirim da 5000+ kisilik isten cikarilmada cikarilmistir bence, tam ayni zamana denk geliyor cunku. SIZ KOVAMAZSINIZ BEN ISTIFA EDIYORUM muhabbeti olabilir yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben kovdurdum desen ne prim yapardin lan simdi sdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ilke microsoft office şifresi yollasana bana . asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ilkenin sirketinde calismam ben demis de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 aquila said: ben kovdurdum desen ne prim yapardin lan simdi sdsdf.ahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 aquila said: ben kovdurdum desen ne prim yapardin lan simdi sdsdf. penth, ya ben ya ssg demiş. Bakmışlar birinin arkasında ekşi, oburunun arkasında paticik, ssgye yol vermişler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Cuce said: aquila said: ben kovdurdum desen ne prim yapardin lan simdi sdsdf. penth, ya ben ya ssg demiş. Bakmışlar birinin arkasında ekşi, oburunun arkasında paticik, ssgye yol vermişler!!! ahaha :) adamlar gelecegi goruyolar napcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben denedim şimdi, reklam sayfası falan çıkmadı? ne ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 boşunamı kovdurduk adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 aldığı tazminata saysın. kriz dönemi, buna şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Cuce said: aquila said: ben kovdurdum desen ne prim yapardin lan simdi sdsdf. penth, ya ben ya ssg demiş. Bakmışlar birinin arkasında ekşi, oburunun arkasında paticik, ssgye yol vermişler!!!ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar