Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hmm tam bennik konu:P sis bombası üretebiliyorum sis bombasını pembe renge ayarlıyabiliyorum sis bombasını saate bağlayıp belirli saatte gümlemesini ayarlıyabiliyorum (nıhaha) 3 aya yakın evden çıkmadığım oldu (okulu çıkmaktan sayanlara yuh olsun) 2 gün boyunca uyanık kalabiliyorum sadece 5dk içinde giyinik dişler fırçalanmış çanta hazırlanmış şekile geçebiliyorum (servis 8 de geliyor ben 7:52 gibi kalkıyorum) insanların göz hareketlerini izleyip nezaman nereye bakıcaklarını tahmin edebiliyorum o yüzden çok pis eşya hacılarım yürürken birisinin elindeki şeyi görmemesi için arkana falan gizlersin ya ben onu koşarken ve dönerken 360dereceden uygulayabiliyorum (sınıfa yemekle girmek için şahane) hiç dinlemediğim ve okumadığım bir kitaptan ingilizce yazılısına girince sırf sallama tutturma ile 50 aldım:-P (bukim hmm kesin sevgilidir bu ehe tamam buda baba ismi gibi bunuda baba yapalım oldulan ehe) kral vezir oyununu çok pis oynarım para çeviriyorum çünkü:P nefesimi 1:15 süre tutabilirim (en azından öyleydi en son) birşeyi dinlersem ilgilendiğim konu ise asla unutmam ortamdaki eşyaları kullanarak mucizeler yaratırım internette tanıştığım birinin yaşını tam olarak tahmin edebilirim(kendi gibi davranıcak ama:P ) en önemlisi sapım sap sap sap Kopya çekemiyorum:( konuşulanları 3 4 defa dinlemem gerekiyor anlamak için kulak problemi çekiyorum sesleri çok iyi duyuyorum ama konuşulanları anlayamıyorum yemin etmişsem öldür genede bozamam çok saçma sebeblerde olsa bile(arkadaşın cep telefonunu kaptırmamaya yemin etmiştim bi yeri arıcaktım sonra hoca gördü ver dedi üzerime geliyo naaptım ne ettim telefonu yokettim orada ama çok kızdılar ehe olan bana oldu tabi ama olsun) Sevmediğim birşeyi 10 defa dinlesem anlamam ezberim çok kötüdür[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... [Bu mesaj Chemical tarafından 10 Haziran 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Rewendor, 09 Haziran 2004 22:23 tarihinde demiş ki: Geceden "sabah şu saatte kalkacam" diye kendimi ayarlarsam o saatte mutlaka ve mutlaka uyanıyorum. (Biyonik saatim gelişmiş heralde) aynı olay bende de var çok enteresan bişi aslında[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya tam terside bende var.İmkanı yok uyanamıyorum başımda davul çalsalar bile..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Evet ilginç ama şikayetçi değilim :) Bunun dışında Üstte dendiği gibi ben de çok geniş bir hayalgücüne sahibim, hatta seyrek de dalıp gidiyorum. Sık sık dejavu yaşıyorum. Bir de aslında bir yetenek sayılmaz ama yattığım odanın kapısı açıksa asla uyuyamıyorum, takıntıyı da geçti artık. Evde kimse olmadığında sadece üşengeçlikten 1.5 gün aç kalabiliyorum. Bir yerde haksızlığa rastlamışsam -bana yapılması şart değil- kendi başıma bela alma pahasına yapanın burnundan getirebiliyorum. Çok güzel ve birebir kurt uluması taklidi yapabiliyorum (üniversitenin korku gecesinde arkada dalga geçerken keşfettim geçen ay) Ayrıca alakam olmamasına rağmen çevremde hep gitar çalıyormuş gibi bir izlenim bırakıyorum.[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dilim sol tarafa doğru 180 derece dönebiliyor, ayrıca silindir de oluyor, ehe. ırsi bir şey. aslında spastiğim. tersten seri biçimde konuşabiliyor ve gecikmeli olarak konuşulanı anlayabiliyorum.(ingilizce üzerinde çalışmalarım devam etmekte. başka bir dilde yapmak çok aşırı zor, yazıldığı gibi okunmadığı için) bu olay da ırsi diyorlardı birileri ama, ben de öyle olmadı. küçükken bir gün kafaya takmıştım, deneye deneye gelişmişti. otistiklik de olabilir pek tabii. 6 haneli iki sayıyı birbiriyle kafadan 20-30 dakika civarında çarpabiliyorum. ayrıca bu iş, çarpılan sayıların, az haneli olanına baktığı için, 6 haneliX10 haneliye kadar gidebiliyor. ama 7 haneli için hiç bitirdiğim bir işlem olmadı doğru düzgün, başımı çatlatıyor. bir de aynı şekilde, her zaman çok sağlıklı olmasa da, bölme işine de girişebiliyorum. ehe evet, tam bakkal çırağıyım. abzürd yetenek olarak bunlar geliverdi aklıma, çok kişide bulunmayanından. birincisi tamamen ırsi, diğerleri de zekayla pek ilintili değil. sadece konsantrasyonum sağlam olduğundan, bir şeye açık bir zihinle odaklanabiliyorum, gerisi de ortalama bir zekayla yapılabilecek bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 uğraşınca bütün düşüncelerimi durdurup hiçbirşey düşünmeden durabiliyorum (aa düşünmeden durdum demek olayı bozar:P )[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Halfmumi, 09 Haziran 2004 23:24 tarihinde demiş ki: said: Bıshop, 09 Haziran 2004 22:12 tarihinde demiş ki: ayrıca 1 ay hiç dışarı cıkmadıgım oldu evimden. 44 gün :P 46 gün ve hala rekorumu sürdürüyorum yarın 47 olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Godfather 1-2-3'u arka arkaya izlemistim.. Zevkli oluyor 1 gunumu almisti :) Sonra 18 saat hic cikmadan uo oynamistim. (Yemegi falan bilg basinda yiyordum) Sonraa, manyak omlet yaparim,tostta yaparim.. Hamaratim yani onu diyorum,sonra.. oyle iste neyinize yetmiyor![signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 I see dead people. töbe töbee..[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 duydugum, okudugum bircok seyi ezberlerim, mesela birsey hakkinda dusunurken sanki onu okudugum kitap gozumun onunde acilir. ne zaman yatarsam yatayim uyanmayi dusundugum saatte uyanirim. piyanoda parcalari tersten calabilirim. bacaklarimi dumduz acabilir, sol bacagimi enseme koyabilirim, hic alakam olmadigi halde duzgun sekilde ucan tekme atabiliyorum. bir de cok cok hizli okuyabilirim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 suyun altında nefesimi uzun süre tutabiliyorum derin bi havuzun dibinde yürüyebiliyorum ayrıca iyi bir nişancıyımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yurudugum yol insanlarin bam tellerinden olusur :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Fifa serisinin her türlü oyununu dehşet oynarım....höörnn 50 haneli bi sayıyı aklımda tutabilirim...tutuyodum en azından çalışmak lazım hane sayısı çok daha fazla ilerliyebilir.(Melik Safi Duyar)... Saniyede yaklaşık 10 tık yapabilirim[harbi] Esnek sayılırım evdeki ışıkları ayağımla söndürürüm Alakasız iki şeyi aynı anda yiyebilirim...(Bknz. Sucuklu tost ve bal) Çok güzel "moonwalk" yaparım...;)[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben bilmemde Bush ginger den dusebılıyor :)[signature][hline] [email protected] ICQ=155323114 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Chemical, 10 Haziran 2004 00:07 tarihinde demiş ki: konuşulanları 3 4 defa dinlemem gerekiyor anlamak için kulak problemi çekiyorum sesleri çok iyi duyuyorum ama konuşulanları anlayamıyorum yetenek bu olsa gerek.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ha bir de bir şey söylendiği zaman anladığım halde seyrek de olsa "ha ne?" veya "efendim?" türü bir söz söyleyebilirim, karşı taraf tam sözünü tekrarlamaya başlamışken ilk veya ikinci hecesinde cevap veririm. Bir nevi beyin bugı olsa gerek...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Rewendor, 10 Haziran 2004 12:26 tarihinde demiş ki: Ha bir de bir şey söylendiği zaman anladığım halde seyrek de olsa "ha ne?" veya "efendim?" türü bir söz söyleyebilirim, karşı taraf tam sözünü tekrarlamaya başlamışken ilk veya ikinci hecesinde cevap veririm. Bir nevi beyin bugı olsa gerek... Aynısı ben de yapıyorum anladığım halde ha ne hö hödö gibi tepki veririm zuha...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya ses duyupta anlıyamama çok konuşulan ortamlara girmediğimden olsa gerek yani nebliyim insanlarla muhabbet çok etmezdim küçükken yeni yeni açıldık:-P Bu arada nişancılığım iyidir çok uzak mesafelere yanılma payı çok küçük şekilde açılı ateş ederim yani havalı tüfeğin menzili 25 metre ise 50 metredeki şeyi vururum tarifleri asla unutmam birşeyin yapılışını unuttuğum olmamıştır hiç (nebulada 10 ar 10 ar ok yapma sisteminde bug var 25 tüy ile 24 shaft alıp denerseniz tüyler bitmiyor ehem..)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: MeSh, 10 Haziran 2004 04:41 tarihinde demiş ki: Godfather 1-2-3'u arka arkaya izlemistim.. Zevkli oluyor 1 gunumu almisti :) Sonra 18 saat hic cikmadan uo oynamistim. (Yemegi falan bilg basinda yiyordum) yarasın kocum 27 saat aralıksız uo..[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 -Sabah 11 de kalkıp,gece 5'e kadar uo oynayabilirim. -Kızların istediği birşeyi yapmak için günlerce uğraşırım. -Unattanded macro yapamam.(Yapamıyorum gönlüm elvermiyor charı bırakmaya her skillimi bilgisayar karşısında kasmışımdır.) Bende absürd şeyleri birarada yerim.(doritos,browni,çubuk kraker.) Klozetin baya uzağından ç.şimi içine tuttururum.(Sidik yarıştırılır.) Daha vardır da aklıma gelmiyor.Geldikçe yazarım.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Epxmadcat, 10 Haziran 2004 15:09 tarihinde demiş ki: -Sabah 11 de kalkıp,gece 5'e kadar uo oynayabilirim. -Unattanded macro yapamam.(Yapamıyorum gönlüm elvermiyor charı bırakmaya her skillimi bilgisayar karşısında kasmışımdır.) hadı oynamanı anladım ii guselde ben unattanded macro yapamamanı anlamadım ben kastıgım skıllerın cogunu 24 saat hatta 30 saat hıc bakmadan macroya bırakarak kasmı$ımdır :-p said: Epxmadcat, 10 Haziran 2004 15:09 tarihinde demiş ki: -Kızların istediği birşeyi yapmak için günlerce uğraşırım. bunda ne demek istedin ciddi anlamadım yanı kız bana su cd yi netten bulur musun dese flm gıbı bı$ı mı ?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 10 Haziran 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Aynı anda hem geyirip hem os*rabiliyorum[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Sinank, 10 Haziran 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Aynı anda hem geyirip hem os*rabiliyorum *!sapka cıkarır,ayakta alkıslar*[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tek ıstaka 89.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar