Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

arkanda kimse yokken, orta sahada bile olsan, adamın üstüne dengesiz bi şekilde gidince normaldir kırmızı kart.
arkada kimse yoksa bariz gol şansı olarak değerlendirilir sonuçta, adam yeteneksiz kesin kaçırırdı veya aslında bizim defans pire gibi çocuk saniyesinde dibinde biterdi bakılmaz.
ama her şeyden öte çok saçma bi hamle yaptı orda bilica, hak etti kırmızı kartı.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu biliyorum normal şartlarda adamın orda bariz gol şansı olmadığını.
de hakeme laf yetiştirene kadar bilica'ya söylenin, onu söylemeye çalışıyorum. kartı görmesinden banane yoksa.

önü boş adamı dengesiz gelerek kesersen hakemin insafına kalırsın anca, ondan bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

vedersonla ali bilgin sakat r.carlos ve gökhanın yerine oynadı. emre'nin durumunu bilemiyorum, sadece onu dinlendirmiş olabilir selçuk'u oynatarak. o açıdan pek rotasyon yapmaya çalışmış sayılmaz daum.

rehavetin üstüne bir de 10 kişi kalma ve yorgunluk da eklenince normal oldu sonuç. hatta oyundaki pozisyonlara göre iyi sonuç, ama ne fark eder sonuçta formalite maçıydı. ligde böyle oynayacağını sanmıyorum fenerin

ha bir de defans işini çözsün fb de gs de ya, sağlam kadro olacak iki takımda da, ama baya güvenilmez savunma hattı var aynı şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...