Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: ilk yarının en iyi oyuncusu Volkan Demirel'de büyük düşüş var. bi buna şaşıyorum. http://i167.photobucket.com/albums/u136/Smokeajayaday/Forum%20stuff/iloled.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Özer Hurmacı'dan sonra Vederson ve Cristian'dan gelen haberlerle adeta şoka uğradı. tüm türk halkını lille maçını izlemeye davet ediyorum selçuklu denizli orta sahamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 izlenmez o mac :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Hangi maç verilcek acaba? Hoş bara gidicem orda izlicem 2sini de izlicem ama merak ettim önce evde izleyebilirim daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 gs maçı starda fb maçı paralı d-smart kanalında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Şeyi de söyle tam olsun önce gs maçı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 20.00 gs 22.05 fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 eyv sevdim sizi beni mutlu ettiniz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 evet gs 8 de fener 10 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Evde izlerim ilk maçı, fenerin maçını çok merak ettiğim için izlemeye giderim tahminimce.Ancak GS maçındaki skora da bağlı biraz moralli olursak kutlamaya fener maçını izlemeye gideriz heralde.Fener de atlarsa tur evde çifte bayram yaşanır :D Babam fenerlide o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mutluluk veren mutluluk bulur. Seni seviyoruz Tolga. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Çok sevgi kelebeği oldum lan galiba fener cidden tur atlasın istedim.Tur atlasın da ligde yine kötü oynasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Tolga, çok zorlama şansını. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Tamam ZAaaaaaaa :P amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ntvspor said: Özer bu sezon zor Fenerbahçe'de Bursaspor maçında omzundan sakatlanan Özer Hurmacı, Almanya'da ameliyat olacak. Genç futbolcu hızlı bir iyileşme sürecine girerse ligin son haftalarında forma giyebilecek. Bu sezon sakatlık problemlerinden yakasını kurtaramayan Fenerbahçe'de Özer Hurmacı'nın durumu belli oldu. Bursaspor maçında omzundan sakatlanan Özer'in yarın Almanya'da ameliyat olmasına karar verildi. Fenerbahçe Kulübü Sağlık Kurulu, genç futbolcunun ameliyat olmaması halinde kariyerinin noktalanmasından korktukları için bu kararı aldıklarını açıkladılar. Özer Hurmacı omzunun yanı sıra eski sakatlığının tedavisi için ayağına yerleştirilen platinler de bir operasyonla alınacak. Sezonu kapama olasılığı da bulunan Özer, şayet hızlı bir iyileşme süreci içine girerse son haftalarda takımındaki yerini albilecek. çok kotu oldu bu. yazık yahu adama. tamda form tutuyodu. ama bileğinden bacağından falan sakatlanmasından iyidir tabi. kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/25063948/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 pek de iyi degil, omuz bi kere ciktimi daha oturmaz, surekli tekrar cikma riski olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 2-3 hafta evvel başka bir sebebten sakatlanmıştı çok üzülmüştüm ben ona şimdi de üzüldüm baya, işallah hemen toparlanır form tutar çok kaliteli bir oyuncu, milli takıma lazım böyle adamlardan bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Özer kronik sakat maalesef. Ankarada iken de sürekli sakatlanıyordu. Fenerbahçeli kardeşlerime Allah sabır versin ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 adamın şu sakatlığıyla kronik dediğin sakatlığın hiçbi bağı yok. adamın omzu çıktı ve ameliyat olucak. sırf bok atmak için gelme buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Adamın kafası iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Özer'in dayısı Lemi Çelik Özer'in 6 hafta olmayacağını söyledi ntvspor da en azından son 5 maçta %100 şekilde görev alabilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Or1on said: Özer kronik sakat maalesef. Ankarada iken de sürekli sakatlanıyordu. Fenerbahçeli kardeşlerime Allah sabır versin ne diyeyim. adam ankaradayken sürekli sakatlanmıyordu 1 kere sakatlandı ciddi şekilde o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kronik sakatlık belli bolgede olur bu adamın hep omzumu cıkıyordu ? bilmiyorum cidden soruyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Yok, yani kronik sakatlığı varsa başka o ayrı da omzu ilk defa çıktı. Yalnız bi kere omzu dizi falan çıkan adam sonrasında iflah olmuyor. Bir kere çıkan kemik ondan sonra yalama olup en ufak şeyde çıkabiliyo çünkü çoğu çıkma durumunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Rewendor said: Yok, yani kronik sakatlığı varsa başka o ayrı da omzu ilk defa çıktı. Yalnız bi kere omzu dizi falan çıkan adam sonrasında iflah olmuyor. Bir kere çıkan kemik ondan sonra yalama olup en ufak şeyde çıkabiliyo çünkü çoğu çıkma durumunda bknz. gökhan zan'ın omzu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar