Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonya beni bekler...

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Odamdan Rinku Town manzaraları: Mekan baya güzel , avrupa şehirlerine benzio böle. Küçük bi yer. Bisikletle böle her yeri gzebiliosun ama Supermarketler mağazalar elektronik mağzaları müzik malzemeleri eğlence mekanları restoranlar herşey var. Town mown ama böle towna kurban olmak lazım. OSaka merkezine trenle bi 35-40 dakka falan sürüo.

bu da alışveriş yaptığımız mekan fiyatlar fena değil. Pedallar mesela amerikadaki fiyatları gibi kapıcam burdan bi kaç pedal. 2. el shopu da güzel gayet

P.S: bunları yazarken kapıdan ses geldi kalktım delikten baktım odamın önünden çıplak koreli geçti...!
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

haha bi dahaki hafta sonu 3 günlüğüne tokyoya gidecezbakalım bi arada kyoto hiroshima falan gezicez

tokyoda gitmek istediiniz yerleri yazın tarzı bi form dağıtıtlar . Neler yazsam bilemedim bi Akihabara yazıcam o elektroniklere bakmak için bi de Tokyo lisesi çıkışı yazarım. das

akiba(biz tokyolular bole diyoz!!!!) da elektronik yok sırf manga sırf anıme.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Mortis said:

haha bi dahaki hafta sonu 3 günlüğüne tokyoya gidecezbakalım bi arada kyoto hiroshima falan gezicez

tokyoda gitmek istediiniz yerleri yazın tarzı bi form dağıtıtlar . Neler yazsam bilemedim bi Akihabara yazıcam o elektroniklere bakmak için bi de Tokyo lisesi çıkışı yazarım. das

Akihabara nasıl yok lan, elektronik cenneti orası xP sen başka yere gitmişsindir akihabara die hehue

ayrıca Osakadaki Nipponbashi de oranın düşman mekanıymış , orası da baya ii miş daha dün geçtim metro ile ordan . Bi bakarım tokyoya gitmeeden oraya da bi fiyat araştırması yaparım hehe

bu arada Nintendo DS alıcam, şu kanji sözlükleri için yaziosun kanjiyi direk sölüo ne olduğunu , yani hayvan gibi kanji öğrenmem gerkeio burdaki çinliler koreliler deligibi okuo , en ii kanji bakma yöntemi de o gözklüo çünkü sözlükten kanji bulmak çok zor kanjiye bakıp da kaç stroke la çizildiini bulup da o nsaat sonra sözlükte oralara bakıp hangisi die araştırmak çok vakit alio. Nintendo ds burdaki markette 16000 yen di 170 dolar falan yani ii midir?
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Cuce said:

Mortis said:

Akihabara nasıl yok lan, elektronik cenneti orası xP sen başka yere gitmişsindir akihabara die hehue

ayrıca Osakadaki Nipponbashi de oranın düşman mekanıymış , orası da baya ii miş daha dün geçtim metro ile ordan . Bi bakarım tokyoya gitmeeden oraya da bi fiyat araştırması yaparım hehe

bu arada Nintendo DS alıcam, şu kanji sözlükleri için yaziosun kanjiyi direk sölüo ne olduğunu , yani hayvan gibi kanji öğrenmem gerkeio burdaki çinliler koreliler deligibi okuo , en ii kanji bakma yöntemi de o gözklüo çünkü sözlükten kanji bulmak çok zor kanjiye bakıp da kaç stroke la çizildiini bulup da o nsaat sonra sözlükte oralara bakıp hangisi die araştırmak çok vakit alio. Nintendo ds burdaki markette 16000 yen di 170 dolar falan yani ii midir?

olm gittim gordum, eskidenmiş oranın elekjtronikliği. Elbette var ama ole daha ucuz değil
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya zaten daha ucuz olmadığını öğrendim , 2. ellere bakıcam.

Yine de bi Nintendo DS'in bana Türkiye'deki fiyatını sölesenize, dediim gibi 16800 yene vardı bizim burdaki elektronik shopda normali o da işte 176 dolar, 262 tl edio. Liteları da 14000 yendi o da 218 tl edio. ii mi nedir bunun piyasası
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

ya benim kamera baya saçma iki saniyede pili bitio dün pil almıştım bi kaç öle deneme fotowsu çektim

bi de insanları öle çekemiosun izin istemeden hehe. yani çekersin de ayıp =) o yüzden öle insanlara doğru çekim yapamadım. xP ama yakında gelir merak etmeyin eheh

Ne demek çekemiyosun lan.

Herifler bizim memleketin nüfus kataloğunu çıkardılar senelerdir.

Ne demek ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...