Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonya beni bekler...

Mortis

Öne çıkan mesajlar

yaa daha ne aktivite yapiim abi işte

dün ikebana bugun sadou falan yaptık saçma sapan gay gay japon aktiviteleri, NEyse bitti en sonunda perşembe kanasawaya gidip japon hanında kalacaz 2 günlüüne

bu arada haftasonu bi aile bizi barbekü partisine davet etmişti oraya gittik adamların evinin yarısı modern dier yarısı traditional japon evi, hepimize yukata falan giydirdi , yaz kutlamaları var japonyada bu aralar böle saçma sapan dans ettik dans dediim de ortada adam şarkı sölüo insanlar ellerinde yelpaze üstlerinde yukata, yürüyüp arada dönüolar falan

neyse adam iaido hocasıymış, böle yukataları giydikten sonra hepimize birer katana verdi böle katana nasıl çekilir takılır onları gösterdi, hehe baya eğlendik sonra birbirimize lamer lamer hareketler yapmaya başlayınca "bankai!" falan, adam aldı elimizden hahah

foto da çektik kılıçlı da arkadaşın kamerada şu an

kısacası bu programda daha çok japonyanın insani kültürlerini görüorm. Adamlar bize gelip de hentai liseli kız falan göstermio haliyle, Buddha tapınakları vs gördüm hayvan gibi vs. Güzel ama çok yoğun geçio sürekli proje ödev sürekli bi şey var şimdi anca odama girip şöle bi dinleniim dedim. Boş zamanımızda da çoğu zaman zaten ya futbol, masatenisi vs ya da denize girioruz. gece de toplanıp içioruz.

liseli kız mız yok abi yani bulunduum mekanda yok şehir içinde tokyo da çok aramıştım bi kaç vardı çekmeye çalıştık hareketli çekerken net çıkmadı vs hehe.

haa bu arada oosakanın ünlü kansai-lehçesi mi denir ağzı mı denir artık onu öğrendik Salihin bahsettiği gibi. Komedi , adamlar resmen değiştirmişler japoncayı. Burdaki insanlar yerli halk resmen öle konuşuo ve öğrenince bazı şeyler mantıklı hale geldi. Daha japoncayı doğru düzgün sökemedim , garip garip lehçeler öğreniom.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ahah çok feci ya
Love and Roll diye şarkı yapmışlar Rock and Roll hesabı ama dili dönmüyor şarkıyı söyleyenin Love and Lol oluyor her söylediğinde karnım ağrıyor asdfa

http://www.youtube.com/watch?v=-4O8YI9-nNk

Baya yüksekti listelerde sağda solda belki sende duymuşsundur gökhan
Sosyal ağlarda paylaş

hahah güzelmiş lan , hemen şurdaki oteraya gidip duvarında şekilde dans edicem ben de.

bu sırada ben uzak doğuluları kucağa almakla meşguldum ahaha

adamlara TOP işaretini gösteriodum, uygulamalı oalrak gösterirken çekilmiş bi foto bu. Onlar da "para" demek çünkü bu işaret eheh

Sosyal ağlarda paylaş

Masa tenisinde usta olduğum öğretmenlere kadar, bütün mekana yayıldı. Bugun çinli kızlar geldi kapışalım die

Ve çinlilerden beklendiği gibi kız mız ama çatır çutur spin giriştiler yine hepsini yemiş olsam da önceden kapıştıım bütün insanlardan daha çok zorlandım. "yappari chuugokujin" dedim sonunda

genlerinde var masatenisi. bilmioz biz pek die geldiler. Bi de bilseler ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

hahah güzelmiş lan , hemen şurdaki oteraya gidip duvarında şekilde dans edicem ben de.

bu sırada ben uzak doğuluları kucağa almakla meşguldum ahaha

adamlara TOP işaretini gösteriodum, uygulamalı oalrak gösterirken çekilmiş bi foto bu. Onlar da "para" demek çünkü bu işaret eheh

çekiçene benziyor adam
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Masa tenisinde usta olduğum öğretmenlere kadar, bütün mekana yayıldı. Bugun çinli kızlar geldi kapışalım die

Ve çinlilerden beklendiği gibi kız mız ama çatır çutur spin giriştiler yine hepsini yemiş olsam da önceden kapıştıım bütün insanlardan daha çok zorlandım. "yappari chuugokujin" dedim sonunda

genlerinde var masatenisi. bilmioz biz pek die geldiler. Bi de bilseler ne olacak.
çinli kızlar off spinli top atarlarken artık sen nerelerine bakıosan kacırmıssın tum topları tabi
Sosyal ağlarda paylaş

bugun Anime ve MAnga dersi vardı, anime ve mangalarda kullanılan insandan insana değişen kullanımları öğrendik

sonra da ben ve bi arkadaş dialog yaptık sınıfta

bana böle genç delikanlı adam repliği verdiler ichigo vs gibi,

IKUZO dan TEMEEye, KONOYARO dan KOITSU ya kadar hepsi vardı içersinde =) arkadaş da Samuray rp si yaptı, kenshin gibi DE GOZARU lı falan replik verdiler. Komikti baya

hep yanımda taşıcam verdikleri kağıdı anime izlerken artık =)

yani japonca öğrenmeme ramen animeleri anlamamamın nedenini tam olarak şimdi anladım. Çünkü günlük hayattaki insanları anlamak çok daha kolay ama anime ve mangalardaki japonca harbiden çok farklı. küçük çocuğun konuşması samurayın konuşması yaşlı adamın konuşması vs tamamen değişik normal konuşulan japoncadan. Türkçe de ve ingilzice de hele kesinlikle böle bi olay yok. Dil aşırı esnek. Fazla değişio.

ha bi de sonunda böle animelerden foto gösterip quiz yaptı hoca kimler neyi bilebilio die, ben böle narutodr bleachdir klasik animeleri bildim de sonra böle çok underground animelere girince millet kitlendi, dedim burda Salih olacaktı şimdi de show yapıcaktı haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...