Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bulmuş bu bı kac kızda, sonra arcade salonuında veletler bizimkinin verince sf4'de, kızlarda gitmiş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yaa daha ne aktivite yapiim abi işte dün ikebana bugun sadou falan yaptık saçma sapan gay gay japon aktiviteleri, NEyse bitti en sonunda perşembe kanasawaya gidip japon hanında kalacaz 2 günlüüne bu arada haftasonu bi aile bizi barbekü partisine davet etmişti oraya gittik adamların evinin yarısı modern dier yarısı traditional japon evi, hepimize yukata falan giydirdi , yaz kutlamaları var japonyada bu aralar böle saçma sapan dans ettik dans dediim de ortada adam şarkı sölüo insanlar ellerinde yelpaze üstlerinde yukata, yürüyüp arada dönüolar falan neyse adam iaido hocasıymış, böle yukataları giydikten sonra hepimize birer katana verdi böle katana nasıl çekilir takılır onları gösterdi, hehe baya eğlendik sonra birbirimize lamer lamer hareketler yapmaya başlayınca "bankai!" falan, adam aldı elimizden hahah foto da çektik kılıçlı da arkadaşın kamerada şu an kısacası bu programda daha çok japonyanın insani kültürlerini görüorm. Adamlar bize gelip de hentai liseli kız falan göstermio haliyle, Buddha tapınakları vs gördüm hayvan gibi vs. Güzel ama çok yoğun geçio sürekli proje ödev sürekli bi şey var şimdi anca odama girip şöle bi dinleniim dedim. Boş zamanımızda da çoğu zaman zaten ya futbol, masatenisi vs ya da denize girioruz. gece de toplanıp içioruz. liseli kız mız yok abi yani bulunduum mekanda yok şehir içinde tokyo da çok aramıştım bi kaç vardı çekmeye çalıştık hareketli çekerken net çıkmadı vs hehe. haa bu arada oosakanın ünlü kansai-lehçesi mi denir ağzı mı denir artık onu öğrendik Salihin bahsettiği gibi. Komedi , adamlar resmen değiştirmişler japoncayı. Burdaki insanlar yerli halk resmen öle konuşuo ve öğrenince bazı şeyler mantıklı hale geldi. Daha japoncayı doğru düzgün sökemedim , garip garip lehçeler öğreniom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bugun japonlara ve korelilere zorla RE ve LE seslerini söyletmeye çalıştım. yetemediler ROCK diin diorum LOCK tarzı r ile l arasında gidip geliolar lan diorum nie yetemnioz, en sonunda koreliler de kolaysa sen de bunu söyle, die benim dilimin dönmedii bi sesi söleyince kabullendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 diller çalışmış. koreliler çok şey ya. şey işte sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 abi ahah çok feci ya Love and Roll diye şarkı yapmışlar Rock and Roll hesabı ama dili dönmüyor şarkıyı söyleyenin Love and Lol oluyor her söylediğinde karnım ağrıyor asdfa http://www.youtube.com/watch?v=-4O8YI9-nNk Baya yüksekti listelerde sağda solda belki sende duymuşsundur gökhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mortis said: en sonunda koreliler de kolaysa sen de bunu söyle, die benim dilimin dönmedii bi sesi söleyince kabullendim. Ezik herif ya türkün gururu diye gönderdik bi ses bile çıkaramamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Arkadaşım Algorithm March yapmadan gelme. Bunu bilir bunu söylerim. http://video.google.com/videoplay?docid=-664493411424324244 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ahahahaha hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 AHah video muhtesem. Karar verdim ben buyuyunce Japon olacam. Adamlar alice harikalar diyarinin Twilight Zone versiyonunda yasiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 LoL! radyasyonun kötü bişi olduğunu anlıyoruz bu video sayesinde. olm adam ders çalışmaya gitmiş japonyada ödev yapıyore dokanmayın capon kız felan, evet mortis anlat abi japonca ve değişik aksanlar diyordun, dinliyorum *yere çöküp oturur* :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hahah güzelmiş lan , hemen şurdaki oteraya gidip duvarında şekilde dans edicem ben de. bu sırada ben uzak doğuluları kucağa almakla meşguldum ahaha adamlara TOP işaretini gösteriodum, uygulamalı oalrak gösterirken çekilmiş bi foto bu. Onlar da "para" demek çünkü bu işaret eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 gokhan hgic bos durmuyosun bakıyorum bi dogulu kucakta dierleri sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bunlar da japon hanında yediimiz yemek biraz uykulu çıkmışım huehue herhalde bütün yemeğin sadece balıktan ibaret olduunu görünce keyfim kaçmış ama lezizdi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 @Asteroth AHAHAHAHEWAERUAEHNEAUAHFDAGUJAEWVANI UWFPSKjlfna,ğr2wfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Masa tenisinde usta olduğum öğretmenlere kadar, bütün mekana yayıldı. Bugun çinli kızlar geldi kapışalım die Ve çinlilerden beklendiği gibi kız mız ama çatır çutur spin giriştiler yine hepsini yemiş olsam da önceden kapıştıım bütün insanlardan daha çok zorlandım. "yappari chuugokujin" dedim sonunda genlerinde var masatenisi. bilmioz biz pek die geldiler. Bi de bilseler ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 screwy said: @Asteroth AHAHAHAHEWAERUAEHNEAUAHFDAGUJAEWVANI UWFPSKjlfna,ğr2wfz +ASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mortis said: hahah güzelmiş lan , hemen şurdaki oteraya gidip duvarında şekilde dans edicem ben de. bu sırada ben uzak doğuluları kucağa almakla meşguldum ahaha adamlara TOP işaretini gösteriodum, uygulamalı oalrak gösterirken çekilmiş bi foto bu. Onlar da "para" demek çünkü bu işaret eheh çekiçene benziyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mortis said: abi Luke Skywalker'ın orda ne işi var??! o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Asteroth said: Arkadaşım Algorithm March yapmadan gelme. Bunu bilir bunu söylerim. http://video.google.com/videoplay?docid=-664493411424324244 AHAHHSHDHSADHHUDSAHIUHIUASHFDJAHFDISA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 NoTwisT said: ...Adamlar alice harikalar diyarinin Twilight Zone versiyonunda yasiyorlar. oha yalnız bu arada kaynamış, garip bi şekilde doğru tespit. ÇOGACAYEP!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mortis said: Masa tenisinde usta olduğum öğretmenlere kadar, bütün mekana yayıldı. Bugun çinli kızlar geldi kapışalım die Ve çinlilerden beklendiği gibi kız mız ama çatır çutur spin giriştiler yine hepsini yemiş olsam da önceden kapıştıım bütün insanlardan daha çok zorlandım. "yappari chuugokujin" dedim sonunda genlerinde var masatenisi. bilmioz biz pek die geldiler. Bi de bilseler ne olacak.çinli kızlar off spinli top atarlarken artık sen nerelerine bakıosan kacırmıssın tum topları tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gökhan'ın facebook'taki fotoğrafları sayesinde caponlara kanım kaynadı yalnız her fotoğrafta gökhan'ın biraz daha caponlaşması da gözümden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Algorithm marchı koyan arkadaşın terazisine abanmak istiyorum replere boğmak istiyorum onu. Dünyanın en neşeli insanıyım şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 screwy said: @Asteroth AHAHAHAHEWAERUAEHNEAUAHFDAGUJAEWVANI UWFPSKjlfna,ğr2wfzabi tekrar tekrar izleyip tekrar tekrar yariliyorum allahım offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bugun Anime ve MAnga dersi vardı, anime ve mangalarda kullanılan insandan insana değişen kullanımları öğrendik sonra da ben ve bi arkadaş dialog yaptık sınıfta bana böle genç delikanlı adam repliği verdiler ichigo vs gibi, IKUZO dan TEMEEye, KONOYARO dan KOITSU ya kadar hepsi vardı içersinde =) arkadaş da Samuray rp si yaptı, kenshin gibi DE GOZARU lı falan replik verdiler. Komikti baya hep yanımda taşıcam verdikleri kağıdı anime izlerken artık =) yani japonca öğrenmeme ramen animeleri anlamamamın nedenini tam olarak şimdi anladım. Çünkü günlük hayattaki insanları anlamak çok daha kolay ama anime ve mangalardaki japonca harbiden çok farklı. küçük çocuğun konuşması samurayın konuşması yaşlı adamın konuşması vs tamamen değişik normal konuşulan japoncadan. Türkçe de ve ingilzice de hele kesinlikle böle bi olay yok. Dil aşırı esnek. Fazla değişio. ha bi de sonunda böle animelerden foto gösterip quiz yaptı hoca kimler neyi bilebilio die, ben böle narutodr bleachdir klasik animeleri bildim de sonra böle çok underground animelere girince millet kitlendi, dedim burda Salih olacaktı şimdi de show yapıcaktı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar