Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Robocode/Eclipse/Create a Robot satır bilmem kaç: The only thing left is to make sure that Robocode sees your robot. Sen heycanlanıp o only thing'i unutmuşsun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sayılmaz o! rezil olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 istediğim hale geldi benim robot. dodge olayı eklemeyi düşünüyorum, belki fire olayını da değiştiririm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu işe yararmı sizde şimdilik ben dururken yürüyen birine vurmaya kasıorum başta turret adamın bulunduğu yere çevriliyor. turnGunRight(getHeading() - getGunHeading() + e.getBearing()); geometrim çok da iyi değil , adama olan uzaklığımı mermi hızına böldüm yaklaşık bir merminin adama varma süreis olan btime ı buldum. double btime = e.getDistance()/(20 - 3 * firepower); sonrası biraz saçma olabilir: adamın normal açıya göre (kuzey güney) olan açısını buldum. sin/cos karar vermedim tan() ile bi katsayı çıakr herhalde dedim bunu adamın hızı ve mermiin varma süresiyle çarptım o kadar daha döndürdüm turretı. turnGunRight(Math.tan(e.getBearing()-getHeading())*e.getVelocity()*btime; vee bi kere bile tutturamadı hedefi :D yok geometri kitabı bulucam ben böyle olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 nameless said: istediğim hale geldi benim robot. dodge olayı eklemeyi düşünüyorum, belki fire olayını da değiştiririm ^^ video or never happened:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hiç anlamıyorum java dilinden falan ama taptım bu robot işine =(. Ufaktan öğrenilcek bişeymi yoksa baya zaman harcamakmı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 düzgün bişi yapcaksan javadan çok matematik :P yoksa dökümanları falan tam aradığını bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ise hic baslamadan once sorulmasi gereken sorular var. Cooling rate mi ne oyle parametreler var. Turnuva olacaksa, parametreler ne olacak? Kac round oynanacak? vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 LethE said: düzgün bişi yapcaksan javadan çok matematik :P yoksa dökümanları falan tam aradığını bulursun kesinlikle, biraz fizik hiz-ivme, biraz trigonometri azcıkta java:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Matematik var bol bolda java hiç yok =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dün akşam evde java için ortam hazırlayacaktım, sırf robocode için.. önce şuna bakıyım dedim. 2dk'da hemen hop kurunca, java'yla falan uğraşmaktan vazgeçtim =P ben bunu kurcalayacağım biraz. bonesoul said: c#'da benzer bir projede mevcut ama henuz cok fazla kitlesi yok http://www.pureai.com/TankAI/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aslında bu mantıkda ama birazdaha programlamayı on planda tutan, ornegin optimzation (nano,mini oalyı), complexity gibi olaylar uzerınde duran bir rulesete sahip birseyler hazırlamak lazım. ozaman dahada guzel olabilir :D hatta, rumble gibi serverlar da yazılır.. online izlenebilir. lua ile programlanabilir fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 buda asm tarzı versiyonu, http://www.bluefire.nu/droidbattles/screenshots.html robotların hardwarei fln var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi simdi deliricem, robocode'da development options'dan workspace'imdeki projemin bin klasorunu ekleyince nullpointer exception salliyo kodumun robocode'u ve sadece benim robotlari degil hicbi robotu goremiyorum new battle'da, deli etti kiricam simdi bilgisayari. dev options'dan o bini silince tekrar normale donuyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sorunu yasamis olup da cozen falan varsa ses etsin nolur T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ayh ilke ne beceriksizsin of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 of baya da sıkıntılı bi hataymış o.hem noob hatası gibi gözüküyo hem çözemiosun. bu arada ilkeye laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 2 tane console actim, degisiklikleri test etmek kistedigimde robocode a kopyaliyorum artik .java ve .class'i. bakalim yeni girisebildim, carsamba gunu de burada bi yarisma olcak, ama baya sey var yapilmasi gereken mesela dusman robot yaratip bilgi tutmak falan gerekiyor adam gibi bi robot icin, zaman da yok bohuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Penthesilea said: abi simdi deliricem, robocode'da development options'dan workspace'imdeki projemin bin klasorunu ekleyince nullpointer exception salliyo kodumun robocode'u ve sadece benim robotlari degil hicbi robotu goremiyorum new battle'da, deli etti kiricam simdi bilgisayari. dev options'dan o bini silince tekrar normale donuyo =/ Ubuntu 9.04 kullanırken benim de başıma geldi. Linux ya da Mac'de olan bir bug. Yapan sadece Windows için test etmiş nasıl olduysa hehe. Trunk versiyonunda düzeltmişler ama yeni versiyon release edilene kadar beklemek istemiyorsan çözümünü Robocode forumlarında anlatmıştım: http://sourceforge.net/forum/forum.php?thread_id=3331357&forum_id=116459 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Çok güzel düşünülmüş ya bu olay okudukça gaza geldim resmen dalıyorum ben de hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mirage said: Penthesilea said: abi simdi deliricem, robocode'da development options'dan workspace'imdeki projemin bin klasorunu ekleyince nullpointer exception salliyo kodumun robocode'u ve sadece benim robotlari degil hicbi robotu goremiyorum new battle'da, deli etti kiricam simdi bilgisayari. dev options'dan o bini silince tekrar normale donuyo =/ Ubuntu 9.04 kullanırken benim de başıma geldi. Linux ya da Mac'de olan bir bug. Yapan sadece Windows için test etmiş nasıl olduysa hehe. Trunk versiyonunda düzeltmişler ama yeni versiyon release edilene kadar beklemek istemiyorsan çözümünü Robocode forumlarında anlatmıştım: http://sourceforge.net/forum/forum.php?thread_id=3331357&forum_id=116459abi cevap vermeyi unutmusum, cok tesekkurler. Microsoft stajerleri arasinda turnuva oldu dun, birinci oldum 100 dolar hediye ceki kazandim Company Store'dan, iyi ki beklemisim xbox oyunu falan almak icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bu arada onemli olan birinci olmam yani, yoksa turnuvaya tek katilan kisi olmamin bi onemi yok euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hacıbabalar hala robocode takılan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Penthesilea said: Bu arada onemli olan birinci olmam yani, yoksa turnuvaya tek katilan kisi olmamin bi onemi yok euheuhe aha bunu yeni görüorum ya off AHAH başlığı da yeni gördüm en kısa zamanda oturup uğraşasım var bnm de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar